• ondra

Cau, jak tady tak brouzdam po foru a ctu prispevky, tak me napada co vlastne vsichni tito bikeri vlastne delaji?? Zkratkja jakej je jejich JOB?? :))) ( krome jezdeni na biku..)

0 0
    • Žanek  

Student medicíny. A přes léto opravuju kola…

0 0
    • TinkTink  

Student technologie…se nehorazne porad flakam, nemam vubec co delat a kdyz se mi chce, tak jdu bajkovat :o)) – v lete se poflakuju a zevluju :o)))

0 0
      • TinkTink  

Ach, to byly doby… :-D

O sest a pul roku pozdeji, o x tisic komponentu dal, pet let na pozici konstruktera ocelovych konstrukci, najizdim 3× vic kilometru nez tehdy, ale casu mam mnohonasobne min.. :o)

Tak jsem zamack slzu a jdu dal :-)))

0 0
        • Qeex  

a oholil si nohy a stal se z něj silničář…

0 0
          • Vegan  

:-D Je fakt, ze ta silnice je velke a nesmazatelne minus :-D

0 0
            • TinkTink  

Ja mam na silnici 1,5" dole uz par let… :-D

0 0
              • Qeex  

To že máš „dole“ 1,5" (3,8cm) jsi psát nemusel, možná do jiného vlákna, přecijen chlapy to většinou nezajímá, a holky touhle délkou neohromíš :-D, spíše odradíš :-D

0 0
                • JakeF  

Neudává tenhle údaj šířku „trubky“? Délka se zkracuje podle potřeby, kam to musíš strčit, aby to zbytečně nevyčuhovalo :D.

0 0
    • Pá-dlista1  

Počkej, kromě ježdění říkáš… já si vzpomenu.. jednou :) Staré otazky a jeste starsi odpovedi na uplne novem foru. Tak jo, ale naposled. Na zadnym dalsim novym foru to uz psat nebudu. Konstruktér horkých vtoků.

0 0
    • mastihuba  

nákupčí a prodejce od A-Z

0 0
    • fousac  

elektomechanik… udrzuju v chodu 35 let starou fabriku s jeste starsim strojovym parkem…

0 0
      • MARIN  

Ja su strojar-technik a udrzuju jeste starsi fabriku (najdou se tu kousky staveny jeste za okupace:-)

0 0
    • LukasX  

Student Informatika a systemove inzenyrstvi, letos koncim a potom …

0 0
    • ravo  

Flákač a povaleč živící se internetem…

0 0
    • Radek Broz  

proc ne rozjet znovu diskuze, ktere uz probehly;-) Jeste prosim tu s nasimi hmotnostmi;-)))) OK, dobre – student informatiky (zatim jeste, uvidime po zkouskovem:-) Prilezitostny webdesigner (kdyz nekomu nakecam, ze to umim). Poslednich nekolik let jsem pres leto delal v lese.

0 0
    •  

Prodavač a mechanik v bikeshopu. Ale na kolo je už nějak málo času, to když sem byl student, to byla fakt pohoda!!!!

0 0
    • Staenly  

student gympla. Prividelavam si geodezii a trenovanim stolniho tenisu a tenisu…

0 0
    • slou  

Toz jako konstrukter potravinarskych stroju apod.

0 0
    • Meesha  

Student obchodky (2.rocnik)

0 0
    • Bobor  

Chemik…

0 0
    • skoca  

Student Cvut-stavarna

0 0
    • RomanH  

Kurňa, tady je to samej student :o)) Já jsem programátor (už 11 let) a přemýšlím, že se stanu dřevorubcem (Cesta z města)

0 0
      • BB  

urednik, vek tak dvojnasobek vaseho prumeru, pro ty sudenty informatiky, az budete koncit a hledat flek, tak poslete mail, treba bude neco volneho zrovna v te dobe. Mam zkusenost, ze nejlepsi programatori a systemovi inzenyri jsou ti, co bajkujou (pozoruji to sam na sobe, ha, ha)

0 0
      • lubos  

Delam neco podobnyho, a taky bych se mozna dal na to drevo. Jenom by me to asi neuzivilo :-x

0 0
        • RomanH  

Asi tak :o)) Ale asi jde jen o to najit odvahu nebyt tak materialisticky zalozenej. Zivot je holt otazkou priorit.

