konecne
konecne
..ešte nie až od ± 19:00, potom sa perdlžuje… …ale stale sa teším na večerné vychádzky posnehu so Sigmou po tme…
tak diky za zklamani :/
:-)
…ja myslel, ze zima je krava, kdyz je rodu zenskeho … :)
ale to se sklonuje podle toho zpevaka – ten zima
Jo jo JOOOO, už je J A R O !!!!!
típni to :)
omyl :-) Ve středu začne astronomická zima. Přesně v 19:35 totiž Slunce vstoupí do znamení Kozoroha a nastane zimní slunovrat.
co? to uz zas bude zima?
vsechno plyne tak rychle :(
Dlabu na to, co ve středu začíná pro astronomy. Zimu neuznávám a ignoruji, jednou se prodlužují dny, tak je to jaro a basta …
No jo, ale dle této dedukce začíná 21. června podzim…
Nee, to je jenom pozdní léto. Když o tom tak přemýšlím, tak se mi rok rozložil na jaro / léto / pozdní léto … mně osobně tyto tři roční období stačí …
tak takoveto jaro jako je ted by mohlo byt furt :-)
Je to zvlastni ty planety, prej jiz nejkratsi den byl, a nejdelsi noc teprve bude, jeste snad nekdo rekne , ze nekterej den ma 25 hodin. No a s tim prodlouzenim dne to tak slavny neni. Prej ze na tri krale asi 6 minut :-(
ovsemze ma nektery den 25 hodin, nektery dokonce jenom 23 ;) at zije zmena casu (nemam rad)
Na kdy tipujete, ze zmizne snih a zacne se oteplovat? Doufam ze uz brzy :-( V zime na bajku nejezdim. Musim mit na sobe tu tlustou bundu a v nu sem imobilizovanej jak v brneni…
pokud to bude jako minulá zima, tak dole půjde jezdit koncem března a úplně na kopcích až tak nějak v květnu.
Uz uz uz??? UZ!!! :o)
Kaju se, kaju se… To melo byt root… :o( Jdu si to stokrat opsat…
Jak kde. Ale už aby to bylo!
Ty bys to měl raději prochrápat. Protože mám pocit, že si ještě dlooooouuuhoo počkáš. :-)
Jelikoz je poctivy student, tak jako ja, tak mu stejne zbyvym maximalne nejakych 6 hodin denne na spanek, tak to asi prochrapat nepujde… ;o) Nebo mozna maji v Praze flakarnu…
Hmmm, driv mi to stacilo, ale ted si cas na spanek rozhodne najdu;-) I kdyz ted zacne zkouskovy, takze budu spat asi az v unoru.
Jo minule 3 roky sem si taky dopraval dlouhy spanek, ale letos proste neni cas… Soudruzi nam toho dali na praci tolik, ze z kazdeho predmetu bych mel co cely semestr delat, a kdyz si to clovek vynasobi 8, tak uz se misto na spanek hleda tezko…
Kdyby to slo, tak to udelam;-) Zatim to uspesne pouzivam pouze pri cestovani – v Pze zavru oci, najesnou otevru a jsem ve Varech… Na celou zimu to nefunguje.
kdybys byl Pražák, tak bys skoro nevěděl, že je zima… tady pořádnej sníh na Vánoce nebyl ani nepamatuju…
tady taky ne
Vítáme slunovrat, ještě přivítat letní čas a bude to žůžo.
Já včera rovnou přivítal i jaro – 13°C, zelené louky, sluníčko… :)
Pozítří můžete přivítat i Ježíška…
Já se vožral, narozky…
Nevis kedy sa to uz konecne zrusi? A zaviest by mohli letny cas ako default.
Nic nerušit, ti blázni jinak vyberou zimní čas a bude po krásných letních večerech.
Naštěstí o tomto rozhodují Němci a ti budou mít letní.. ;-)
A Turci, nebo afrikánci, chtějí jaký?
Těm je to jedno, ne? :)
No pokud budou Turci chtít zimní, tak německo musí vyhovět utlačované menšině :)
Tak to by bylo super! Turecko má UTC+3!! :-))
Řekl bych, že Bubaaak myslel kluky turecký v Germánii.
