Program pro zlepseni kvality navraneho zvuku

5 nepřečtených
  • gobike

Zdarec lidi, je to trosku mimo dotaz, ale potrebuju poradit. Prave jsem se vratil z hor, kde kamos zpival uplne bezva song a ja jsem to nahraval na mobil, ale kvalita je uplne silena, tak jsem se chtel zeptat, jestli nevite o nejakem programu, kterej by mi tu nahravku upravil do lepsi kvality, aby to bylo alespon trochu poslouchatelne. Dik vsem za rady. Mobil nahrava ve formatu .amr Dik este jednou, cus

0 0
    • Kuky  

Amr? SonyEricsson? Prevest do wavu pomoci amr convertoru a porom si s tim pohrat v nejakym editoru . Např. nero wave editor, audacity, …

0 0
    • JSt  

neni spatnej sound forge. ale nejspis z toho nic kloudnyho nedostanes. ja to pouzival na odsumeni nahravek z gramofonu. ale ty to mas nahrany s malou vzorkovaci frekvenci, proto vysledek bude stat dost za… sak ty vis.

0 0
    • tjuren  

Zklamu tě, kvalita z mobilu bude určitě špatná i po úpravě, protože má určitě omezenou informaci, tedy vzorkovaci frekvenci. neni to tak jako, že odšumíš a ono to bude čistý.
      Investice do programu by byla asi dost drahá. Mám např. Cool Edit a ten stoji stovky dolaru.
      jako nejschůdnější vidím poprosit kamoše ať ti to nahraje kvalitně ještě jednou:-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.