Ahoj,neporadíte mi?…Koupil jsem si hydr.kot.brzdu a nemohu povolit šrouby na starém kotouči,nechci všechny imbusy oholit,nemáte nějaký nápad nebo fígl jak na to?......
Ahoj,neporadíte mi?…Koupil jsem si hydr.kot.brzdu a nemohu povolit šrouby na starém kotouči,nechci všechny imbusy oholit,nemáte nějaký nápad nebo fígl jak na to?......
Skus to postřikat olejem.
No nevim jestli je nejlepsi na kotouc strikat olej…Spis bych skusil nakej autosrvis tam maji myslim naky specialni povolovaky nebo aspon poradi co s tim.....
Ty šrouby budou TORKSy, chce to fortel a pořádnej vercajk, šrouby budou zajištěné loctitem, takže pomůže ohřátí.
ne kazdy kotouce jsou chyceny torxama
Normalne pouzij WD-40 postrikej srouby a chvily pockej pak to zkus povolit, nikdo taky nerika ze musis celej kotouc zamastit musis si davat bacha a kdyz prece tak to odmasti tech. benzinem
Zkus koupit poradny torx klic cislo 25, a pak to este zkus povolit. Taky sem nejdriv zrusil dva sroubky kvuli klici, a pak sem i ty znicene povolil diky kvalitnimu klici…
Mno, nastříkat nějaký olej na šrouby, jestli je příruba průchozí, tak z obou stran.
Můžeš si pomoci aku vrtačkou, jestli nemáš kvalitní nářadí, či bit, tak to radši odnes do servisu, za těch max. 50kč se to vyplatí.
Zkus kofolu :o) – když ji miluješ, není co řešit. Myslím to vážně, ověřeno několikrát v praxi a na větších šroubech…
A na letadlech :oD
to není špatný nápad…zkoušel jsem WD-40 i brzd.kapal…nic.....uvidíme co a jak,…každopádně díky za účast,vždy je lepší,když je slyšet víc názorů…asi nej bude ten servis jenže teď před Vánocemi asi mám smůlu a chtěl jsem vyrazit s novým kotoučem…
Kofolu jksem nezkoušel, ale prvá nefalšová Coca-Cola opravdu funguje… Potom co vím, jaké má všestranné použití ji už radši nepiju :)
S kofolou se daji uzasne cistit mince… Sehnal sem pred nedavnem kovovou padesati korunu, ale byla uplne zasla, az skoro cerna. Stacilo na 3 dny ponorit do kofoly, a uz je zase jak nova… ;o)
a desetnik se pres noc zmenil na skvrnu plovouci na povrchu :)