0 0
          • lubos  

Vim :) .. treba ten pribeh o J.Londona o zlate ve vlastni zahradce :-)

0 0
          • P.B.  

Tak vim presne o cem je rec, taky bych zdrhnul do prirody, ale nevim, kde bych pak bral prachy na to, na co jsem si zvykl. Jinak vedouci takovy provozovny, kde sedi pres 100 zenskych a snazi obsivat kůží.

0 0
          • jan 2  

Dřevorubec jsem byl – v létě vedro a hejna much, na podzim furt chčije a pak sněží. Tvůj kolektiv je magor v harvestoru nebo blázen co furt řve po koních. No a to nejlepší že půl roku čekáš na proplacení faktury a často se ani nedočkáš.

Né díky dřevorubec už né

0 0
            • lusk  

zase najdes spoustu hub…

0 0
            • mr.antik  

ale jseš v přírodě a dýcháš voňavý vzduch prosycený prachem a smradem z pily a ostatních strojů :-))

0 0
          • mastihuba  

než se do toho pustíš tak si našetři nějaký prachy do zálohy, na základně o tom mužem někdy pokecat, jeden kamoš do toho šel :D

0 0
    • carlos  

konstruktér

0 0
    • error  

něco jako technická podpora u mobilního operátora

0 0
    • Lišák  

Elektrikář-už 17 let :-) V posledních letech elektroúdržbář a ve volnu elektromontér a kdž je čas, tak i na kole se svezu…

0 0
      • fousac  

zdar kolego… :))) tak to uz sme tu dva, co se zivime praci… :))))

0 0
        • mastihuba  

Jezdíval jsem z práce spolu s chlapíkem, který celou směnu tahal odlitky ve slévárně a po takové šichtě si střihnout švih nenapadne každýho.

0 0
    • jakub  

fizl

0 0
    • Tommy  

Majitel mikrofirmy v oboru IT, opravář rybářského náčiní( i tady je Shimano jednička) a abych moc nezlenivěl tak se proháním občas na biku.

0 0
      •  

Technik jakosti = Kvalitář-živočichář

0 0
    • vozejk  

student gymplu…

0 0
    • kOmE  

kreslim nejaky konstrukce u nejmenovane firmy

0 0
      • Peslezedir  

Asistent v právní poradně pro nevidomé,ale je to jen civilka.Jinak dělám návrh a design nábytku,na cv ted končím a pokud víte o nějakém volném místě tak dejte vědět.Dík pa.....

0 0
    • rasto  

bankovni urednik.

0 0
    •  

za 14 dni snad architekt kresleni v cadu 3dVIZ pshopu

a spolecnik v www.modali.cz

0 0
    •  

tak trosku z jineho soudku… danovy poradce

0 0
    • Roman  

I já se naprosto zoufale a naivně, tak, jako mnozí, žívím poctivou (relativně) prací, ale hned, jak to půjde, tak s tím seknu :-)

0 0
    • RUMcajs  

Teamleader v jedné nejmenované továrně v UL, krycí název dáme třeba „Kocourkov“.

Učím negramoty jak smotovat pár součástek a i to, že křížovím nástavcem na šroubováku ten šroub s imbusovou hlavou neutáhnou…

0 0
      • error  

opravdu máš tak zajímavou práci, to mě se občas zadaří narazit v práci na někoho kdo se zeptá co napsat do kolonky emailová adresa v účtech v outlooku a když mu řeknu, že emailovou adresu tak se zeptá jestli svojí a když pokarčuje a co do jména tak už většinou rezignuju a ten člověk potom neni natolik drzej mi říc, že se omlouvá, ale že se v IT vůbec nevyzná

0 0
        • RUMcajs  

A co tohle:

Jdu projít linku (20 operátorů) a vidím, že jedna „paní co nemá maturitu“ stojí opřená o stůl a civí do blba. Já: Proč neďeláte? Brzdíte 19lidí! Ona: Mě ten druhej šéf řekl že až mi řekne, mám tady klukům pomoci, tak čekám až přijde a řekne mi to. Kolega na můj dotaz zda je to pravda: Jo, řekl jsem ji to. Já: Kdy? Kolega: Před 15ti minutama… Já: PROČ, PANE BOŽE PROČ…

0 0
          • scret  

Hele, je to sice mimo misu, ale co mas za bike? Jsem taky z UL.

