Potřebuji poradit,neznáte rám ,který je od výrobce,který začíná na písmeno E a není to eleven.Díky
Potřebuji poradit,neznáte rám ,který je od výrobce,který začíná na písmeno E a není to eleven.Díky
Elsworth
ESKA – ale mělas začít hledat před 16 roky :-)
Eberminator Eclipse bike tech Elite bicycles Empella Everti EPX Bikes Evil bikes Extralite Erbrich
to co jsem hledala je empella díky . viděla jsem je na netu a řekla to manželovi, ten mi nevěřil že něco takového existuje, ale vidím, že není sám.
kdyz koukam na tvuj nick a jmeno, tak se tem problemum ani nedivim :-)
Bych se i vsadil, ze to je bud oznaceni modelu a nebo to vubec na E nezacina :) Takhle je to vzdycky. Kolikrat se tam hledane pismenko vubec ani nevyskytuje :)
Presne! Hele znam auta, fakt dobry ale ted si nemuzu vzpomenout jak se to jmenuje. Mam to na jazyku. Na 100% to zacina na H. … … Jo, Jaguar to je!
„A kde ze jsi to byl v tech laznich?“ „No… jak se jmenuje ta kytka jak ma ty trny?“ „Růže?“ „Jo! Růženo! Kde jsem to byl v těch lázních?“
:)
tak to je když neznáš hmm no a vidíš kolich ji je.
No a mas jeste nejakou blizsi specifikaci, to by treba hodne pomohlo.
vzdyt uz je to vyreseny
Aha, no nic. Tak ja se jdu ucit cist.
a neni to oznaceni modelu?nam dyztak napis kolik by mel zhruba ten ram stat a jestli je pevnej nebo full a nekdo ho tady uz objevi