Cau, jak tady tak brouzdam po foru a ctu prispevky, tak me napada co vlastne vsichni tito bikeri vlastne delaji?? Zkratkja jakej je jejich JOB?? :))) ( krome jezdeni na biku..)
Cau, jak tady tak brouzdam po foru a ctu prispevky, tak me napada co vlastne vsichni tito bikeri vlastne delaji?? Zkratkja jakej je jejich JOB?? :))) ( krome jezdeni na biku..)
Student medicíny. A přes léto opravuju kola…
Taky.V Brně.
Tak to chodíme spolu do školy…
Student technologie…se nehorazne porad flakam, nemam vubec co delat a kdyz se mi chce, tak jdu bajkovat :o)) – v lete se poflakuju a zevluju :o)))
Ach, to byly doby… :-D
O sest a pul roku pozdeji, o x tisic komponentu dal, pet let na pozici konstruktera ocelovych konstrukci, najizdim 3× vic kilometru nez tehdy, ale casu mam mnohonasobne min.. :o)
Tak jsem zamack slzu a jdu dal :-)))
a oholil si nohy a stal se z něj silničář…
:-D Je fakt, ze ta silnice je velke a nesmazatelne minus :-D
Ja mam na silnici 1,5" dole uz par let… :-D
To že máš „dole“ 1,5" (3,8cm) jsi psát nemusel, možná do jiného vlákna, přecijen chlapy to většinou nezajímá, a holky touhle délkou neohromíš :-D, spíše odradíš :-D
Neudává tenhle údaj šířku „trubky“? Délka se zkracuje podle potřeby, kam to musíš strčit, aby to zbytečně nevyčuhovalo :D.
Počkej, kromě ježdění říkáš… já si vzpomenu.. jednou :) Staré otazky a jeste starsi odpovedi na uplne novem foru. Tak jo, ale naposled. Na zadnym dalsim novym foru to uz psat nebudu. Konstruktér horkých vtoků.
nákupčí a prodejce od A-Z
elektomechanik… udrzuju v chodu 35 let starou fabriku s jeste starsim strojovym parkem…
Ja su strojar-technik a udrzuju jeste starsi fabriku (najdou se tu kousky staveny jeste za okupace:-)
Student Informatika a systemove inzenyrstvi, letos koncim a potom …
Software tester&podpora
Flákač a povaleč živící se internetem…
A jak to funguje prosimtě ? :)
proc ne rozjet znovu diskuze, ktere uz probehly;-) Jeste prosim tu s nasimi hmotnostmi;-)))) OK, dobre – student informatiky (zatim jeste, uvidime po zkouskovem:-) Prilezitostny webdesigner (kdyz nekomu nakecam, ze to umim). Poslednich nekolik let jsem pres leto delal v lese.
Prodavač a mechanik v bikeshopu. Ale na kolo je už nějak málo času, to když sem byl student, to byla fakt pohoda!!!!
student gympla. Prividelavam si geodezii a trenovanim stolniho tenisu a tenisu…
Toz jako konstrukter potravinarskych stroju apod.
Student obchodky (2.rocnik)
Chemik…
Student Cvut-stavarna
Kurňa, tady je to samej student :o)) Já jsem programátor (už 11 let) a přemýšlím, že se stanu dřevorubcem (Cesta z města)
urednik, vek tak dvojnasobek vaseho prumeru, pro ty sudenty informatiky, az budete koncit a hledat flek, tak poslete mail, treba bude neco volneho zrovna v te dobe. Mam zkusenost, ze nejlepsi programatori a systemovi inzenyri jsou ti, co bajkujou (pozoruji to sam na sobe, ha, ha)
taky kancelářská krysa :-) Čus!
Delam neco podobnyho, a taky bych se mozna dal na to drevo. Jenom by me to asi neuzivilo :-x
Asi tak :o)) Ale asi jde jen o to najit odvahu nebyt tak materialisticky zalozenej. Zivot je holt otazkou priorit.
