nevite nekdo, kde (a jestli vubec) by sla sehnat teleskopicka sedlovka do prumeru 27,2mm ?
nevite nekdo, kde (a jestli vubec) by sla sehnat teleskopicka sedlovka do prumeru 27,2mm ?
sla, toto je jeden z nejbeznejsich prumeru – Rock Shox, Specialized atd. A kde? Nech si ji objednat v dobrem cykloobchode, zajisti ti ji. Pripadne hod dotaz na nejaky webovy cykloshop (bikestore, velotrade, koloshop a co ja vim co jeste) i kdyz sedlovku treba nemaji v nabidce.
Zkus se obratit na Ceske zastoupeni banshee nebo norco. Myslim, ze je pouzivaji, ale prumer nevim presne. Pokud se ti jedna o teleskopickou jako vysunovaci. Uz se to tu probiralo zkus vyhledavani.
aha, teleskopiska vysunovaci.
jsem myslel ze teleskopicka odpruzena
jo, myslel jsem vysouvaci podle oka si myslim, ze prave to co ma Norco bude mit vetsi prumer nez tech 27,2. Jeden borec u nas norco ma, i s tou trubkou tak to jeste zkouknu… Spis ale zkusim zjistit ten Banshee. Ono by to slo udelat ze 2 obyc sedlovek, ale nevim z ceho udelat tu horni cast(mensi prumer, ktery by se vlezl dovnitr te 27,2). Uz mne napadlo jeste ztencit napr. sedlovku o prumeru 25mm, ale tak, abych to tam dal by mi zbyly steny cca 1mm silne… tak to treba vycpat drevenou tyci… Co na to zkuseni?
To chceš cpát do Nikoly ? – ten by měl mít 31.6, ne ? Stáčet 25mm na menší – tak o 0,2mm max a ne až k zámku → tudy cesta nevede. Leda si nechat tu vnější udělat z oceli, tam by 1,2mm stěna snad nevadila. Ale seženeš k ní objímku ?
nene, to sem resil, kdyz jsem este uvazoval nad rb, sice to vylepsili, ale pozde… (suhaj nepotrebuje teleskopickou a ma tech 31,6mm)
BTW – ty máš Nikolu vel.M ? ↔ Kolik měříš ?
jo, mam M (18,7"), merim asi 186cm a je to v pohode, meridu sem mel 18" a na delsi jizdy mimo teren by to chtelo sedlovku delsi nez 350mm. v nicolaiovi ta 350 staci.
Dík za info. (na AM ježdění by ti sedl možná i ten L-kový Helius)
banshee ma 30,0 mm
tak už někdo konečně víte, kde se dá koupit teleskopická sedlovka , sakriš :-), nejlíp průměr 31,6. A nejlíp řízená páčkou na řidítkách – toto mi přijde užitečnější než zamykání vidle.
RB prodava TITEC, kolik je dostupnejch prumeru, to si musis zjisti sam, na kola davaj 30 mm
30, 30.9, 31.6 (mám obavu, že 27.2 dvoudílná se nedělá…)
Sice si nejsem jistej, zda-li si neděláš humor, ale maj to na www.universalcycles.com
no něco takového jsem měl na mysli, ale to co tam mají, to vypadá hrozně
31.6 dělá Maverick, ovládá se páčkou pod sedlem – zasune se váhou jezdce, vysune do nastavené výšky tlakem vzduchu uvnitř. Pěkná, ale docela drahá věcička: www.maverickbike.com/…details.aspx?…