0 0
            • Twisp  

Toz ja sem taky z UL student FSE UJEP.

0 0
            • RUMcajs  

Mno, je to Author Traction 02, ale vidle je nová M MX Comp ETA. Vypadá opravdu móóóc traktorově :-)

0 0
          • Twisp  

Rumcajsi mohli bysme zase negdy vyjet, ne ?

0 0
            • RUMcajs  

Tak mi pošli mailem kdy máš časa a připoměň, a? ti pošlu můj rospis šichet. Mákám teď v nepřetržitým provoze, takže je to s tím volným časem takový zamotaný.

0 0
        • preacher  

A nebo tohle. Účetní přijde a říká že ji netiskne tiskrna. Říkám že se hned přijdu podívat. Asi za dvě hoďky dorazím a co nevidím v tiskárně došel traktorový papír. Říkám, nemáte tam papír proto asi netiskne. A ona mi odpoví: NO jasně, není tam papír to jsem myslela. NO NENÍ TO NA ZABITÍ… Jinak jsem správce sítě (cca 180 PC)

0 0
          • rasto  

a nebo: na skoleni (v roce 1994) se zepta 50 leta kolegyne, zda se pocitaci nic nestane, kdyz si prelozi klavesnici z jedne strany stolu na druhou.

0 0
    • zwwak  

Projektant kanalizace a vodovodu. Prostě počítám hajzly, aby dobře splachovaly. Už 15 let.

0 0
    • Steel  

Tož já sem elektroenergetik-student na VUT

0 0
    • blue.sun  

Student – voják z povolání…

0 0
    • Dico  

IT – programator, uz sestnast rokov… nejako to uteka!

0 0
    • Jenda  

doktorand matfyzak

0 0
    • Tomáš  

Já sem student gymplu (nižšího), takže času mam relativně hodně…

0 0
      • Bodo  

nemáš náhodou staršího bráchu Petra?

0 0
        • Tomáš  

Náhodou jo, a ještě jednoho (Ondřeje). Ty ho znáš???

0 0
          • Bodo  

Je to mozny. Delal prava v Plzni a hraje nebo hral hokejbal?

0 0
            • Tomáš  

Tak to nebude von… Studoval v Plzni Stavárnu a teď je projektant v jedný stavební firmě.

0 0
    • grizzly  

ja delam s pocitacem

0 0
    • kula  

Hl. stavbyvedoucí jak tady čtu tak asi jedinej stavař na tomhle foru. :)

0 0
      • lubos  

Tak to hned nekdo muze zamestnat … na stavbe freeridovych najezdu :)

0 0
    • ferda  

Taky studuji systemove inzenyrstvi, ale zatim jen prvni rocnik :) Penize shanim po ruznu, nejaky dostavam treba za hrani rugby :)

0 0
      • Sirenna  

Studentka:)Ale casu moc nemam, protoze studuji na katedre designu a musim porad neco tvorit a navrhovat, ale na bika si cas vzdycky najdu:)

0 0
    • Kolík  

Projektant vzduchotechniky

0 0
    • JD  

Konstruktér přípravků, obráběcích a lisovacích nástrojů, pomocný stavbař, horizontkář, natěrač továrních komínů, bývalý montážní dělník v kangáru, vrtař v nástrojárně, opět konstruktér nástrojů, project-designer anténních stožárů pro GSM stanice, t.č. konstruktér pokladních boxů ve výpovědi (taky je to teď poslední měsíc, co můžu psát, od března nevim nevim…) Do budoucna na 0.00005% možná taky konstruktér horkých vtoků, zdravím pá-dlistu, byl jsem tam u vás na pokecu taky. Ale dost pochybuju, že zrovna já bych to tam vytrh. Ani nevim jestli bych to vzal, je to moc z ruky. Pozdravuj šéfíka, zdá se bejt docela rozumnej, toho si važ. Blbů jsem zažil dost…

