aku kameru pouzivate a co odporucate na filmovanie ja pouzivam panasonic nv-gs 150
aku kameru pouzivate a co odporucate na filmovanie ja pouzivam panasonic nv-gs 150
som sa raz na nejake rady pital… nic moc odpovede
skus historiu
Fotak, stejne se to pak laduje do PC. Lepsi fotaky umi 640/480@30 se zvukem a jsou omezeny jen kapacitou karty a navic podstatne mensi nez kamera.
taky hlasuju pro fotak. kvalita digisnimku (mi) vyhovuje.
lepsi fotaky umi 1024/768@15. ale porad mi nejakej program aby desetisekundovy klipy nemeli 10 mega?
virtual dub + divx nebo xvid a experimentovat s nastavenim pomeru kvalita/velikost
15s/s videl jsi nekdy rychlou jizdu s timhle framerate? Staci i 20 a je to psycho.
zatim mam ixus500 a ten umi 640/480 s jenom 10s/s a neni to tak zly. ale nerikam ze to neni velkej rozdil,jenom myslim ze se na to da slusne koukat.
Kdyz je „kameraman“ staticky, tak to jde, ale kdyz jede, tak to vypada jak kdyz misto na kole jede na motorce…
Asi tak nejak http://bajk.cz/…orin_web.wmv a to ma 20s/s
Pekne singletraily, mam chut ist pojazdit…inak v jednej pasazi ten typek na superiore dostal dost zabrat, uz uz padal;P Hm a mohol tam byt aj zaber ako ten na ACcku dava ten drop, nielen skuska najazdu;) Fajn videjko..
Hele ono jednou rukou ridit a druhou drzet fotak a na cestu se divat pres display neni prca. Ten typek jsem ja :-)
Že jsem se na to díval. Tečou mi slzy. Venku je půl metru sněhu a do března to lepší nebude. Takže zase zavřu oči a budu snít… A šlapat na spineru v obyváku. Pošli další videa.
Ne ne, myslel som pasaz od 3:17. Ziaden fotak v ruke:) Ale sa neni to az take vazne;) Ak este mas nieco tak daj link, rad si pozriem:)
Jj jasne, znas to, ta trema :-) Clovek to predtim xkrat sjede v klidu a pak…
Fotak fakt radsi ne.
Tiež som sa skvele pobavil.
Foťák na video, to je asi ešte vačšia blbosť ako mobil na fotky.
A pritom správne riešenie je také jednoduché: Foťák → na fotky Kamera → na video Mobil → na telefonovanie
Ábr: predstav si, ze si si roky nekupil kameru, lebo skoda penazi na kram, s ktorym budes tocit same blbosti, ze ano. A naraz mas vec, ktora tie blbosti tocit vie a je to v cene, kvalitu okaslat, ved su to blbosti, ze ano. A preto sa s tym toci a asi aj bude.
doted jsme tocili na klasickou analog. brrr.. pres zapujcenou digitalni do kompu a vesele se striha.. ((-: od listopadu uz zaplatpanbuh tocim na tricipovku panasonic nv-gs 75.
Uz pres rok pouzivam Sony DCR-HC30E a spokojenost. Jinak nechapu lidi co pouzivaji veci k nataceni napriklad fotak – je to o nicem!
4 roky starou Panasonic NV GS4. Jsem s ni moc spokojenej. Dneska bych ale vzhledem k poklesu cen bral nejaklou tricipovku s nahravanim primo na disk.