• Mucha

…stojí za … !!! Nejvíc mě s..e ten děsnej vítr >:-( A uplně nej je to, jak je přes týden, kdy člověk nemá moc času, pěkně a na víkend se pak počasí tak po…e! sakra sakra sakra sakra sakra sakra sakra sakra sakra sakra sakra …

0 0
    • enjoy  

no jo no,muchy to nemaj v protivetru jednoduchy.

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • Pavlos  

V dnesni dobe uz neplati poroucime vetru desti:)

0 0
      • enjoy  

ale ze ty to pamatujes vid?:-)

0 0
        • Pavlos  

Sem jeste lital s kacerem po placku :)Nebo sem byl jeste na houbach, fakt uz si nevzpominam:)

0 0
    • aku  

Hele a odkud jsi? U Ostravy nejvic foukalo v Patek, v Sobotu sme dali s motomyskou okruh Orlova, Olesna, Dobra, Zermanice a vetrik v poho. Jinak ja si vzdycky predstavim plavce jak trenuje v nadrzi proti proudu a rikam si ze kazda zatez dobra ;-).

0 0
      •  

No jo, ale autor nemel asi na mysli svou radost s vyssi obtiznosti treninku. Myslim, ze je docela neprijemny, kdyz je tak krasny pocasi na vyjizdku, aby 50km proti tobe foukal vitr. Jedes z kopce a jede to jen kdyz poradne zaberes:D

0 0
      • Mucha  

jizni morava,vyskovsko – v sobotu to tady „vyvracelo stromy“, tak jsem dnes (nedele) vyjel uz v 7hod, pohoda, jen mirnej vitr, ale kolem pul desate kdyz jsem se vracel to uz zase poradne fucelo :-(

0 0
      • mike!1  

dneska jsem chtěl vyrazit na hukvaldy, do kopřivnice a tak a jak se to počasí tu ve fm pěkně zesralo

0 0
    • Mamutt  

No jo… jsem se těšil, jaký budu mít krásný pruhy ;))), a u nás pořád nesvítí a nesvítí.

0 0
    • blue  

vcera bylo nahodou dost luxusni pocasi na dost luxusni vyjizdce :-)

0 0
      • Otto  

No to ano, až na to , že jsem v sobotu po lúbání se spřítelkou pod rozkvetlou třešní s radostí vjel do sněhové závěje, a málem si vykloubil zápěstí, jak mě to zabrzdilo :o) Tak jsem ji postavil sněhuláka a jeli jsme dál. Tak krásné počasí jsem na vyjížďce dlouho neměl. Karolínka, Portáš, Malý Javorník, Stratenec, Příschlop, Karolínka.Super.

0 0
    • Mucha  

pořádně se oblečte! přichází víkend … :-(

0 0
      • fousac  

a bude hur… ma to totiz spojitost s necistotami v ovzdusi a snizenim exhalaci o vikendech… zkusim to ve zkratce: pres tejden se vypousti do vzduchu hodne sajrajtu a pocasi se prubezne zhorsuje az do vikendu, kdy je nejhur… a o vikendu je ale produkce zplodin o dost mensi, taze se pocasi vylepsi, aby po proprselem vikendu svitilo slunicko na zacatek noveho pracovniho tydne… ale od pondeli se zvysi exhalace a pocasi se zase zacne zhorsovat… no proste porad dokola…

vedatori tohle pozorujou uz pres 20 let a je to cim dal patrnejsi…

0 0
        • blue  

ja bych teda ten vikendovej pokles sajrajtu zas tak vyraznej nevidel, mozna vypne par fabrik (ty vetsi stejne podle me jedou i o vikendech na smeny), ale zase je treba vetsi automobilovej provoz… a krome toho, stejne jak meteorology, tak i vedatory je treba brat s rezervou… El Nino taky pozorujou dlouho, ale shodnout se na jeho vlivu na pocasi lidi nemuzou…

0 0
          • RomanH  

Mne neprijde, ze je o vikendu vetsi provoz, alespon ve meste pravy opak.

0 0
            • blue  

jasne, protoze se vsichni presunou z mest ven :-)

ale je to legrace, ted sem sedel v hospode a v radiu zrovna o tomhle mluvili :-)))

0 0
        • Ceslo  

Uz jsem to taky slysel, nezlob se ale prijde mi to jako dost velka blbost.