Jinak hodnotím výborný náprd. taky mě to kolikrát zajímalo, co kdo dělá…

0 0
    • Peslezedirou  

Tohle je dobré vlákno…:-)

0 0
    • Kureix  

student farmacie v HK…

0 0
    • Attila  

Já jsem insider :-) Prodávám kola a nastavuju posedy.

0 0
    • yodock  

V práci se převlékám za doktora a už 16 let mi to pacienti věřej.

0 0
    • vlasto  

Spediter. Takze to co vas sestreli ze silnice, jsem vetsinou vyslal na cesty ja:-)Vzhledem k tomu, ze vim, kdo sedi za volantem, tak se silnicim vyhybam:-)

0 0
    • martin_bakov  

Me by zajimalo jestli nekdo kdo prispel v roce 2004 je stale na bike foru a odpovedel by na sebereflexivni otazku „Co se u me pracovne zmenilo za tech 6 let“

0 0
      • kolda  

na foru jsem,ale asi jsem tenkrat nereagoval :)

veci se zmenilo dost, vetsinou bohudik k lepsimu.

0 0
      • mastihuba  

mně se prakticky prodloužila pracovní doba bo to co mám udělat za mne stále nikdo neudělá, takže to co strávím tady na foru, tak bych moh trávit na kole nebo někde jinde.

0 0
      • Volf  

Sice jsem tehdy na toto vlákno nereagoval, ale u mě se změnilo to, že z ředitele obchodní firmy o cca 30 zaměstnancích jsem dnes na volné noze,protože jsme pochopil, že Nohavicova teorie alkoholikova kopce se dá lehce modifikovat i na profesní život a od určitého okamžiku jdeš v zaměstnaneckém poměru už jen dolů. A změnami zaměstnavatele se to jen zhoršuje. Takže teď alespoň mám jistotu, že mě nikdo nevyhodí z mého postu :-)

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • gaston  

já dělám strategický nakup

0 0
    • martin_bakov  

me zivi Java

0 0
    • Skicross  

Projektový manažer – výplně otvorů, velké průmyslové objekty a stavby.

0 0
    • Tommy_Lee  

(ko)laborant-technolog, odpadove hospodarstvi :-)

0 0
    • jIrI___  

Profesionální lemra.

0 0
    • Cipísek  

shrnutě řečeno Grafik. Řezaná grafika, digitální tisk vč. přípravy.

0 0
    • Martyss  

Kandidát doktorské hodnosti ve fyzikální chemii.

Človek by ani nevěřil, jak se dají některé pracovní/studijní pozice popsat:-) http://www.slovnik-cizich-slov.cz/doktorand.html

0 0
    • angelstorm  

Marketing / Grafika :-))

0 0
    • mr.antik  

sedim u počítače

0 0
    • fredy.k6  

uhlobaron

0 0
    • Martin.K1  

instalatér, hned k tomu přídám dnešní foto z mobilu, sikovky neustály tah a trochu jsem se proletěl.

0 0
    • Speedster1944  

Student Automobilní skoly Kyjov xDxD 3.tí rocník :) jeste jeden a pak snad matura xD

0 0
    • Stanley_vy  

Už bohužel ne student, ale od pondělí procesní analytik. :)

0 0
    • v POHODÌ klokan  

Student přírodovědy UK. To mám před sebou slibnou budoucnost, co? :-)

0 0
    • black.horse  

Telekomunikace – billing – zaměření na IC a WHS

0 0
    • jiri1975  

Čau

dělám technika vstřikovacích strojů na plastové výlisky. Strojů máme ve fabrice 16 od malých až po 3200 tunovou Fifinku- Krauss-Maffei, které říkáme olejnička, protože z ní vyteče šíleně oleje. Ale oleje máme evidentně dost tak furt údržbáři dolívají.

