Na novou vidlici MX Comp Air mi nepasuji brzdy Mrazek, raminko je moc blizko podkove.
Zajimalo by me, zda li se nedaji nahodou sehnat cepy na tuhle Marzosku o fous delsi. S Mrazkama jsem namiru spokojeny, nerad bych je ted menil.
Na novou vidlici MX Comp Air mi nepasuji brzdy Mrazek, raminko je moc blizko podkove.
Zajimalo by me, zda li se nedaji nahodou sehnat cepy na tuhle Marzosku o fous delsi. S Mrazkama jsem namiru spokojeny, nerad bych je ted menil.
Vem hrubší smirek a ten růžek brzdy, co se nevejde, klidně obrus. Jinak se to myslím nikdy neřešilo.
Ty jo, tak to teda nevim. Tohle je tak na 2–3mm…
No jo, chvíli to trvá, než to odrbeš…
Jako je fakt, ze na vrchu toho raminka je docela dost materialu, mozna to i pujde. Nejlepsi by ovsem bylo, kdyby se nekde daly sehnat o par mm delsi cepy, coz asi nejsou. Netusi nekdo, kolik by stala vyroba v nejakym zamecnicctvi?
Čepy vážně neřeš. Už takhle jsou dost dlouhé a pružností tě připravují o největší přednost Mrazka – tuhost…
tak vem pilnik:)
Hm, tak to stejne asi nepujde. Dneska jsem to bliz zkoumal a cep by musel byt delsi tak o 5mm. Kdybych to chtel ubrousit, dostal bych se az za to zpevnujici zebro.
Takze se nabizi otazka, nemate nekdo zajem o novy brzdy Mrazek?
Máme rádi zvířata!