Podle te teorie, by totiz objem necistot v ovzdusi musel kulminovat presne po peti pracovnich dnech, pak by mu stacily dva dny na vycisteni a znova. Taky by mne zajimalo, co by se stalo, kdyby mel pracovni den napr 6, nebo 7 dni?

Jo a jeste mi pride, ze takoveto skarede pocasy by podle te teorie muselo panovat v celem „vyspelem“ svete, tzn v Nemecku, ve Francii atd. coz mi neprijde.

Ale jinak mate pravdu, taky mne to vikendovy pocasy dost stve. Pres tyden jsem v praci a o vikendu prsi:-(

0 0
          • blue  

no hlavne se ta pravidelnost neodehrava po celej rok, takze bych to taky videl spis na shodu nahod…

0 0
            • Air  

no, oni rikaji ze se to deje pry jen zjara, resp. dokud se neotepli, pak se ty procesy uklidni… myslim, ze uz by bylo nacase aby ta jejich teorie zabrala… Ale taky temhle recim moc neverim. Mam stejny nazor jako ty – to stridani presne 5 pracovnich vs. 2 vikendove dny… Je divny, ze presne 5 dni (ne vic a ne min) je potreba aby se vyvolal tento mechanismus spatneho pocasi :) a hned od pondeli je zas krasne! Nevsiml jsem si, ze by to slo postupne. Priroda nefunguje jako +/-. Navic taky ty nejhorsi tovarny, teplarny ap. jedou na 3smenny provoz … tedy i o vikendu (aspon teda u nas na Ostravsku). Pocasi se meni globalne v cele stredoevropske oblasti. Spatne pocasi k nam JDE VZDY OD ZAPADU. Znam to, jak v Cechach prsi, tak do 1/2 – 1 dne to tu mame taky. Takze se mi tahle teorie fakt nepozdava.

0 0
              • náčelník  

Od západu přichází nejen špatné, ale i krásné počasí. Je to proto, že v naší zeměpisné poloze převažuje severozápadní proudění vzduchu.

0 0
    • Vymi  

uz se mi parkrat stalo ze jsem si o vikendu udelal celodenni jizdu a kdyz jsem se vracel tak me chytla bud poradna smrst blesku a krup nebo poradny slejvak ze to bylo k vydrzeni… Clovek rano vstane plny sily udela si nejaky jidlo a piti na celodenni jezdeni, slunicko krasne sviti ani jeden mrak. Takze se podle toho i oblecu ale vezmu sebou i tu sustku co kdyby nahodou… cely den nic je to super a pak kdyz uz se blizim k domovu prekvapeni ale uz jsem si na to zvykl… jinak to pocasi docela ujde… jen furt to kolo cisty to vite zavislost na kolo nezna meze a ani hranice… :O)

0 0
    • ivovi  

No ty vikendy me taky zacinaji tocit. :-) Ale jinak si myslim, ze letosni pocasi je super, tak pekny sucho v lese jak letos na bika uz dlouho nebylo.

0 0
    • Aiax  

WTF ! Tady prave snezi (sice jen trochu ale snezi)! Idealni pocasi na bika!

0 0
      • JJ  

Haha, vcera sem byl na maratonku v liberci a taky pomerne pekne chumelilo:) A ted rano zase

0 0
        • vinca  

jo,jo tady v Jablonci taky trochu nasnezilo, no je jen 1/2 roku po vanocich,.

0 0
          • JJ  

Te sem koukal a jested je uplne bilej:) To se mi libi.

0 0
          • aku  

Vyjeli sme z Orlove (u karvine) v 6 rano vlakem do mostu u jablunkova. Slunko, modre nebe. V podhuri bylo videt snehove a destove prehanky na horach. Nevadi. V okamziku kdy nas na Tetrevu chytla chumelenice tak bylo pozde. Jinak parada: konecne sem se dostal na Velky Polom. Ale skoda tech traktoru od lesaku. Kam ty bestie vjedou tam bylo bahno, bahno a bahno. A kaluze ze sem skoro utopil kolo. A ze vseho nejhorsi je Zermanicka prehrada. Ta snad pritahuje vsechny bourky z okoli. Takze kdyz to shrnu tak snih a dest na horach. A slejvak a kroupy v udolich. Kdo ma to kolo furt mazat a lestit :))

0 0
    • Honza-HK  

Taky mě to letos s… Máme to s manželkou zpestřený o to, že i když je ve všední den krásně, ledva se začnem strojit na kola, někde nahoře mají detektor na helmy, dresy… a kde se vezme, tu se vezme bouřka, chcanec, nebo jen prostý deštík. Stalo se nám to už asi 4×. Příští víkend jedeme na Jizerky, takže to tam nezkoušejte, bude tam Boží douštění. :-)

