Tak se mi včera povedlo strhnout šrouby při utahování kufru k tretrám Axon. I když jsem dal nové šrouby, jsou ztržené znovu. Nemáte někdo zkušenost co s tím?
Tak se mi včera povedlo strhnout šrouby při utahování kufru k tretrám Axon. I když jsem dal nové šrouby, jsou ztržené znovu. Nemáte někdo zkušenost co s tím?
Co toje za srouby? Na imbus? Nikdy se me to nestalo. Neni ten material nejakej shit?
Jo inbusy originalní co dávají k botám. A to jsem to neutahoval jako pras…
Problem to sice neresi, ale tys dostal kufr k bote? Logicky bys mel mit kufr k pedalum. Strhnout se mi uz jeden podaril taky, ale po vymene za jiny uz nebyl problem.
Šrouby jsem dostal k botám a kufry+šrouby k šlapkám. (kufry a šrouby jetý ze starech bot)Použil jsem šrouby od kufrů a to byla asi ta chyba. Protočily se a tak jsem dal ty od bot a výsledek ten samý.
Teda tys strhl zavit(samicu) v tretre, nebo sroub. Pokud byl sroub z mekkyho materialu tak je to lepsi, protoze pokud se ti strhla samica, tak pak pomuze jenom zavitnice a protahnout zavit a dat asi vetsi sroub. Ale nemam osobni zkusenost, treba ti nekdo rekne co uz to zazil.
vyriznout vetsi zavit jde v pohode a srouby sezenes, ale rezej to jen o cislo vetsim zavitnikem,jinak to muze odejit nadobro
Ty jsi ty závity už přeřezával??
jj…stalo se mi to same-cirou nahodou taky u Axonu…chtel jsem si v lese „hupnout“ a ejhle…Nejdriv jsem kufry premontoval na druhy diry,ale to se moc dobre neslapalo,tak jsem to vyresil takhle
šrouby se protočily, vindal jsem je ztržené, dal jsem druhé nové šrouby a to samé. Předpokládám, že se zmulasil i závit v botě.
strhnout srouby nebo zavit v tretre ? kufr byl u pedalu a v nem zadny zavit neni (nebo teda aspon ja ho tam nemam (SPD 520 os shimana)