Když už je tady thread o prvnich lidech zde, tak bych chtěl vědět, kdo tu je z původního Pravého bikerského Potlachu? Pár lidí jsem si tady již všimnul. Někteří mají asi i jiné přezdívky. Tak se ukažte potlacháři.
Když už je tady thread o prvnich lidech zde, tak bych chtěl vědět, kdo tu je z původního Pravého bikerského Potlachu? Pár lidí jsem si tady již všimnul. Někteří mají asi i jiné přezdívky. Tak se ukažte potlacháři.
Já
Hodně jsem ho sledoval, málo přispíval. Lišák už tam byl, takže jsem byl „Q“.
Jo, Lisak byla hodne VYRAZNA postava :-)
nejen vyrazna postava, ale i vyrazna osobnost :-)
driv CANON , jo slisakem to bylo neco hlavne to jeho SA jestli si to dobre pamatuju
Mno, nevím kolika změnama potlach prošel, ale rozhraní, co je teď je pro mě nové už nějaký ten rok :-)
jééé, to už je dáááááááávno… a PROČ to chceš vědět?
Jen tak se zvjedavosti :-) Ja si treba pamatuju na nejakou Katzen :-)))
jen tak na ukojeni tve zvedavosti.. ano, toto je ona.. ;)))
to uz je dlouho :)
jé, eště máš ty pavouky? :o)
ja ne, to byl Drastak… teda nevim jestli mel takovej nick i na Potlachu, nebo jestli vubec byl na Potlachu :)
Pokud pamatuju, tak na Potlach byl „Drastik“.
jojo Lišáček to je postavička :-)
Téda, tady si na mě ještě někdo pamatuje? Ano, já jsem onen Lišák, co měl San Andrease od Mountain Cycle ještě z dob, kdy je vyráběl Bob Resinger v Sant Luis Obispo…to už je opravdu pravěk. SA-čko jsem před několika lety prodal někam do Liberce, místo něj koupil 4-kolku, která už několik let stojí v garáži…poslední roky proháním RC letadýlka na letišti.
Ale vzpomínky na báječnou partu kolem Potlachu se často vracejí, zažili jsme i dvě expedice kolem Korziky…moc rád bych se někdy zase s těma lidma sešel a zavzpomínal. Ozvěte se mi, třeba něco zorganizujeme!
Petr Liška
Kúcííí, každopádně mám plán letos uspořádat někde „First Veteran´s Bikeless Sabath“ pro všechny veterány z Potlachu. Už jsem v kontaktu s Firlessem a něco vymyslíme. Jenom musím poskládat kontakty, což bude chvíli trvat. Co vy na to?
A co na Supermyšáka – na toho si nepamatujete ? :D
Už jsi odhalenej…:-)))))
Hoy :)
Nazdar chlape!!! Tak další dušička se ke mně hlásí…to jsem rád:-)
Jasne, ze jo, na ty vikendy se zapomenout neda :)
Sraz je super napad, jenom asi budu muset vzit nekoho sebou :)
Na OZYho kontak mam, BLUE se tady obcas sam ukaze a nejake dalsi kontakdy dam taky dohromady, vic postou…
S Bluem se vídáme, mám na něj kontakt a má ho i Robík.
Chlapi, a nemělo by to být BEZ BAB? Kurňa, doma si toho užijete dost:-)
Teď jsem si vzpoměl: KRUMPY !!!! Byl taky z K.Varů, jezdil s Metym…taky báječnej kumpán…
Já jsem asi 3× organizoval Sabat v Rožnově, jednou na chatě Mír a dvakrát na Radhošti.Kdo to pamatuje?
myslis tuhle ? nevim, zda to jeste plati, ale je (byla) z ni starostka :)
Tak co je? Nikdo další se tu nehlásí k veteránům?
ja potlach sledoval spis read-only ;-) a hlavne silnicare
Nejsem si jist, zda jsem byl v Potlachu přihlášen, ale určitě jsem to tam sledoval. Utkvěla mi v paměti zejména ikona Roman-bike (Roman Lipový – Kopřivnický Drtič) s tou animací pití piva…
Ted jsem se tu kouknul po hodne dlouhe dobe (skoro tech 10 let :-) a mile me to prekvapilo. Lisaku super :-)
Ja teda spise Potlach jen tak cetl, obcas mozna neco napsal, ale na zadne akci nebyl.
Kurna, tu je lidi. Se divim, že jsem si ještě po letech vzpomněl, jak jsem se tu tehdá registroval (Márty tu už byl obsazenej). No na tu Lišákovu akci u Bohouše jsem zvědav.
Jinak na bajku už jsem cca 3 roky neseděl, tedy na tom, co se musí pohánět vlastní silou… ale jak se mi ozval Lišák, padla na mne nostalgie, takže ho asi na jaře vytahnu z garáže, opráším a začnu zase rekreačně jezdit. Už jsem si naplánoval s kámošem letní kolovandr.
Jo, co se týče Krumpyho ségry Magie, tak to byla dobrá kost ;-)
Vůbec ty naše Sabathy, to byl masakr, se občas divím, že jsem byl schopen pak ješté ráno sednout na bajka a někam jet.
Jinak někteří staří Potlacháři se dají dohledat na Držkoknize, zahlíd jsem tam Metyho, Firlesse, Robíka,,, a myslím, že i někoho dalšího, stačí si jen vzpomenout na pravá jména :-D