0 0
      • Beeda  

Cauky, tak to si vemte radeji lyze, vcera jsem potkal na Severaku bezkare:-)))

0 0
        • Honzis  

To je fakt vostrý, mně stačilo, když jsem se v neděli vzbudil a na teploměru bylo +1,5C! A to jsem od Poděbrad. Při PIM bylo cca 8C a dé? – také nic moc, hezky mě to promočilo :-)

0 0
      • MartinXC  

Hele, to byste mohli přijet do Brna, až moje máma bude potřebovat zalít zahradu :-)

0 0
        • Honza-HK  

Dobrá, dej vědět. Ale na kolech tam nejedem, to dychom se rozpustili. Hodíme kola na auto, přijedem, jako se začnem chystat, začne obědnaný chcanec, ty nám předáš lahvinku Jeníka Chodce a mizíme domů. :-)

0 0
    • Mucha  

Lidičky, nemůžu se dočkat – konečně se prý chystá víkend bez krutého ochlazení, deště a vichřic! Kdoví jaký to bude, něco takovýho už si ani neumím představit, doteďka totiž pořád jen …

-- ?uk ?uk ?uk --

(radši jsem to zaklepal ;-)

0 0
    • fousac  

letos se opravdu dari…

zprava CHMU: čtvrtek 08.07.2004 11:25 TENTO ZPŮSOB LÉTA SE NÁM ZDÁ PONĚKUD ROZMARNÝM

Měsíc červen byl jako celek bez větších výkyvů jak teplotně, tak srážkově v mezích dlouhodobého normálu. Počasí v prvním červencovém týdnu až na malé výkyvy rovněž nevybočuje z převažujícího charakteru povětrnosti prvních prázdninových dní. Dnes k nám proudí od jihu tropický vzduch, ve kterém nejvyšší denní teploty dosáhnou až 30 st.C. S letním počasím se dnes rozloučíme minimálně na týden příchodem studené fronty, která začne ve večerních hodinách ovlivňovat západní polovinu Čech. Během noci při svém postupu k východu bude slábnout a ještě zítra místy ovlivní Moravu a Slezsko. Bude se projevovat nebezpečnými povětrnostními jevy, jako jsou intenzivní bouřky, na západě Čech místy, jinde ojediněle doprovázené krupobitím, přívalovými srážkami v Čechách 10 až 30 mm, v západní polovině Čech ojediněle kolem 50 mm a s nárazy větru 25 až 35 m/s, což je 100 až 140 km/h ( síla orkánu ). Je pravděpodobné, že tyto nebezpečné povětrnostní jevy způsobí na některých místech škody na majetku, vývraty stromů, dopravní omezení a podobně. V reakci na přívalové srážky lze očekávat lokální rozvodnění menších toků v postižené oblasti. Přitom je možné dosažení 1.SPA případně až 2.SPA na menších tocích. Za touto frontou k nám bude proudit až do pátku příštího týdne od západu, severozápadu chladnější oceánský vzduch. Spolu s poměrně nízkými teplotami, kdy ty nejnižší se budou v noci pohybovat kolem 10 st., nejvyšší denní slabě kolem 20 st.C, přijdou i srážky, převážně ve formě přeháněk a bouřek.

se zase mame na co tesit…

0 0
    • topca  

Stoji to za prd,ja jsem zmokl uz alespon 10×,des a bes.Tady na Vysocine prsi snad porad…

0 0
    • Meesha  

Ted sedim na verande v jiznich cechach a koukam na sever. Tolik blesku sem v zivote nevidel. To bude asi peknej hukot. Ale zase budou mit dobrej trenink cyklokrosari. Bahno a padly stromy…

0 0
    • Jogador  

Sem se dnes stačil jen tak tak schovat. Tady v Praglu to bylo dost dobrý, miluju bouřky, a toto byla madam magmazel Bouřka. Opravdu stála zato. Jinak mi přijde že už se to trochu zlepšuje, ale mě jako bikerovi déš? nevadí, horší je studenej vítr:)

0 0
    • mastihuba  

tak mi držte palce – v poledne vyrážím na trasu Brno – Žďár dyž se dívám z okna tak me ceká asi slušnej *******. Chčije a fučí přímo do protismeru.

