Měl jsem teď dvakrát rohy Kalloy Uno, a ač mě vyhovovaly, tak po dvakrát se mi zničily ty umělohmotný koncovky. Takže už bych chtěl něco co víc vydrží.Uvažuju o anatomickejch Amoeba Vitra.Jezdíte je někdo, popř. hoďte jinej typ? Ahoj.
Měl jsem teď dvakrát rohy Kalloy Uno, a ač mě vyhovovaly, tak po dvakrát se mi zničily ty umělohmotný koncovky. Takže už bych chtěl něco co víc vydrží.Uvažuju o anatomickejch Amoeba Vitra.Jezdíte je někdo, popř. hoďte jinej typ? Ahoj.
Hele mam, jsou dobry me osobne pekne padnou velmi dobre do ruky. Neprijemne bylo, ze se mi jeden zacal viklat. Chtel jsem to resit reklamaci, ale pak jsem nekam potreboval jet a tak jsem ho vytahl uplne a zalepil metalepoxidem. Od te doby drzi jak cert. Vydrzel i pad, pri kterym mi ohnul konec riditek… ;-)
V obchodě mi připadaly drobné na moji ruku (moc úzké). Ale předpokládám, že sis je někde vyzkoušel, když je chceš koupit, tak se Tě to netýká …
Ak jazdis v rukaviciach, tak ich vyskusaj s nimi. Mozno sa uz nebudu zdat take uzke.
Já mám karbonové amoeba scud a nestěžuju si.
..chlubím se :)
Mám je a nemůžu na ně říct křivý slovo. Chviličku jsem si na ně zvykal, protože dřív jsem měl Ergobary a ty jsou o trošku užší. Přežily už pár pádů a jsou v pohodě. Tuším, že maj stejnej tvar jako ty karbonový – Scud?
Alternativa: http://obchod.bikeshop.sk/…dstavce.html 23128, ale neni tam cena :( Pocitam, ze bude nizsi nez u Vitra a kvalita pochopitelne stejna.
Amoeby stojí okolo pěti stovek; ti Maďaři o moc levnější nebudou …
Daji se na netu i za ctyri (399,–) to jen kdyby se nekomu nelibil ten napis… jako treba me :)
Mam je na sirokejch vlastovkach a tam je to anatomicke tvarovani spis na skodu.