Vim :) .. treba ten pribeh o J.Londona o zlate ve vlastni zahradce :-)
Tak vim presne o cem je rec, taky bych zdrhnul do prirody, ale nevim, kde bych pak bral prachy na to, na co jsem si zvykl. Jinak vedouci takovy provozovny, kde sedi pres 100 zenskych a snazi obsivat kůží.
Dřevorubec jsem byl – v létě vedro a hejna much, na podzim furt chčije a pak sněží. Tvůj kolektiv je magor v harvestoru nebo blázen co furt řve po koních. No a to nejlepší že půl roku čekáš na proplacení faktury a často se ani nedočkáš.
Né díky dřevorubec už né
zase najdes spoustu hub…
ale jseš v přírodě a dýcháš voňavý vzduch prosycený prachem a smradem z pily a ostatních strojů :-))
než se do toho pustíš tak si našetři nějaký prachy do zálohy, na základně o tom mužem někdy pokecat, jeden kamoš do toho šel :D
konstruktér
vedoucí konstrukce
konstruktér – výpočtář :)
Co počítáš?
mechanizmy – kinematiku (jeřáby, …) a pevnostní výpočty všeho možného
Fuj! :)
něco jako technická podpora u mobilního operátora
Tak to k tomu tvůj nick opravdu pasuje :o)))
Elektrikář-už 17 let :-) V posledních letech elektroúdržbář a ve volnu elektromontér a kdž je čas, tak i na kole se svezu…
zdar kolego… :))) tak to uz sme tu dva, co se zivime praci… :))))
Jezdíval jsem z práce spolu s chlapíkem, který celou směnu tahal odlitky ve slévárně a po takové šichtě si střihnout švih nenapadne každýho.
fizl
to je imho dost obecny pojem, co presneji ?
poradkova hlidkova – kazdej nak zacinal ( a zkoncil ((((-:)
Tak to sis mel koupit modrou Meridu :-))))) (zertuju jenom)
ale ty ses fakt trefil (-: – jinou bych nechtel
Taky … :-)
Majitel mikrofirmy v oboru IT, opravář rybářského náčiní( i tady je Shimano jednička) a abych moc nezlenivěl tak se proháním občas na biku.
Technik jakosti = Kvalitář-živočichář
student gymplu…
kreslim nejaky konstrukce u nejmenovane firmy
Asistent v právní poradně pro nevidomé,ale je to jen civilka.Jinak dělám návrh a design nábytku,na cv ted končím a pokud víte o nějakém volném místě tak dejte vědět.Dík pa.....
bankovni urednik.
za 14 dni snad architekt kresleni v cadu 3dVIZ pshopu
a spolecnik v www.modali.cz
tak trosku z jineho soudku… danovy poradce
I já se naprosto zoufale a naivně, tak, jako mnozí, žívím poctivou (relativně) prací, ale hned, jak to půjde, tak s tím seknu :-)
Teamleader v jedné nejmenované továrně v UL, krycí název dáme třeba „Kocourkov“.
Učím negramoty jak smotovat pár součástek a i to, že křížovím nástavcem na šroubováku ten šroub s imbusovou hlavou neutáhnou…
opravdu máš tak zajímavou práci, to mě se občas zadaří narazit v práci na někoho kdo se zeptá co napsat do kolonky emailová adresa v účtech v outlooku a když mu řeknu, že emailovou adresu tak se zeptá jestli svojí a když pokarčuje a co do jména tak už většinou rezignuju a ten člověk potom neni natolik drzej mi říc, že se omlouvá, ale že se v IT vůbec nevyzná
A co tohle:
Jdu projít linku (20 operátorů) a vidím, že jedna „paní co nemá maturitu“ stojí opřená o stůl a civí do blba. Já: Proč neďeláte? Brzdíte 19lidí! Ona: Mě ten druhej šéf řekl že až mi řekne, mám tady klukům pomoci, tak čekám až přijde a řekne mi to. Kolega na můj dotaz zda je to pravda: Jo, řekl jsem ji to. Já: Kdy? Kolega: Před 15ti minutama… Já: PROČ, PANE BOŽE PROČ…
Hele, je to sice mimo misu, ale co mas za bike? Jsem taky z UL.
