Je to sice z jiného soudku – sportu, ale kdo má zájem o lyžařské kalhoty Tilak s GoreTexem velikost XXL ( postava 185–190 )ať mi napíše. jsou v pořádku, bez vady. Nebo by bylo skvělé je je vyměnit za silniční rám vel. 60.
Je to sice z jiného soudku – sportu, ale kdo má zájem o lyžařské kalhoty Tilak s GoreTexem velikost XXL ( postava 185–190 )ať mi napíše. jsou v pořádku, bez vady. Nebo by bylo skvělé je je vyměnit za silniční rám vel. 60.
Lyžeřský kalhoty od Tilaku z Goráče, to je zbytečný. Rozřežeš to o hrany. Tomu se neubráníš OD tilaku z GTX mám bundu. To má smysl. Ale kalhoty stačí z Gelanotsu. Hrany lyží nebo mačky jsou prevít a tohle stojí půlku a účel to splní taky.
ja mam obyc gate od Zaja (s RainXpertom, ci jak sa to vola), ktore maju nasivky na zadku, kolenach a zvnutra clenkov a su vpohode, furt drzia, lyziarky mam trochu dosekane, ale na gatiach ani stopy, mozno ta cordura fakt daco znesie:-)
P.S. Do –15 pod ne stacia obyc dlhe Crafty pro:-) (od –10 sa ale treba aj hybat:-)))))
tak to souhlasím. hlavně ty mačky :)
Jestli opravdu darujesh, tak meil mam v profilu… :o)
Vily byl první, takže mu je posílám. Víc jich nemám.
Hmm… Ze ja sem vzdycky vshude pozde… :o)
no s tvym kolem.. neni to zrovna karbonova silnicka.
No jo no… Vlstne muzu i byt za to druhe misto vdecny, vid? ;o)
druhy misto ze dvou.. no neni to tak zly:-)
Vubec neni podstatne, ze ze dvou, jedna se o to, ze je to druhe misto… :o)
no vzdyt ja uz mlcim:-)
dekuju ;-)