The worst of the worst - pre lamy

89 nepřečtených
  • R.1

Raz a navzdy urobme zoznam vsetkych najhosrich veci, nech pšíští generace vědí :) Tak predovsetkym: MERIDA – praska, lupe sa, lame sa, tazka je jak svina, geometria na hovno Truvativ – kluky horsie ako blato Brzdy – vsetky okrem Hayes (V-cka su shit bez rozdielu) Vidla: Suntour a Marzocchi (ta je tazka jak svina)

Takze kazda lama nech najprv nazrie sem,nez sa nieco opyta nas, teda vas, profikov, ktori vedia co je dobre:)

0 0
    • blue  

uz se tesim, co z tohodle vznikne :-)))

0 0
    • chupas  

kdyby tohle forum umelo „sticky“ temata tak proc nedebatovat. ale v tomto pripade to ztraci smysl. porad je dost lidi co vyhledavani povazuje za luxus (anebo zcela popravu informace degradovala v case). takze na co flejmovat a kazdyho oznacovat za lamu. myslim ze tady je dost chytrejch lidi

0 0
      • Manas  

a nesly by „sticky temata“ implementovat. Idealne tak 4 – 5 temat, ktere by usetrili posilani do horoucich pekel, riti a do historie :-)

0 0
      • R.1  

musel som to 5× precitat, nez som pochopil :)

toz tak, mozno mierne povysvetlim (alebo naopak) Sam mam k spokojnosti meridu, kliky Truvativ a V-brakes :)

Odkazy typu: „hledej v historii,voe!“ su od takych,ktori tu sedia den/noc. Dostat sa k nejakej explicitnej informacii, na to je najucinejsie postavit novy thread. Ved od toho to forum je.

Bohuzial,nakoniec sa kazdy thread zaplni tlachanim, tak som chcel,aby sa primarne tlachalo sem.

0 0
        • chupas  

ahaa. tak to jsem zase ja nepochopil tenhle thread. tlachaci thread – to je dobrej napad

0 0
          • CZiko  

bojím se že do tlachacího threadu by se přesunulo 70% příspěvků :-D

0 0
            • R.1  

bolo by to sveta zit :) Zacla by niekto tlachat, sup mu tam: Skus historii, heslo „Tlachani“ :)

0 0
        • CZiko  

„hledej v historii, voe“ používá jen málo lidí… zejména enjoy má svou oblíbenou hlášku „hledej, šmudlo“ :o)

S tím, že jsou lidi, kteří tady netráví den/noc souhlasím a je fakt, že se v tom orientovat nemusí, nicméně mi nepříjde jako extrémně těžké a náročné napsat do řádku dvě hesla a mrknout do pár diskusí…

0 0
          • Vojtas  

no s tema „par diskusema“ co ti z toho nekdy vypadnou je obcas celkem problem, nekdy je jich celkem dost, ale to je o zkusenostech volby klicovych slov ;)

0 0
    • tomPY  

Pácham na sebe určité násilie,že Ti odpovedám /pre tvoju očividne nezmyselnú zaujatosť a negativizmus/ ale:latexové duše,karbonová sedlovka USE,…a momentálne ma nič nenapadá

0 0
      • R.1  

nevadi, ze pachas nasilie, od profika je to radost :)

0 0
        • tomPY  

Aha,tušim som zabral na Tvoju psychologickú sondu.Ale prečo by sme sa nezabavili?

0 0
      • lubos  

co mas proti latexove dusi ?

0 0
        • tomPY  

Mal som 2ks zn.Michelin p+z.Pred každou jazdou sa musia dofukovať.Ich zmysel má byť takmer neprepichnutel­nost.Po 2 týždnoch bola jedna deravá jak ústa starej ženy.

0 0
          • lubos  

zvlastni. Ja jsem vozil asi 1–2 mesice Vittoriu latex, vazi 130g, foukat jsem si musel stejne jako duse s vahou kolem 100–120g a nic ji neni. Ale Michelin myslim jsou kombinovane, latex + butyl, i kdyz mozna tyhle nebyli. Ale teplo, svetlo a olej jim silne vadi.

0 0
    • sraldo lattrinny  

TRUVATIV – kliky naprosto v pohodě HAYES HFX 9/HM II – naprosto v pohodě Zbytek nemohu posoudit. A teď Babo raď/ Sraldo :-)

0 0
    • gobike  

Ses nejakej chytrej cece.. Nechapu, jak muze nekoho napadnout zalozit tak hloupej thread.

0 0
      • sir_mike1  

co to je za sra*ku???

0 0
        • gobike  

no jen me prekvapil ten utok na V-brzdy. Ne ze bych byl jejch zastancem, ale nic spatnyho na nich nevidim…

0 0
          • gobike  

A navic to ma byt tlachaci thread, tak jsem to chtel trochu rozjet no:-)

0 0
            • dieegoo  

tak nahod nejaky duchaplny tema a dem tlachat :)

0 0
              • gobike  

Toz ja, tak co treba.. Co planujes v letosni bike sezone? Eshli jedes nejaky maratony a tak? Nebo nahod neco ty, nic inyho me nenapada:-/

0 0
                • dieegoo  

Ja nahodim… neumis ciste nahodou exponencionalni a logaritmicky rovnice? :D by se me siklo zrovna…

0 0
                  • gobike  

Jako zrovna toto neumim, fakt ses netrefil, ale jinak vsechno zvladam s prehledem, uplne vsechno pocitam z pameti:-D jako na matematiku ke mne nechod, zvladam jen zakladni ukony jednocifernych ci­sel…

0 0
                • vili  

ja kdyztak teda neco nahodim:co si myslite o 50 procentnich slevach na kola u sterby?ja si treba myslim ze sectora za 16 klacku nikde nesezenes a i kdybych mel prestrikat ram tak se ti to vyplati. a ID XC 3 za 22 tycek je pekelne dobry kolo…co si o tom myslite vy?

