Jaké máte zkušenosti s těmito gripy? Existují nějaké rohy do konců řidítek?
Jaké máte zkušenosti s těmito gripy? Existují nějaké rohy do konců řidítek?
Mám užší řidítka, které jsou navíc oversizové a objímky už nejdou dát dál, že když na ně namontuju klasické rohy, tak si rozhodím úchop,ideální by byly nějaké rohy co se dají zamontovat do konců řidítek. Nezná někdo nějaké???
Mrkni se ke CaneCreek…Ti tam neco maj.
HOOK neber…mam je tu a jsou to uplny…no jak to rict slusne..no nic moc gripy :) – problem je v uchyceni na riditka…tato kombinace, ktera tam je, jednak nejde dat na riditka, ktery maj vnitrni prumer trosku vetsi – takze Hook s Point Speed Control nejsou kompatibilni :-D – a jednak nedrzi na 100% aby se to trosku neprotacelo i kdyz to utahnes fest na krev…
Takze tomuto se vyhni…mozna dobry tak pro turisty, kdyz nebudou chtit rohy.
Ty by se mi líbily , netuší někdo kde by se daly sehnat? http://www.canecreek.com/…trol_ii.html
Ty rohy jsou fakt krásný, ale 1390,– za né nedám. Neexistuje náhodou něco podobného, ale s trošku rozumější cenou??
Point Hook :D
Nemá někdo zkušenost s rohy Amoeba Vitra?
Ne, neexistuje, taky jsem to resil :o))
Amoeby – pohoda…nic zvlastniho.
No asi bych do Hooku šel kdych věděl, že neposouvají úchop více ke středu oproti klasickým gripům, protáčení bych vyřešil prostým přilepením (sekunďák) vzhledem k jejich ceně bych případnou výměnu neřešil, prostě bych je rozřezal.
JÁ MÁM TY HOOKY, ÚCHOP JE FANTASTICKEJ, ALE MYSLIM ŽE TOMU PROTÁČENÍ NEPOMŮŽE ANI VTEŘINOVÝ LEPIDLO, PROTOŽE PŘI NĚJAKÝM NÁRAZU JE PÁKA VYVINUTÁ NA GRIP OPRAVDU VELKÁ.
Nakolik se to protáčí?? Je to fakt tak hrozný, nebo jde spíš o to, že pruží?? Není posunut úchop více ke středu řidítek?
Hodne, zalezi na stylu jizdy. Ano a je to jeste horsi. Ne, fakt to nepruzi. Je hodne posunuty…
Zapomen na ne, ale jestli je chces, tak Ti je dam za nakup…aspon nebudes moc brecet :o)))
To zní zajímavě, kolik by to asi „koštovalo“??
ÚCHOP NENÍ NIJAK POSUNUT A JESTLI, TAK JEN MINIMÁLNĚ, SPÍŠ SE ŘÍDÍTKA O PÁR mm PRODLOUŽÍ. CO SE TÝČE TOHO PROTÁČENÍ, TAK JE TŘEBA SI UVĚDOMIT, ŽE VNITŘEK JE PLASTOVEJ A NE GUMOVEJ, TAKŽE KLOUŽOU FAKT FEST. BEJT TEBOU TAK UDĚLÁM NA TINK TINKA „BU-BU-BU“ A VON JE VYVALÍ ZA DAX, PROTOŽE BY JE STEJNAK NIKDY NEPRODAL :-p
Kdo na me dela BU-BU-BU, tak na toho se vetsinou naseru :)…a ja mam takovou malou sin slavy, kam davam takovy smejdy jako todle :)
TAK TO BY STÁLO ZA ZVEŘEJNĚNÍ, NE ? ,–)
Ani ne :)
JO JO, URČITĚ JO.
Tak jsme použil vyhledávání, tak máte na ně někdo novej názor?
Ne, porad stejny…je to smejd :)
kámoš zlomil roh
A co todle ? www.serfas.com/…e/DDBE.shtml Bohužel, nejbližší uvedený dovozce je ve Švýcarsku.
Známe a o dovozcích víme.
Nějaké bližší info ? Zkušenosti z provozu, nožnost nákupu v CZ ?
Nevyjádřil sem se jaxi správně, je to k mání na zahraničních eshopech, ale zkušenosti bohužel…
teda abych to úplně nezazdil, tak u nás je k sehnání ten cane creek
Ječňák je borec!