Mohl by mi nekdo poradit, jak smazat hodnoty prevyseni z tohotu computeru, chci ho vynulovat pro novy rok, vsechno se podarilo, jen nastoupane metry jsou porad v pameti. A to jsem nakonec i vyndal baterii, ale nejak v nem porad zustavaji.Dik.
Mohl by mi nekdo poradit, jak smazat hodnoty prevyseni z tohotu computeru, chci ho vynulovat pro novy rok, vsechno se podarilo, jen nastoupane metry jsou porad v pameti. A to jsem nakonec i vyndal baterii, ale nejak v nem porad zustavaji.Dik.
Mel jsem stejnej problem s CM414,da se to vynulovat nejakou kombinaci tlacitek,kterou si ted samo nepamatuju.Jestli si vzpomenu,tak Ti to sem vecer hodim,mam to doma napsany.
Někde zespodu je minitlačítko reset.
Napsals 434M, což je asi překlep, protože je buď 434 ta je bez přenosu dat do PC a pak je 436M. Tu 436M mám a tam se smaže vše tak, že podržíš obě tlačítka a k tomu zmáčkneš ze spodu tužkou ten malej čudlík. Chvilku to trvá, na displeji Ti běžeji číslíčka a smaže se naprosto vše, včetně uloženejch dat. Takže je dobrý si poznamenat obvody kol, abys je nemusel znovu měřit:-). Předpokládám, že u tý 434 to bude stejný, jen se tam nebude mazat ta paměť
Jedná se 436M, spletl jsem se. Dik za rady, povedlo se, problém byl v tom že se mi nedařilo zmáčknout 2 tlačítka a reset najednou, mám jen dvě ruce.:-)) Budu muset zapracovat na angličtině, protože jsem si v navodu špatně přeložil, že se to všechno zmačknout najednou…a ono to neni nutny Diky všem.
Jen pro doplneni, CM434 se resetuje stisknutim AC tlacitka na spodni strane komjutru samostatne (bez soucasnyho stisknuti obou tlacitek).