Tak prezident Turecka zas řekne, že vypustí uprchlíky a vybombarduje syrii a budeme vstávat ve dvě ráno do práce :)
Ale jinak máš pravdu, měl jsem na mysli němce :)
Však já taky!
Mohl by se čas posouvat po částech – to by nebyl pro vnímavé fyziologicky nepříznivý skok, v létě by slunce nebudilo tak předčasně a lépe to koresponduje s rychlostí změny světelné periody:
Leden +5 min
Únor + 15 min
Březen +30 min
Duben +15 min
Květen + 5 min
Červen 0
…. :-)
Nebo říznout ten hodinovej posun napůl a to nechat celoročně.
Nehrát si na půlhodiny a nechat UTC+2
Ano, já bych bojoval však za UTC+3 a následně udělal kompromis na UTC+2
Letos to je jiz 14.let, leti to, leti
no konečně! mám ho delšího a tvrdšího, můžu déle souložit :-)
PS: to je stejná argumentace! Nic o biorytmech , nic o životní energii, nic o specifickém metabolismu a povaze, kterou máme každý jinou..
Někdo si naivně myslí, že si v zimě nahoní fyzičku na sezónu, jenom tím , že bude sedět na prdeli na kole a šlapat , jak magor :-)
Devět z deseti trenérů potvrdí, že je to lepsi, nez sedět doma na prdeli na gauči a cpát se klobasama.
jasně…akorát v padesáti pocítíš následky obou přístupů a to dost výrazně!
Když vidím vrcholové sportovce v 50 letech ..dost smutný pohled! aneb taky jsem trénoval ve sněhu a v mrazech!..a teď si říkám , jaký jsem to byl hlupák!
Profesionální cyklisté opravdu v zimě netrénují ve sněhu a v mrazu. Pokud máš na mysli jiné sporty, třeba běžecké nebo sjezdové lyžování, ke kterým už sníh a mráz už pasuje, tak bych opravdu neřekl, že jsou to v padesáti letech trosky. A pokud ano, tak to asi nemají ze sněhu a mrazu, ale prostě z toho, že dělali vrcholový sport.
Né vůbec né, cyklokros se vůbec nejezdí za sněhu a mrazu.
Viz.včerejší SP.To jim výrazně vylepšilo zdraví.
To byl jeden z nejlepsich zavodu za buhvijak dlouho.
Všichni,kdo se do těch sr…k vydali,mají mů absolutní respekt.
To si musí člověk umět tu hlavu naprogramovat,aby se s tím popasoval.
Cece, mit mechanika a nemuset si platit matros, pocasi bych mel tak nejak na haku. Beru to z pohledu hobika.
+1, ten vítěz po dokončení cestou do stanu a i přímo ve stanu nevypadal jak zrovna v nejlepším stavu.
MVDP to dojel,vyhrál,ale Remco E.dopadl asi hůř.Toho museli poponášet.Ten byl ,,totál"
Remco? Sis trochu popletl discipliny.
Omlouvám se.
Pidcoc.
Spíš Iserbyt
Presne. Pidcock jezdil dokonce bez rukavic.
nebyl by link? :-) ideálně na celý záznam :)
Je to na i vysílání ČT4 sport živě muži i ženy někdy lolem 21hod.
Ví někdo jak se vlastně zrodil cyklokros? To si silničáři řekli, že přes zimu budou jezdit ve sračkach namísto toho, aby jezdili po asfaltu?
Cyklokros vymyslely ženský, ne? Chlapa by nenapadlo vybíhat z nezastaveného kola.
Máš recht. Cyklokros někdy ano. Ale asi jsi pochopil,co jsem tím chtěl říct, že jo?
Na mne je porad radostny pohled ;). Pohybovy aparat je v poradku, jenom trochu chronicky průdušky a snaz pribiram. Samozrejme se zhorsila intenzita a regenerace. Jezdim na kole celorocne a kdyz je snih tak beru bezky na skejt nebo sneznice. Chce to nebejt ubulunej a hlidat si co a kolik polykam ;).
Už aby bylo jaro.
Dnes super! Vyjel jsem za světla, přijel jsem za světla..
njn, když hospody jsou zavřené..
:-)
Bych teď v zimním období to studené pivo stejně nepil. A kdybych tam objednal teplý čaj, tak se budou koukat divně.
Jak studené pivo?! Vždyť je teplejší než venkovní teplota! :-)