Vystřikujeme díly pro auta- Porsche Audi aj.

0 0
    • Ruprt2  

jsem prý městský policista.

No doteď jsem to nevěděl, ale možný to je.

0 0
    • eagle.f1  

Hasič

0 0
    • madcat  

ökonom – správa dotací a finanční analýzy pro dvě středně velký firmy

0 0
    • Radez  

Profesionální účastník, zejména prvních kol, pracovních pohovorů :-).

0 0
      • jIrI___  

:-)) tak to mě dostalo

0 0
      • martin_bakov  

Dalo by se to chapat jako ze je HR asistent, posadi uchazece, da mu kafe a zepta se ho na jmeno, kdyz pak pride na vec zavola nekoho vejs nebo jeho budouci kolegy aby ho proklepli… pak ho zas vyprovodi ven :)

0 0
        • Ruprt2  

a ještě za to bere :-)

0 0
        • Radez  

No, takhle sem to zrovna nemyslel. Myslel sem to spíš tak, že já sem ten, co to kafe (matonku) dycky obdrží, nikoli dává :-).

0 0
          • Stanley_vy  

To je ta míň radostná strana. :)

0 0
            • Thidney  

jak se to vezme. vždycky si vzpomenu na scénku s pohovorem z Trainspottingu a mám vymalováno http://www.youtube.com/watch…

0 0
              • Radez  

Takhle ne, většina pohovorů probíhá asi takhle.

0 0
                • kcvalin  

Jo, to je dobry…

Ja jsem tak pred 14dny zacal rozesilat CV a zadna odpoved. Tak se mozna tyhle situaci vyhnu.

0 0
                  • Stanley_vy  

Dočkej času. Mně například sdělili až po měsíci, že jsem nepostoupil z II. do třetího kola pohovorů. :)

0 0
                    • jIrI___  

To máš ještě v pohodě. Mě po měsíci a pár dnech volali, že jsem z 1. kola postoupil a rovnou mě berou, protože se žádný jiný zájemce nenašel (snad jim pak došlo, že s tím pohovorem na pokladní v supermarketu asi trochu přestřelili :-D ), ale mezitím jsem si našel jinou brigádu.

0 0
    • kolda  

ja bych rekl, ze jsme vsichni profesionalni BF ulejvaci :)

spousta postu je behem pracovni doby :)

0 0
    • Chaingang  

Studuju Geografii na přírodovědě v Olomouci,ale většinu času sežere ježdění na kole a celoroční brigáda na obchodě (kola,lyže a tak…)

0 0
    • Kublaj  

Student Upce obor IT a zároveň grafik na volný noze :D

0 0
    • bikerenek  

nově student lesnictví v brně se špatnou orientační schopností tak radši nejezdím daleko :)

0 0
      • siafu  

Mendelu? Čím se chceš z takového oboru potom živit?

0 0
        • vikicek  

lesapán

0 0
        • kali222  

proc hned tak ostre? nebyl by prvni ani posledni, kdo studuje treba to, co ho zajima, nebo ikdyby jen pro titul. me to pripada jako by jsi uhodila na zlocince stylem:„co si to dovolujes…“ :)

0 0
          • martin_bakov  

nahodou, treba byt zahradni architekt to neni spatny povolani…

0 0
          • siafu  

Nic v tom není. Jen mě zajímá motivace, protože si na první pohled nedovedu představit hledat v podobném oboru práci nebo pro začátek aspoň praxi – napadá mě architekt, zeměměřič, myslivec (?)…

0 0
    • Eva  

IVF,deti ze zkumavky,picham spermie do vajicek :-)

Jo a pro vsechny mlade kluky co hledaji brigady,darovani spermii neni spatny privydelek :-)

0 0
      • Martin.K1  

to je docela dřina ne? :-D

0 0
        • Eva  

To asi byla reakce na to darcovstvi spermii,no kazdopadne je to daleko mensi drina nez darovani vajicek :-)

0 0
      • jIrI___  

Při výběrů těch spermodárců jsou dost přísná kritéria, ne?