0 0
                  • dieegoo  

myslim ze se na to podivam, protoze sem o tom do ted nevedel :) ale stejne to konci tim podivanim…

0 0
                  • dieegoo  

to GTčko je vyborny… hned bych ho bral.. nějakej sponzor tady ? -

0 0
                  • gobike  

woow, to Id XC bych z fleku bral:-O Aji ty Apache jsou za bezva ceny..

0 0
    • Komi  

Založil si to proto, že tě baví, když se tady všichni hádájí??? (To bych bral ,–) ) A nebo si opravdu tak hlůpý a myslíš si, že tvůj subjektivní názor je THE BEST??? (Protože třeba zrovna Véčka sou krutá věc a podle mě nejlepší kompromis mezi cenou a kvalitou … ) A na MERIDU mi nešahej ,–)))

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • tjuren  

Damske kolo Liberta, kliky s klinkam a umely packy na spodni trubku od favorita, to byl snad shit nad shit. Dnesni hardware je proti tomu jak ze zlata.

0 0
    • enjoy  

no reknu to takhle.podivejte se na moje kolo,at vice co je nejlepsi na svete.ostatni komponenty jsou totalni *****. a kdyz budete potrebovat poradit predtim nez neco koupite,tak jsem tady..

0 0
      • McBlacky  

vážně, hele tak jsem asi pěkně v hajzlu co když nemám nic co máš na kole ty :(

0 0
        • Meesha  

ty voe, ja taky nee… :-) Asi to radsi zahodime, ne? :-)) Cö kdyby nas nekdo videl :-/

0 0
          • dieegoo  

no ja aspon nemam tlumic stejne jako on, takze to balit nebudu … jen nevim jak se da jezdit bez dratu ve vypletu :D

0 0
        • enjoy  

kuci myslim ze to co mate,je docela pojizdny.. jenom to proste neni uplne ono:-) hele a uz dost!:-),delal jsem si srandu.cekal jsem ze se chytnou jiny nez vy zrovna:-))

0 0
    • Orbis  

no predevsim merida o tom se tu mluví pořád a hold každému se líbí a vyhovuje něco jiného… truvativ -uvědom si že to nejsou kliky pro závodní účely ale pro normální běžné uživatele, kterým je vcelku jedno jestli jsou nějaké tužší, než tyto vecka- shity? ale pořád se jezdí vid i profíci je maj… suntour mno to samý jako truvativ… marzocchi – je sice těžká, ale vyrží toho dost

tohle všechno co si napsal je pouze tvuj subjektivní názor… já mam taky samozřejmě na věci subjektivní názor, ale když se tu zeptá někdo, kdo chce jezdit ale má nějakej cenovej strop, tak mu nebudeme přece řikat, že truvativky si nemá kupovat že má přiat x tisíc a koupit třeba XTR… to je blbost;)

0 0
      • Orbis  

a ještě si neodpustím jednu poznámku k meridě: taky bych rád jezdil na cannonu nebo celokarbonovym treku nebo třebba na rocky mountain… ale prostě a jednoduše nemám money… nemám…;)

0 0
      • McBlacky  

truvativ bych teda se Sr neměřil :)

0 0
        • Orbis  

já ho neměřím:-) já jen, že sr taky neni supr vidle ale svůj účel v dané třídě plní.-)

0 0
      • JSt  

truvativ neni na zavodni ucely? tak se zeptej martineze, proc vozi styla :))

0 0
    • R.1  

Myslim,ze zamer sa zdaril :))

Ja neviem co mam proti Meride, ale znamy ma znameho, ktoremu praskol ram na jeho Favorite.

0 0
      • Lance  

znamy znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho znameho rikal bla bla bla..........

0 0
        • Lance  

musel jsem sorac,protoze to jsou zase kecy tady:)

0 0
          • R.1  

Pchaaa! Debil, blbecek, debil, blbecek, debil, blbecek, debil, blbecek, debil, blbecek, debil, blbecek, debil, blbecek, debil, blbecek, debil, blbecek, debil, blbecek, debil, blbecek, debil, blbecek, debil, blbecek, debil, blbecek, debil, blbecek, debil, blbecek, Lance, blbecek, debil, blbecek, debil, blbecek, debil, blbecek, debil, blbecek, debil, blbecek, debil, blbecek, debil, blbecek :-P

0 0
    • SELMIRA  

Hey! Dyk jsi skoro popsal moje uplně nejvíc nejoblíbenější kolečko! Akorát vidličku má RST gamma EL, tak to mě uklidňuje. :o)))

0 0
    • JMT  

Njn Nejlepsi ramy an svete sou RB, nejlepsi odpruzeni je od foxe, nejlepsi brzdy sou hope a avid, nejlepsi kola sou krosmaksy, nejlepsi komponenty sou raceface a nejlepsi sady sou od sramu…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.