Toz ja sem taky z UL student FSE UJEP.
taky jsem tam studoval, to byly časy :), teď bezpečnostní technik
Mno, je to Author Traction 02, ale vidle je nová M MX Comp ETA. Vypadá opravdu móóóc traktorově :-)
mam bilyho KHS softaila, tak az se nekdy potkame…
Rumcajsi mohli bysme zase negdy vyjet, ne ?
Tak mi pošli mailem kdy máš časa a připoměň, a? ti pošlu můj rospis šichet. Mákám teď v nepřetržitým provoze, takže je to s tím volným časem takový zamotaný.
A nebo tohle. Účetní přijde a říká že ji netiskne tiskrna. Říkám že se hned přijdu podívat. Asi za dvě hoďky dorazím a co nevidím v tiskárně došel traktorový papír. Říkám, nemáte tam papír proto asi netiskne. A ona mi odpoví: NO jasně, není tam papír to jsem myslela. NO NENÍ TO NA ZABITÍ… Jinak jsem správce sítě (cca 180 PC)
a nebo: na skoleni (v roce 1994) se zepta 50 leta kolegyne, zda se pocitaci nic nestane, kdyz si prelozi klavesnici z jedne strany stolu na druhou.
A stane nebo ne:-)))
Projektant kanalizace a vodovodu. Prostě počítám hajzly, aby dobře splachovaly. Už 15 let.
A já ty hajzly a vodovody zas prodávám…
Tož já sem elektroenergetik-student na VUT
Student – voják z povolání…
IT – programator, uz sestnast rokov… nejako to uteka!
doktorand matfyzak
tak to jsme dva…
co presneji? estli se treba nezname?:-)
Fyzika. Sedim na URE, ale v magisterskym jsem nestudoval na MFF
co to je? sem taky fyzik ale todle mi nejak uniklo
Ustav Radiotechniky a Elektroniky AV CR.
já tě znám…:-) si brácha manželky spolužáka mojí manželky z gymplu..:-)
NO, A MY VŠICHNI MAME KAKAOVOU SKVRNU VELIKOSTI MEXICKEHO DOLARU
no bracha sem segra je fakt vdana a ty mas kterou za chot?
Ivetu. A byli sme i na svatbe..:-))
no vida uz se orientuju:-) jo offtopic chameleon dostal zbrusu novy terarko vetsi jak jejich domecek:-)
to je fajn, ze se ma tak dobre…:-))
Já sem student gymplu (nižšího), takže času mam relativně hodně…
nemáš náhodou staršího bráchu Petra?
Náhodou jo, a ještě jednoho (Ondřeje). Ty ho znáš???
Je to mozny. Delal prava v Plzni a hraje nebo hral hokejbal?
Tak to nebude von… Studoval v Plzni Stavárnu a teď je projektant v jedný stavební firmě.
ja delam s pocitacem
A co s nim delas ,valis sudy nebo na nem neco pocitas kreslis atd.. /:-)
it project manager :-)
Hl. stavbyvedoucí jak tady čtu tak asi jedinej stavař na tomhle foru. :)
Tak to hned nekdo muze zamestnat … na stavbe freeridovych najezdu :)
Taky studuji systemove inzenyrstvi, ale zatim jen prvni rocnik :) Penize shanim po ruznu, nejaky dostavam treba za hrani rugby :)
Studentka:)Ale casu moc nemam, protoze studuji na katedre designu a musim porad neco tvorit a navrhovat, ale na bika si cas vzdycky najdu:)
Proboha a na ktery fakulte presne? :)
Projektant vzduchotechniky
Konstruktér přípravků, obráběcích a lisovacích nástrojů, pomocný stavbař, horizontkář, natěrač továrních komínů, bývalý montážní dělník v kangáru, vrtař v nástrojárně, opět konstruktér nástrojů, project-designer anténních stožárů pro GSM stanice, t.č. konstruktér pokladních boxů ve výpovědi (taky je to teď poslední měsíc, co můžu psát, od března nevim nevim…) Do budoucna na 0.00005% možná taky konstruktér horkých vtoků, zdravím pá-dlistu, byl jsem tam u vás na pokecu taky. Ale dost pochybuju, že zrovna já bych to tam vytrh. Ani nevim jestli bych to vzal, je to moc z ruky. Pozdravuj šéfíka, zdá se bejt docela rozumnej, toho si važ. Blbů jsem zažil dost…
Jinak hodnotím výborný náprd. taky mě to kolikrát zajímalo, co kdo dělá…
Tohle je dobré vlákno…:-)
vidíš co děláš? mrtvoly ožívají…
student farmacie v HK…
Já jsem insider :-) Prodávám kola a nastavuju posedy.
