• Mofo

Zdravím, chci tuto zimu konečně vletět na spining, a protože o tom moc nevím (nebo spíš velice málo :-)), chci Vás požádat o radu. Dají se někde na netu, popř. někde jinde zjistit základy pro provozování spiningu, mám na mysli jak často a jak dlouho jezdit, s jakou intenzitou apod. Nemám na mysli ježdění s instruktorem na lekcích, chci jezdit podle sebe tak, aby mi to vyhovovalo. Než sem se rozhodl napsat tento příspěvek, díval sem se do historie a taky na spining.cz, ale moc odpovědí na mé otázky sem bohužel nenašel… Pokud mi budete mít někdo chuť mi poradit, budu velice potěšen.

0 0
    • Mamutt  

Mělo by tě to (jako jakákoli jiná forma tréninku) hlavně bavit, jinak u toho nevydržíš. Jak často a jak dlouho jezdit je pak otázkou toho, jak moc trénuješ. Vzhledem k tomu, jak se ptáš si troufám tvrdit, že asi moc ne :o) Takže 1 Spinning lekce (50min jízdy) 2–3× týdně pro tebe určitě udělá dost. K intenzitě – najdi si v historii něco teorie k tréninku, tepy, prahy etc a z toho už to vykoumáš. V některých centrech ti tepák i půjčí. Jednorázově se strhnout je nesmysl, důležitá je pravidelnost a vydržet u toho. U Spinningu ještě hraje jistou roli to, jak ti sedne instruktor, hudba, na kterou jezdí etc. takže to chce zkoušet.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.