0 0
        • Eva  

No hlavni kriterium je samozrejme spermiogram a vek,ostatni uz neni tak dulezite,co je treba se dovysetri,gene­tika,pohlavne prenosne choroby.

0 0
          • Tommy_Lee  

Ty to nejak znas ;-)

0 0
          • JakeF  

Kolik jsou odměny? K tomu někam s timhle úmyslem dojít bych se asi nedonutil, ale dobrý vědět :).

0 0
            • jIrI___  

Máš to teoreticky totéž co darování krve a dost studentů si tím přivydělává. Já bych se zas třeba nedonutil jít darovat tu krev. A předpokládám, že tady budou odměny větší než u krve, odborník snad potvrdí :)

0 0
              • mr.antik  

…no nevim, krev trvá 20minut, zabiješ tim dopoledne a ještě jseš celej den marnej (aspoň z hlediska sportu).

0 0
                • jIrI___  

Já nebyl darovat ani jedno, takže porovnat nemůžu. Ale pokud by byla nouze, tak spermíci jsou z těchto dvou věcí jasná volba :)

0 0
            • Martyss  

U nás ve škole byla na nástěnce cenová nabídka 500 Kč..

0 0
      • Biker jak Pes  

Jak je to s těma odměnama při darování ? Schválně jsem si to vyhledal na netu, kolik to nese a zjistil jsem, že v ČR se odměny nevyplácí. :-(

0 0
        • Eva  

Odmeny z hlediska zakona se vyplacet nesmi,tak se to pise jako nahrada za cas,jizdne,bo­lestne,…

Cca 1000Kc za odber,jak ktere IVF centrum.

0 0
          • witmar  

bolestné?? hih

0 0
            • Eva  

No jsou s tim spojene odbery krve,tak jsem myslela to bolestne :-),a odbery krve prekvapive snasi chlapy daleko hur, zazila jsem jich nekolik co jich po odberu 5ml krve omdlelo.

0 0
              • jIrI___  

Tak to jsem netušil, tím pádem pro mě i tohle dárcovství odpadá. Mě stačí jít na klasický odběr krve k doktorce v rámci nějaké preventivní prohlídky a už při tom omdlévám. A pokud si rovnou nelehnu, tak je to jistá cesta k černu před očima a vzdáleným hlasům :)

0 0
              • PjSky  

s tim problemy nemam.. ale spermiogram a gene testy zdarma me velice lakaji, ikdyz deti neplanuju je dobre vedet.

0 0
    • witmar  

manažer v nejmenované společnosti,takže auto,notebook a mobil a mam pojizdný kancl…

0 0
    • Ivosh1  

radiologický asistent (na kardiologii) v jednom velkým a naštěstí pořád ještě státním špitále

0 0
      • kyl  

Já jsem jen obyčejnej obráběč kovů v mrňavé firmě.

0 0
    • oldaka  

student VSB-TUO – obor: lomařství + přivýdělek střílením – střelmistr.

0 0
      • jIrI___  

Celkem zajímavé, jak ses k tomu střelmistrovi dostal?

0 0
        • oldaka  

mám v to rodině… a jak se tak v tom oboru začínám rozhlížet zjištuju, že těch lidí není úplně moc a když, tak už jsou starší a odcházejí do důchodu…takže snad to půjde.

0 0
    • blaf  

jeden z těch divnejch ajtíků, programátor

0 0
      • martin_bakov  

rikej ze jsi architekt, to zni lip… nikdo nemusi vedet ze pouze sw architekt ;)

0 0
    • pajan  

Student Geodézie :) Tudíž asi budoucí geodet… I když nevim, nevim… ;)

0 0
    • jirkas  

student FA VUT

0 0
    • jan 2  

provozní technik odpadového hospodářství ( odpadový hospodář ), čím déle to dělám, tím víc mne to baví

0 0
      • DaDo  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
        0 0
    • kuba.kuba1984  

ředitel jatek :)

0 0
    • jim1f  

nepročetl jsem celé vlákno,ale tipuju,že pracuhu nejníž z celého fora:havíř

0 0
      • oldaka  

chvalim, konecne nekdo z oboru…viz vyse

0 0
        • jim1f  

tož zdař bůh!!! :)

0 0
          • oldaka  

zdař bůh !!!