V práci se převlékám za doktora a už 16 let mi to pacienti věřej.
Spediter. Takze to co vas sestreli ze silnice, jsem vetsinou vyslal na cesty ja:-)Vzhledem k tomu, ze vim, kdo sedi za volantem, tak se silnicim vyhybam:-)
Me by zajimalo jestli nekdo kdo prispel v roce 2004 je stale na bike foru a odpovedel by na sebereflexivni otazku „Co se u me pracovne zmenilo za tech 6 let“
na foru jsem,ale asi jsem tenkrat nereagoval :)
veci se zmenilo dost, vetsinou bohudik k lepsimu.
mně se prakticky prodloužila pracovní doba bo to co mám udělat za mne stále nikdo neudělá, takže to co strávím tady na foru, tak bych moh trávit na kole nebo někde jinde.
Sice jsem tehdy na toto vlákno nereagoval, ale u mě se změnilo to, že z ředitele obchodní firmy o cca 30 zaměstnancích jsem dnes na volné noze,protože jsme pochopil, že Nohavicova teorie alkoholikova kopce se dá lehce modifikovat i na profesní život a od určitého okamžiku jdeš v zaměstnaneckém poměru už jen dolů. A změnami zaměstnavatele se to jen zhoršuje. Takže teď alespoň mám jistotu, že mě nikdo nevyhodí z mého postu :-)
já dělám strategický nakup
me zivi Java
hmm dobré vědět. Do budoucna, tě neberu vážně :-/
diky, me to ale vubec nezajima :)
a proto mi to píšeš? :-)
A tys mu to psal proc? Abys vsem dokazal, ze jsi neco vic? :-)
jsi rytíř :-)
Ale hovnec :-)
Projektový manažer – výplně otvorů, velké průmyslové objekty a stavby.
Výplně otvorů bych asi taky chtěl dělat! ;)
Ale von vyplňuje otvory velkých objektů, to už taková výhra neni.:)
:-)))
(ko)laborant-technolog, odpadove hospodarstvi :-)
Profesionální lemra.
to je dobry, kolik za to? :-D
No moc to už nenese, rapidně v tomhle oboru vzrůstá konkurence.
to je pekne zamestnani. uprimne zavidim :)
shrnutě řečeno Grafik. Řezaná grafika, digitální tisk vč. přípravy.
Kandidát doktorské hodnosti ve fyzikální chemii.
Človek by ani nevěřil, jak se dají některé pracovní/studijní pozice popsat:-) http://www.slovnik-cizich-slov.cz/doktorand.html
Marketing / Grafika :-))
sedim u počítače
ja taky
uhlobaron
To je ale zvláštní zaměstnání :-)
mě to baví :-)) Jsem čekal, jestli mi někdo přihraje :-)
:-)
Tady panu Dankovi se podivam na ptacka :-D
instalatér, hned k tomu přídám dnešní foto z mobilu, sikovky neustály tah a trochu jsem se proletěl.
Hmmm, ten člověk musí mít ukrutnou sílu :-)
reklama na knipex?
Knipexy by neruply :-)
Student Automobilní skoly Kyjov xDxD 3.tí rocník :) jeste jeden a pak snad matura xD
Už bohužel ne student, ale od pondělí procesní analytik. :)
jakejch procesu ?
