Docela jsem se začal pídit po krámech v zahraničí. Některé české ceny stojí za to, aby se člověk poohlédl i jinde. Napište mi svoje zkušenosti. Díkes
Docela jsem se začal pídit po krámech v zahraničí. Některé české ceny stojí za to, aby se člověk poohlédl i jinde. Napište mi svoje zkušenosti. Díkes
Krámy, to je téma, to tu ještě nebylo…
Je to sice jednou mesicne,ale i tak me to stve,myslim ze v zahranici si moc nepomuze,tam to funguje ± stejne:)
Dneska to uz i u nas hormonama uregulujes, ze treba 5 let taky vubec nic.
:-)
E-bay
taky by mne zajímalo, kolik se za takový krámy platí. já měl za to, že to je v určitým období zdarma, ale rád se přiučím:-)
prej tak jednou za mesic .. a prej to stoji za ho**o .. :)
V takovym kramu te pak servou, ani nevis za co..
Se zahranicnima zkusenost nemam, ale u nas velohanak.cz/, ceny mirne, obsluha rychla, ale hlavne jednani se zakaznikem a ochota… naprosta spokojenost…
vitej na b-f, prave jsi zazil typicke privitani :-) (lidi potrebujou relax tak blbnou no, ja jim to neberu) jestli to vezmes, tak zkus radeji vice specifikovat dotaz („jako pro blbe“), urcit nekdo poradi (jsou tu hodni lide) pripadne poradi prohledat historii
zdar bajk
zdar bajk! tak začni taky relaxovat a neber nám to :) zdar bajk!
PS: má tvoje kolo krámy nebo jezdí pořád stejně?
ksssc robote, mi byt od 17.10.05 invalida bajk mam ted 50 cm od sebe, prekryt deckou, vypucovanej… a ja kaput :-( (vice info nekde dole na http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?… )