Potrebujem dlhú (400 mm) sedlovku s priemerom 29,2 mm. Mam problém takú zohna? v požadovanej kvalite a cene. V obchode mi ponúkajú 27,2 mm s redukciou. Máte s tým skúsenosti, nejaké závažné nedostatky ?
Potrebujem dlhú (400 mm) sedlovku s priemerom 29,2 mm. Mam problém takú zohna? v požadovanej kvalite a cene. V obchode mi ponúkajú 27,2 mm s redukciou. Máte s tým skúsenosti, nejaké závažné nedostatky ?
používám sedlovku 26.8 mm s redukcí a žádné závažné nedostatky nepozoruju… nemyslím si, že by měla působit jakýkoliv problém…
Mňa napadlo len to. či nepúš?a dolu.
s tymi redukciami je pakaren. Ma to moja dcera a vzdy je problem aby redukcia nevyliezla moc vysoko pri zmene polohy sedla. Ona ma ale redukciu par desatin hrubu. Vobec nechapem ako to moze vcelku renomovana firma Schauff montovat z fabriky miesto toho aby tam dali spravny rozmer sedlovky.
Apropos tenke sedlovky. Moj syn po par dnoch ohol sedlovku 26.4 mm vysunutu asi 30 cm. Standardna lacna kvalita Kalloy UNO s ciernym eloxom, ktore su sice tazke ale nemyslim si, ze by boli nejako extra krehke. A je urcite lahsi ako Ty. Na druhej strane to bol nepodareny dopad na bmx drahe, kde bol na svojom treningovom XC biku.
ne, to určitě ne. jen teď co mám karbonouvou sedlovku, tak je potřeba opravdu hodně utahovat objimku. s hlinikovou sedlovkou absolutne bez problemu – nehybala se ani redukce v ramu ani sedlovka v redukci.
Zkousel's to u EXU? Co si ja pamatuju, tak delali snad vsechny prumery…
respektive Shaman Racing…
U EXU mi velmi nesedi, ze je rovna, ja by som chcel radsej hokejku. Shaman Racing vobec nepoznam. U mna je to blbe, ze potrebujem maly (17") ale dlhy ram. Preto aj sedlo davam co najviac dozadu a to je dovod, preco zatial o EXU neuvazujem. Na predchadzajucom biku som EXU mal a spokojnost. No, troska tazsia, ale inak OK.
co treba pells
Prave Pell's som pozeral, ale pokial ma pamat neklame, tak 29,2 × 400 mm nerobia.
Moc do toho nevidim, ale pochopil jsem to tak, ze EXU uz neni a misto toho je Shaman Racing. Kdyz kouknes na www.shamanracing.com tak zjistis ze prodavaj uplne to samy jako Exu (www.exu.cz), takze to tak asi bude.
Já redukci mám,ale jekmile seženu sedlovku na potřebný průměr,tak se jí zbavím.Je to hrůza.
Borec ,co ma Shaman mi rikal,ze se rozesli s borcem,se kterym mel Exu.On si udelal novou znacku Shaman a ma riditka,sedlovky atd (viz net) a druhej ma dal EXU,ale prodava nosice a tak.
Naprosto v pohode – mam redukci z 27,2 na 31,2…sedlovka lip absorbuje vibrace :)…sem spokojenej…nepousti.