Podnikových, konkrétně podle BPMN.
to zní skoro jako BDP, SDP :)
no to čumim, že se s timhle dá ještě dnes živit, myslel jsem že tenhle bůůům je dnes už totálně out
Snad ano. Poptávka je docela velká. :)
Student přírodovědy UK. To mám před sebou slibnou budoucnost, co? :-)
Jako na UK?
jeden z mnoha architektu, kteri se tim vicemene nezivi
kua, kdyuz se naucim mackat čudlík " reagovat na zakladajici prispevek" ?
jé balónový závody a konečně někdo dodržuje, že se lítá ráno nebo večer :)
ne, jako na BFU :)
Kdyžtak obnovíš svojí slávu v ZOO (tys tam dělal, nebo se pletu?) :-) Jinak naše přírodovědecké šance vidím opravdu růžově :-D
Telekomunikace – billing – zaměření na IC a WHS
Čau
dělám technika vstřikovacích strojů na plastové výlisky. Strojů máme ve fabrice 16 od malých až po 3200 tunovou Fifinku- Krauss-Maffei, které říkáme olejnička, protože z ní vyteče šíleně oleje. Ale oleje máme evidentně dost tak furt údržbáři dolívají.
Vystřikujeme díly pro auta- Porsche Audi aj.
Jde vidět, že tě tvoje práce baví :)
„fifinka“ a „olejnička“ – ta práce musí bavit ;o).
jsem prý městský policista.
No doteď jsem to nevěděl, ale možný to je.
:-D to je vuuul! :-D
a nebo to :-)
Hasič
poklona
ökonom – správa dotací a finanční analýzy pro dvě středně velký firmy
tipuju svedsky firmy :D
Kéž by! :-))
Profesionální účastník, zejména prvních kol, pracovních pohovorů :-).
:-)) tak to mě dostalo
Dalo by se to chapat jako ze je HR asistent, posadi uchazece, da mu kafe a zepta se ho na jmeno, kdyz pak pride na vec zavola nekoho vejs nebo jeho budouci kolegy aby ho proklepli… pak ho zas vyprovodi ven :)
a ještě za to bere :-)
No, takhle sem to zrovna nemyslel. Myslel sem to spíš tak, že já sem ten, co to kafe (matonku) dycky obdrží, nikoli dává :-).
To je ta míň radostná strana. :)
jak se to vezme. vždycky si vzpomenu na scénku s pohovorem z Trainspottingu a mám vymalováno http://www.youtube.com/watch…
Takhle ne, většina pohovorů probíhá asi takhle.
Jo, to je dobry…
Ja jsem tak pred 14dny zacal rozesilat CV a zadna odpoved. Tak se mozna tyhle situaci vyhnu.
Dočkej času. Mně například sdělili až po měsíci, že jsem nepostoupil z II. do třetího kola pohovorů. :)
To máš ještě v pohodě. Mě po měsíci a pár dnech volali, že jsem z 1. kola postoupil a rovnou mě berou, protože se žádný jiný zájemce nenašel (snad jim pak došlo, že s tím pohovorem na pokladní v supermarketu asi trochu přestřelili :-D ), ale mezitím jsem si našel jinou brigádu.
ja bych rekl, ze jsme vsichni profesionalni BF ulejvaci :)
spousta postu je behem pracovni doby :)
třeba většina dělá u pásu přes noc :-)
Já sedím u svého compu za své peníze :-)
jsi normalni?? :))
Studuju Geografii na přírodovědě v Olomouci,ale většinu času sežere ježdění na kole a celoroční brigáda na obchodě (kola,lyže a tak…)
Taky studuji v Olomouci a taky sháním podobnou brigádu. Možná budu přes zimu a Helia sportu, neděláš tam náhodou ? :-)
Nene,jsem v Přerově a do školy semtam dojíždím…
Ah, tak to nic… :-)
Student Upce obor IT a zároveň grafik na volný noze :D
nově student lesnictví v brně se špatnou orientační schopností tak radši nejezdím daleko :)
Mendelu? Čím se chceš z takového oboru potom živit?
