• -b-n-x-

Když už je tady thread o prvnich lidech zde, tak bych chtěl vědět, kdo tu je z původního Pravého bikerského Potlachu? Pár lidí jsem si tady již všimnul. Někteří mají asi i jiné přezdívky. Tak se ukažte potlacháři.

0 0
    • JIRA  

0 0
    • Lišák  

Hodně jsem ho sledoval, málo přispíval. Lišák už tam byl, takže jsem byl „Q“.

0 0
      • -b-n-x-  

Jo, Lisak byla hodne VYRAZNA postava :-)

0 0
        • blue  

nejen vyrazna postava, ale i vyrazna osobnost :-)

0 0
      • omar  

driv CANON , jo slisakem to bylo neco hlavne to jeho SA jestli si to dobre pamatuju

0 0
    • RUMcajs  

Mno, nevím kolika změnama potlach prošel, ale rozhraní, co je teď je pro mě nové už nějaký ten rok :-)

0 0
    • SELMIRA  

jééé, to už je dáááááááávno… a PROČ to chceš vědět?

0 0
      • -b-n-x-  

Jen tak se zvjedavosti :-) Ja si treba pamatuju na nejakou Katzen :-)))

0 0
        • fousac  

jen tak na ukojeni tve zvedavosti.. ano, toto je ona.. ;)))

0 0
    • Siddha  

to uz je dlouho :)

0 0
      • SELMIRA  

jé, eště máš ty pavouky? :o)

0 0
        • Siddha  

ja ne, to byl Drastak… teda nevim jestli mel takovej nick i na Potlachu, nebo jestli vubec byl na Potlachu :)

0 0
    • OZYk  

jojo Lišáček to je postavička :-)

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • Pucmeloud  

Téda, tady si na mě ještě někdo pamatuje? Ano, já jsem onen Lišák, co měl San Andrease od Mountain Cycle ještě z dob, kdy je vyráběl Bob Resinger v Sant Luis Obispo…to už je opravdu pravěk. SA-čko jsem před několika lety prodal někam do Liberce, místo něj koupil 4-kolku, která už několik let stojí v garáži…poslední roky proháním RC letadýlka na letišti.

Ale vzpomínky na báječnou partu kolem Potlachu se často vracejí, zažili jsme i dvě expedice kolem Korziky…moc rád bych se někdy zase s těma lidma sešel a zavzpomínal. Ozvěte se mi, třeba něco zorganizujeme!

Petr Liška

petr.liska@valachnet.cz

0 0
      •  
        0 0
      • Pucmeloud  

Kúcííí, každopádně mám plán letos uspořádat někde „First Veteran´s Bikeless Sabath“ pro všechny veterány z Potlachu. Už jsem v kontaktu s Firlessem a něco vymyslíme. Jenom musím poskládat kontakty, což bude chvíli trvat. Co vy na to?

0 0
        •  
          0 0
    • MAJX  

A co na Supermyšáka – na toho si nepamatujete ? :D

0 0
      • Pucmeloud  

Už jsi odhalenej…:-)))))

0 0
        • Cryzyy  

Hoy :)

0 0
          • Pucmeloud  

Nazdar chlape!!! Tak další dušička se ke mně hlásí…to jsem rád:-)

0 0
            • Cryzyy  

Jasne, ze jo, na ty vikendy se zapomenout neda :)

Sraz je super napad, jenom asi budu muset vzit nekoho sebou :)

Na OZYho kontak mam, BLUE se tady obcas sam ukaze a nejake dalsi kontakdy dam taky dohromady, vic postou…

0 0
              • Pijer  

S Bluem se vídáme, mám na něj kontakt a má ho i Robík.

0 0
              • Pucmeloud  

Chlapi, a nemělo by to být BEZ BAB? Kurňa, doma si toho užijete dost:-)

0 0
      • Pucmeloud  

Teď jsem si vzpoměl: KRUMPY !!!! Byl taky z K.Varů, jezdil s Metym…taky báječnej kumpán…

Já jsem asi 3× organizoval Sabat v Rožnově, jednou na chatě Mír a dvakrát na Radhošti.Kdo to pamatuje?

0 0
        •  
          0 0
        • Cryzyy  

myslis tuhle ? nevim, zda to jeste plati, ale je (byla) z ni starostka :)

0 0
          •  
            0 0
    • Pucmeloud  

Tak co je? Nikdo další se tu nehlásí k veteránům?

0 0
      • vt  

ja potlach sledoval spis read-only ;-) a hlavne silnicare

0 0
      • zbartos  

Nejsem si jist, zda jsem byl v Potlachu přihlášen, ale určitě jsem to tam sledoval. Utkvěla mi v paměti zejména ikona Roman-bike (Roman Lipový – Kopřivnický Drtič) s tou animací pití piva…

0 0
      • -b-n-x-  

Ted jsem se tu kouknul po hodne dlouhe dobe (skoro tech 10 let :-) a mile me to prekvapilo. Lisaku super :-)

Ja teda spise Potlach jen tak cetl, obcas mozna neco napsal, ale na zadne akci nebyl.

0 0
      • MARYS  

Kurna, tu je lidi. Se divim, že jsem si ještě po letech vzpomněl, jak jsem se tu tehdá registroval (Márty tu už byl obsazenej). No na tu Lišákovu akci u Bohouše jsem zvědav.

Jinak na bajku už jsem cca 3 roky neseděl, tedy na tom, co se musí pohánět vlastní silou… ale jak se mi ozval Lišák, padla na mne nostalgie, takže ho asi na jaře vytahnu z garáže, opráším a začnu zase rekreačně jezdit. Už jsem si naplánoval s kámošem letní kolovandr.

Jo, co se týče Krumpyho ségry Magie, tak to byla dobrá kost ;-)

Vůbec ty naše Sabathy, to byl masakr, se občas divím, že jsem byl schopen pak ješté ráno sednout na bajka a někam jet.

Jinak někteří staří Potlacháři se dají dohledat na Držkoknize, zahlíd jsem tam Metyho, Firlesse, Robíka,,, a myslím, že i někoho dalšího, stačí si jen vzpomenout na pravá jména :-D

0 0
        •  
          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.