0 0
      • jakub  

tady porat prsi a prsi asi se dam na jinej sport nebo budu jezdit v hale chjo, vcera sem uz zacal verit ve spravedlnost

0 0
    • Mamutt  

BTW je tu někdo z podkrkonoší? Jak moc lilo (nebo to ještě padá?) v Lomnici nP?

0 0
      • Beeda  

Cau Mamutt, jedes GT:-)), Ja jedu a chcalo vydantne, ted preventivne taky:-)) B.

0 0
        • Mamutt  

Jasně. Ale nikam se neženu, dám to tak za 6, možná dýl, to se ještě uvidí podle dobrot na občerstvovačkách ;) Jenže jedu už dneska a potřebuju nahodit gumy. Nejhrubší mám na půl sjetý Mihelíny (comp) ;) Jé to bude nadělení ;)

0 0
    • wertigo  

sakra ste me vystrasili, sem chtel rano vyrazit na Radhost, ale vzdal jsem to. vypadalo to na prichazejici uragan. dle radaru to ale odeslo nekam pres Jeseniky do Polska – a ted je tu (valachy) skoro azuro. jeste asi po obede vyrazim…

0 0
    • roura  

Najíždíte km i v tomhle počasí co je venku, nebo se vracíte k válcům / trenažerům ?

0 0
      • Lada,s  

Nemám mentálně na to se někde ***** v takovém uragánu, kroupách a sněžení :-) takže teď dva dny 1,5h ergo, nějaké kadenční interválky atd. Není to žádné velké trénování, spíše taková udržovačka

0 0
        • roura  

když nevím co je víc na mozek? jetsli jezdit v marastu nebo na trenažeru :)

0 0
          • vlasto  

oboje je hnus. Ale napadl snih, tak jen prehodim gumy a jde se na to. Vanoce byly zelene, tak ted mame velikonoce bile.

0 0
          • Lada,s  

Každej to má jinak, ale já radši nějaké intervaly na ergu než v 6°C zmoknout na kost a nechat se odfouknout do příkopu. Kdyby bylo 20°C tak nějaký kratší déšť neřeším. Stejně je to venku boj o přežití než nějaké smysluplné trénování…

0 0
      • Mr.Dan  

Válce nemaje, a tak spíš chodim po práci na „delší“ procházky po kopcovitejch zákoutích Phy (5–12 km). V Polabí pak vytáhnu ukrajinskýho „zimáka“ a jedu to projet do lesa, kde tolik nefouká a kaluže a bahno díky hlubokejm blatníkům tolik nevaděj. Ale to jarní počasí bych už docela bral, v únoru tu docela už i bylo.. :(

0 0
      • Elwing  

opět vytahuji lyže :)

0 0
        • kotew CZE JIHLAVA  

dneska to bylo na lyžařský brýle na bajkíno :DDDD, na letních se mi dělali krupky:) MASOMASAKR dneska ,ale mám to rád,zítra snad už nebude tolik foukat takže minimálně 50tku v terénu,už se těším jupí jupí jejou :D

0 0
      • sharkeeCZ  

Jo jo trenažér již 3× tento týden

0 0
      • R-A-D-I-U-S  

Válce, bazén, stěna – všechno je lepší než to co se děje venku ;-)

0 0
      • skorpion  

jazdim len do prace. Slapat na rovine miestami na najlahsi prevod je fakt k nasraniu! No zazil som aj horsie: zjazd z kopca, stredne tazky prevod a rychlost proti vetru cca 15km/h. A takto asi 30km. Maximalna depresia :-)

0 0
    • frantapetruj  

To teda stojí…

0 0
      • VladexAndroid  

už v únoru bylo krásně – to jsem toho na kole najezdil.

0 0
        • PavelBlecha  

hergot, já letos ty brzdy snad nezajedu, zmatlanej vitr.

Tlumím i brzdím vzduchem a tak to má být.

0 0
    • Kosta  

Co je dobré na změně času na letní? Můžem sáňkovat o hodinu dýl. :))

0 0
    • Mig_all  

Vítr sere pes ale deset minut je kosa 4 stupne, prsi, snezi padaji kroupy a deset minut je patnact stupnu clovek se diky nizkemu tlaku zapotí i kdyz jde do schodů, sviti ostre jarni slunce ktere akorat osilnuje a jako bonus litají pyly… Paráda…

0 0
    • vendulka83  

LEtošní počasí je opravdu všelijaké

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.