lesapán
proc hned tak ostre? nebyl by prvni ani posledni, kdo studuje treba to, co ho zajima, nebo ikdyby jen pro titul. me to pripada jako by jsi uhodila na zlocince stylem:„co si to dovolujes…“ :)
nahodou, treba byt zahradni architekt to neni spatny povolani…
me by to treba bavilo, zahradni architekt a mit k tomu treba maly zahradnictvi :)
ja preci netvrdim, ze jooo :)
Nic v tom není. Jen mě zajímá motivace, protože si na první pohled nedovedu představit hledat v podobném oboru práci nebo pro začátek aspoň praxi – napadá mě architekt, zeměměřič, myslivec (?)…
IVF,deti ze zkumavky,picham spermie do vajicek :-)
Jo a pro vsechny mlade kluky co hledaji brigady,darovani spermii neni spatny privydelek :-)
to je docela dřina ne? :-D
To asi byla reakce na to darcovstvi spermii,no kazdopadne je to daleko mensi drina nez darovani vajicek :-)
Při výběrů těch spermodárců jsou dost přísná kritéria, ne?
No hlavni kriterium je samozrejme spermiogram a vek,ostatni uz neni tak dulezite,co je treba se dovysetri,genetika,pohlavne prenosne choroby.
Ty to nejak znas ;-)
Je to moje prace :-)
Kolik jsou odměny? K tomu někam s timhle úmyslem dojít bych se asi nedonutil, ale dobrý vědět :).
Máš to teoreticky totéž co darování krve a dost studentů si tím přivydělává. Já bych se zas třeba nedonutil jít darovat tu krev. A předpokládám, že tady budou odměny větší než u krve, odborník snad potvrdí :)
…no nevim, krev trvá 20minut, zabiješ tim dopoledne a ještě jseš celej den marnej (aspoň z hlediska sportu).
Já nebyl darovat ani jedno, takže porovnat nemůžu. Ale pokud by byla nouze, tak spermíci jsou z těchto dvou věcí jasná volba :)
U nás ve škole byla na nástěnce cenová nabídka 500 Kč..
Kruci, měl bych pečlivěji číst – jsem nejprve četl „u nás ve školce“ :-D
S odběry na pokoji Gertrudy :-)
Jak je to s těma odměnama při darování ? Schválně jsem si to vyhledal na netu, kolik to nese a zjistil jsem, že v ČR se odměny nevyplácí. :-(
Odmeny z hlediska zakona se vyplacet nesmi,tak se to pise jako nahrada za cas,jizdne,bolestne,…
Cca 1000Kc za odber,jak ktere IVF centrum.
bolestné?? hih
No jsou s tim spojene odbery krve,tak jsem myslela to bolestne :-),a odbery krve prekvapive snasi chlapy daleko hur, zazila jsem jich nekolik co jich po odberu 5ml krve omdlelo.
Tak to jsem netušil, tím pádem pro mě i tohle dárcovství odpadá. Mě stačí jít na klasický odběr krve k doktorce v rámci nějaké preventivní prohlídky a už při tom omdlévám. A pokud si rovnou nelehnu, tak je to jistá cesta k černu před očima a vzdáleným hlasům :)
Na vojně se darovala krev každých 1/4 roku.
s tim problemy nemam.. ale spermiogram a gene testy zdarma me velice lakaji, ikdyz deti neplanuju je dobre vedet.
manažer v nejmenované společnosti,takže auto,notebook a mobil a mam pojizdný kancl…
radiologický asistent (na kardiologii) v jednom velkým a naštěstí pořád ještě státním špitále
Já jsem jen obyčejnej obráběč kovů v mrňavé firmě.
student VSB-TUO – obor: lomařství + přivýdělek střílením – střelmistr.
