Kdo nemusi strojit stromek a vrazdit kapra, 10hod-cca 14(15)hod., na znamem miste v zabrdkach u kostela, snehova vyjizdka za odkazem Franty Kocourka:oD
Kdo nemusi strojit stromek a vrazdit kapra, 10hod-cca 14(15)hod., na znamem miste v zabrdkach u kostela, snehova vyjizdka za odkazem Franty Kocourka:oD
a kudy se pojede? do města se mi moc nechce.
To ted prave musime vymyslet:) ale jak tak koukam z okna a na predpoved, snehova vyjizdka to asi nebude a nevim, jestli to nakonec nebude na silnici.
No čerstvý informace mě vedou v sobotu po obědě do Olšan.
Jůůů :o)
Jupí, na kapry do Jedovnic, na to jsem se těšil.. Jdu to šetrně oznámit ženě… :-)
Rád bych jel, ale návrat ve 3 mě asi doma nesežerou. Nechcete dřív vyrazit a dřív se vrátit. Jo a snad nebude totální obleva. Jinak to vypadá, že v pátek jedu s Martulou, Skokanem a Lisakem do NMNM. Chce se někdo přidat?
Cau, uz jste se nejak dohodli ? Ja bych urcite jel,cim delsi trasa tim lepsi :)
Se netěšíš na stromeček? :-)
Se tesim na kolo, za posledni mesic jsem jel 1×, slovy: jedenkrat… takze cas jezdit.. :) Mam blatniky vpredu i vzadu,novou kazetu,prevodnik,retaz a chut jezdit ! :)
„za posledni mesic jsem jel 1×, slovy: jedenkrat…“ promiň, že kopíruju, ale i u mě je to tak :-/
Tak bude se teda v SO neco konat ? Ja muzu tak na 90% tak jestli mam ject sam a nebo se k Vam pridat.. :)
Vzhledem k pocasi bych navrhoval silnicni vyjizdku, Martula ma novou silnicku, Paja staci silnickam i na biku, to je uz vyzkouseny a zbytek se uvidi :-)
Mno, ja pojedu na bikovi s Vami, silnicku jsem pred mesicem vypuliroval ze je jako nova, tak se v nejh. povezu v haku za ziletkou :)
V terenu bude ted asi peknej marast, takze souhlasim se silnici pokud se nevyplni rosnickarska vestba a nebude rano chcat (ma byt zatazeno s destem, rano 1, odpoledne 5 nad 0)
Jojo v terenu sou sracky, slapl sem v jednom miste kde nerostla trava a mel sem pekne spinavy boty,takze urcite po silnici,rsp. ne po hline,navrhy trasy ?
bych se s mistnimi bikeforisty rad potkal, zvlast kdyz je to kousek od baraku ale 24. to nevidim… slibil sem vycistit koberec, do haje… ;)
No me osobne je to celkem jedno, muzu prozatim vsechny tri dny, t.j. 24–26,to jdu proste na kolo i kdyby hrom bil ! :)
Je mně dneska nějak divně, tak uvidíme zítra, každopádně pokud přijedu, tak na silničce…Jet by se mohlo nějam na jih, třeba po stezce kolem řeky na Rebešovice a pak směr Slavkov?
a kde a kdy je ev. vlastne sraz ? :)
V 10:00 v Zabrdovicich u kostela (Vojenska nemocnice), mapku byla snad u kazdeho predchoziho sjezdu :-)
v poho vim kde to je, sem z Vinohrad a jezdim skoro denne kolem :) Sice nevim jestli zitra vyjedu,ale snad jo..
Protože nemůžu jet, tak vám popřeju hezkou vyjíždku a ještě hezčí Vánoce.A jak máte kdo čas po vánocích.
ja kazdy den od tech 10 klidne, jen zitra nevim,jeste makam a nevim do kdy…
To narážíš na mě? :D
?
Já jsem takový máslo..když jsem ještě nevěděla..kde ten kostel je..všichni mi tu dávali odkazy na mapy…hold Brno je velký :o)))
Na Lesne poprchava a je docela mokro, takze to nevidim optimisticky. Chysta se nekdo i za tohoto pocasi?