0 0
            • jim1f  

ty střílíš na některé šachtě?

0 0
              • oldaka  

ne ne, na povrchu, lomy … tam dole je na me moc nebezpecno – CH4, CO, uhel.prach, otresy, pruvaly, zapary atd. vsak vis moc dobre … :)

0 0
                • jim1f  

jo jo znám to moc dobře.Už tam jsem nějakou dobu,tak mi to tak nebezpečné nepřijde.

0 0
                  • oldaka  

chapu, ale covece laka me to tam. je to neco uplne jinyho. a delas alespon na cele porubu nebo kde? :)

0 0
                    • jim1f  

Láká to tam hodně lidí.Taky jsem měl uplně jiné představy jak to tam vypadá než jsem poprvé sfáral.A dělám na čelbě,takže jsem denně v kontaktu se střelivem.

0 0
                      • oldaka  

tak nejakou prestavu mam, alespon ze cvicne stoly, ale i to se bude asi dost lisit od realu. jak dlouho muze clovek pracovat na celbe? to je nejak omezeny, ne? kolik let?

0 0
                        • jim1f  

Je to omezené expozičkou-prašností.Chodí k nám měřiči a podle uhelného prachu v ovzduší spočítají kolik šichet je na jedno procento expozičky.Jak naplníš 100% tak tě přeřadí na méně prašné pracoviště a nebo odejdeš ze šachty s odstupným.Nám to ted dělá 57 šichet na jedno procento,takže tam ještě nějakou dobu budu :-))

0 0
                          • oldaka  

ajo, ty jo tak to je docela hodne. to tam teda jeste budes dost dlouho :) diky za info a at to jde – jak kolo tak i praca.

0 0
                            • martin_bakov  

Na dlouho ? Porad lepsi nez aby to bylo jak pri zasypavani cernobylu, vem si olovo, naber lopatu pisku hod to tam a utikej pryc …sichta odpracovana.

0 0
            • Ruuzha  

No já to napíšu, tak jak jsem to psal do životopisu dneska :D

„Příprava podkladů pro obchodníky, tvorba prezentací a ceníků, fotografování produktů a výroby, asistent IT, správa webových stránek firmy a e-shopu, celní deklarant, správa a úprava masek v OR systému, rozvoz zboží vybraným zákazníkům, ostatní administrativní práce.“ :D Ferda mravenec

0 0
    • Evilcleaner  

student fast vut, příležitostně mechanik tandemů a tříkolek:-)))

0 0
    • elbi  

Je tu nějaký kolega starosta, nebo plánuje někdo po volbách přechod na radnici ?

0 0
    • PjSky  

okej, ted to jeste prelozit do cestiny :)

vedouci oddeleni provozniho managementu a logistiky v namorni spolecnosti

:)

tzn. resim pro rejdarskou spolecnost jak tahat kontejnery z pristvu do podniku v CR,SK,PL,HU a kde je skladovat. Moc zajimava a celkem rare prace v CR.

Tim padem zdravim vsechny speditery co maji v merku more a rad je uvitam u nas ve firme kdyby chteli zkusit nase sluzby. :P

0 0
      • jIrI___  

Dost neobvyklé povolání :)

0 0
      • madcat  

Něco jako Transforwarding CB nebo jak se to jmenovali? To byla asi jediná firma tohoto (asi) druhu, se kterou jsem měl kdy co do činění… A jako jo – zajímavá práce to jistě je, akorát já jsem si musel trochu naštudovat všechny ty špeditérský zkratky a hantýrku, abych se s něma vůbec domluvil, páč když na mě poprvé spustili „po jejich“, tak jsem téměř netušil, co se po mě vlastně chce :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.