Celkem zajímavé, jak ses k tomu střelmistrovi dostal?
mám v to rodině… a jak se tak v tom oboru začínám rozhlížet zjištuju, že těch lidí není úplně moc a když, tak už jsou starší a odcházejí do důchodu…takže snad to půjde.
jeden z těch divnejch ajtíků, programátor
rikej ze jsi architekt, to zni lip… nikdo nemusi vedet ze pouze sw architekt ;)
Student Geodézie :) Tudíž asi budoucí geodet… I když nevim, nevim… ;)
student FA VUT
provozní technik odpadového hospodářství ( odpadový hospodář ), čím déle to dělám, tím víc mne to baví
ředitel jatek :)
nepročetl jsem celé vlákno,ale tipuju,že pracuhu nejníž z celého fora:havíř
chvalim, konecne nekdo z oboru…viz vyse
tož zdař bůh!!! :)
zdař bůh !!!
ty střílíš na některé šachtě?
ne ne, na povrchu, lomy … tam dole je na me moc nebezpecno – CH4, CO, uhel.prach, otresy, pruvaly, zapary atd. vsak vis moc dobre … :)
jo jo znám to moc dobře.Už tam jsem nějakou dobu,tak mi to tak nebezpečné nepřijde.
chapu, ale covece laka me to tam. je to neco uplne jinyho. a delas alespon na cele porubu nebo kde? :)
Láká to tam hodně lidí.Taky jsem měl uplně jiné představy jak to tam vypadá než jsem poprvé sfáral.A dělám na čelbě,takže jsem denně v kontaktu se střelivem.
tak nejakou prestavu mam, alespon ze cvicne stoly, ale i to se bude asi dost lisit od realu. jak dlouho muze clovek pracovat na celbe? to je nejak omezeny, ne? kolik let?
Je to omezené expozičkou-prašností.Chodí k nám měřiči a podle uhelného prachu v ovzduší spočítají kolik šichet je na jedno procento expozičky.Jak naplníš 100% tak tě přeřadí na méně prašné pracoviště a nebo odejdeš ze šachty s odstupným.Nám to ted dělá 57 šichet na jedno procento,takže tam ještě nějakou dobu budu :-))
ajo, ty jo tak to je docela hodne. to tam teda jeste budes dost dlouho :) diky za info a at to jde – jak kolo tak i praca.
Na dlouho ? Porad lepsi nez aby to bylo jak pri zasypavani cernobylu, vem si olovo, naber lopatu pisku hod to tam a utikej pryc …sichta odpracovana.
No já to napíšu, tak jak jsem to psal do životopisu dneska :D
„Příprava podkladů pro obchodníky, tvorba prezentací a ceníků, fotografování produktů a výroby, asistent IT, správa webových stránek firmy a e-shopu, celní deklarant, správa a úprava masek v OR systému, rozvoz zboží vybraným zákazníkům, ostatní administrativní práce.“ :D Ferda mravenec
student fast vut, příležitostně mechanik tandemů a tříkolek:-)))
fast – to je nejaky rychloobor jo :) ?
neco jak v Plzni prava..
Je tu nějaký kolega starosta, nebo plánuje někdo po volbách přechod na radnici ?
okej, ted to jeste prelozit do cestiny :)
vedouci oddeleni provozniho managementu a logistiky v namorni spolecnosti
:)
tzn. resim pro rejdarskou spolecnost jak tahat kontejnery z pristvu do podniku v CR,SK,PL,HU a kde je skladovat. Moc zajimava a celkem rare prace v CR.
Tim padem zdravim vsechny speditery co maji v merku more a rad je uvitam u nas ve firme kdyby chteli zkusit nase sluzby. :P
Dost neobvyklé povolání :)
Něco jako Transforwarding CB nebo jak se to jmenovali? To byla asi jediná firma tohoto (asi) druhu, se kterou jsem měl kdy co do činění… A jako jo – zajímavá práce to jistě je, akorát já jsem si musel trochu naštudovat všechny ty špeditérský zkratky a hantýrku, abych se s něma vůbec domluvil, páč když na mě poprvé spustili „po jejich“, tak jsem téměř netušil, co se po mě vlastně chce :)