uz nic nepada, jdu to zkusit…
He he u nás je to namrzlý.. :o))) ale vyjedu asík…asík..mno každopátně ráda… Maťa Přeju krásný a veselý…mám Vás ráda… :D
Skoda zes nedojela, zas sem mel pro tebe ten vanocni darek, taky nechapu proc u me nechava Jezucha Tvoje darky, kdyz se uz potkame, tak ho zapomenu:o)
No..a u mě nechává zase ty Tvoje dárečky…asík má sklerózu…už to není mla´doch co býval :o) Dobrou chuťku. Maťa :D
Tak to jsme se asi minuli, byl jsem tam od 10:00 do 10:12 pak jsem usoudil, že jste máčky a jel na sólo jízdu, bylo pěkně (v rámci možností) dokonce jsem se projel s favoritkou i po sněhu a ledu, po 33 km jsem usoudil, že to na štědrý den stačí.. Přeju štastný a veselý, a taky Boží blízkost…
tobě samozřejmě taky…už se těším až zase všichni vyrazíme…někam :o) Ty, jezdíš taky na běžkách? :D
Jezdil bych, kdybych je měl…Kdyby jsi věděla o někom kdo prodá běžky na mou výšku, tak sem s ním..:-)
Zkus se podivat po hypermarketech, ted tam maji sety – turisticky bezky, vazani, hulky za cca 2000, s nejakejma levnejsima botama by ses vesel do 3500–4000Kc.
Nepsat ten blbej prispevek taxem te stihnul, ja mel na budiku 10:11, kdyz sem byl u kostela…to muselo byt fakt o chlup, njn chce to jezdit vcas, ale i tak bylo 60 kilacku na silnici fajnych v nizsich polohach bylo i sucho.
Jo na silnici je sucho,sem jel na Kalecnik po cervene od Hadku a utrpeni,kdyz sem se vyskrabal nahoru a pokracoval dolu dal po cervene smerem na Sumice, musel jsem slapat z kopce abych jel kolem 20kmh. Kdyz jsem jednou akcne pridal a odvazil se mrknout na tachometr tak sem se zrovna blizil k hrozive rychlosti 25kmh a vzapeti sem se vyvalel ve snehu :)
Jinak to slo,jdu si dat jeste hodku na trenazeru,ktery me jedna dobra duse pujcila,at jsem trosku v kondici.. :)
No ja to pujdu zkusit za chvili.. :)
Ber blatníky a chrániče!Klóže to! :D
Ahojky, posielam vam pozdrav z krasne zasnezenej Oravy (rano chumelilo ako v rozpravke), prajem pekne a pokojne Vianoce a aji pekne pobikovanie. :o)
To musi byt krasa, i bez snehu jsou ty kopecky na Orave takovy pohadkovy, v Brne bylo dneska uplny jaro 6 nad 0, snih 00nic, uz se tesim az zitra vyrazim na chalupu na zasnezenou Vysocinu. Korculuje se na Orave? Preju Tvym kolenum do noveho roku hodne zdravi:o)
Na Vysočině je sněhu..valím tam na Silvestra…teda 27.-1.1. se těším..myslíš, že se potkáme? :D Ty tam u Vírské přehrady..a já na Fryšavě :o) že by náhoda? Maťa
Jeste nevim jestli budu na Silvestra na Vysocine, mozna bude behem tydne presun do Orlickych hor, neboj darecek ti schovam…
Dík moc…hlavně si užij volna..a pořádně se na těch horách vyblbni..jako já :D Maťa
Taky ti ho schovám… :D
O.K. taky Ti preju stastne a vesele, pohodu, klidek, svaracek, sem tam nejaky panacek(kadovanek:), na kosti si davej bacha, ale na ty svoje, at je pri nejakym bezkovym pruzkumu zeme nezlames:o)
Děkujů..to je od Tebe pěkný…jsem si včera stáhla z netu..Pohoda, klídek a svařáček.....víš že umíš zpívat..teda ,,broukat" :D…
dikec, kolena si pod stromcekom nasli Gelaktiv, tak dufam, ze im docvakne, co s tym maju robit. :o)
Kdyztak jim porad at s nama muzou na bajk:o)
Když jsi na te Orave a mate tam snih,co tak vyzkoušet bezky.Ja tady čekám až napadne a nic.A tak beham.
Mna bezky moc neberu a aji tak uz su spat v Brne a makam.
zdar nejedete nekdo dneska? Klidne Zabrdovice. Nejlip silnicka zimak… Staci napsat na c: 604 / 313 991
Dneska ne, ale ve středu dopoledne bych něco kratšího dal, jestli nebudu marod. Mám v Brně zimáka silničku, tak ať se tam jen neválí. Jel bys?
Nebo i kdokoli jinej, samozřejmě.
Dneska jsem byl na biku,a jel jsem po silnici.Ale hned Mezi Jundrovem a Pisarkama jsem potkal skupinku bikerů.Tak nějak neznámou a neidentifikovanou.Možná jsem tam poznal Romana. Prosím identifikujte se.At vím koho potkavám.
Dneska jsem byl na Halově mlýně.Bylo to i Vanoční.Okolo přehrady sněžilo a napadl tak centimetr sněhu.Super.Dneska zima jak má být.
Já to nebyl. Dneska jsem bruslil na běžkách po Orlických horách. A navíc mám momentálně tři silničky, ale žádnýho bika.
Tak zítra dopoledne fakt nikdo nic nedá? Po silnici?