a o tohle taky ne. :-))))))) http://www.splachovac.cz/…d/poof31.mpg
to je vůůůůůůl :D
au – (((
Moc mu nechybělo … kanec!
Stare…
hoodně starý.. to pochází původně z Crustyho.. asi z 6 nebo ještě starší? „flash“ Fernandez… nebo jak se ten týpek jmenoval…
Nevite nekdo jestli mel odpruzenou vidlici popripade jakou znacku?
Tak to je Mazec :-)
Stary jak svina, ale pokazdy se u toho zasmeju:-)
me u toho spis zamrazi
to tady taky dlouho nebylo :)
je tady chvili ne, tak ho nech ;) ale jako kdyz zalozil thread jako pokracovani tak si mohl precist aspon tem minulej ;)
to je bejkarna.
http://megi.kabel1.cz/…/britney.swf
dobra hra,ak ste to uz videli tak sorry
mam 990 bodu a omazity puls asi tak 220 :)
hmm, dobry ,ale chtelo by to optickou mys ;) se nedostanu pres druhy kolo :D
To je tady pořád dokola :-(
Ja to vedel, pros si vypnout repraky:-DD
a tam ma něco vybafnout ? a kdy ? na to ze to neni hra sem uz prisel, ale zeto je nakej „smrtak“ sem nezaznamenal ;)
http://www.eprdel.cz/…o/bike_1.mpg správně hozená držka
no to uz tady asi taky x krat bylo ;)
Auuuuuuuuu
Pokracujeme. Masakr na stredu: http://fishspankinghome.blogspot.com/
fuuuuuuuuuuuuhj
po ranu neco lehkeho.. http://content.leenks.com/…/med2/Billy… (10MB)
Oficialne prejmenovavam rubriku masakr dne na link of the day. Link of the day: http://www.sweb.cz/…x_2004-1.htm
Total brutal na Patek. A to je opravdu nechutny. http://sonsky.wz.cz/…trSonsky.wmv
Ze by nove nadeje ?
Bike Hall Contest bude asi zajimavej… Boze co daval Siriski? Nebo mel vysledek nasobeny koeficientem popularity? :)
Tak to je maso… Divam se ze i v nedeli muselo byt naS-L zajimave pokoukanicko. By mne fakt zajimalo, co daval ten zbytek, ze byl az 3?!?
Pasie bača, pasie ovce na zelenej lúke. A zrazu čo to??? Po ceste prichádza BMW a za ním oblak prachu. Za volantom mladý muž v obleku od Broniho, v topánkach od Gucciho, kravata D+G a na očiach tmavé okuliare Ray Ban. Stlačením tlačítka stiahne okno a hovorí: ‚Hej, bača, keď Ti poviem, koľko máš vo svojom stáde oviec, dáš mi jednu?‘ Bača sa pomaly pozrie na úspešného mladého muža a pokojne povie: ‚Ale hej, prečo nie?‘ Úspešný mladý muž zaparkuje svoje BMW, vytiahne notebook Dell, pripojí sa na satelit NASA, kde zadá svoje súradnice a vyžiada si zaobstaranie súboru fotografií s vysokým rozlíšením. Potom pomocou Adobe Photoshop otvorí zaobstarané digitálne obrázky a exportuje ich do spracovateľského strediska svojej firmy. V priebehu pár sekúnd dostane na svoje PDA i PAQ značky HP správu, že obrázky sú spracované a uložené v databáze SQL. Prepojí databázu s Excelom, kde má stovky zložitých vzorcov a uploaduje všetky dáta do miniatúrnej farebnej tlačiarne HP LaserJet ako stopäťdesiatstranovú správu a otočí sa k bačovi: ‚Máš presne 128 oviec.‘ ‚To je pravda,‘ odpovie bača. Takže podľa našej dohody si môžete vziať jednu ovcu.' Bača s pobavením pozoruje mladého muža, ako sa snaží napasovať jednozviera do kufra auta a hovorí: "Keď vám poviem, aké je vaše povolanie, vrátite mi, čo ste si zobrali?' Mladý muž sa na sekundu zamyslí a odpovie: ‚Samozrejme!‘ ‚Ste konzultant,‘ povie bača. Mladému mužovi padnú sánky: ‚To je pravda. Ako si to uhádol, bača?‘ ‚Vôbec som nemusel hádať,‘ hovorí bača. ‚Prišli ste bez toho, aby vás niekto volal, chceli ste si nechať zaplatiť za odpoveď, ktorú som už dávno poznal, na otázku, na ktorú sa vás nikto nepýtal a pritom o mojej práci viete veľké guľové. A teraz mi, ku*va, vráťte môjho psa…!‘
heh hodně dobre:D
co to ***** je !! to po me chces abych neco UPload .. a pak me to stejne posle do hajzlu ..
LOL, tak tenhle fór byl zatím nejlepší :-)
:-) neni co dodat :-)
No co student, co hleda sponzora. Ale pobavil to jo. I jeho pisemny projev ukazuje, ze to ma v hlave srovnany. :-))))))))))))))))))))
aha.. dik. sem lama…
Dík, je to dobrý, zítra si quli tomu pudu koupit zvukovku.
dolekop.com/photos.php3?akce=fotka&id=9505 Vyborna diskuse :-) Hlaska od Cabbage: ty voe co to je?, lempl se dal na dirt??!:-D:-!
tak tu by som plazovat moc nechcel:-)))
spojte trenink s praci na zahrade :-)
To patří do jiného threadu, kde se řeší kosení louky ;-)
www.gotmail.jp/…ino_r_e.html na zamyšlení
Člověče, tohle mi udělat, a zrovna teď o zkouškovým.:-) Já už nad tím dvě hodiny bádám a nehnu s tím ani o kousek.
Já taky ne … co mám dělat? Kdo to dohrál? Nebo se aspoň dostal nějak daleko?
dojel jsem daleko ale jsem zaseklej na znameni na zemi a potrebuju kod do pc abych odtsavil senzory, (tu predpokladam ze si ho otevru klicem (mam) a tam najdu klic od hlavnich dveri (zbytek zamku uz mam) jdu hledat na net co zanmenaj ty symboly, dosud vsechno logicky
symboly už dávno mám, ale klíč žádnej .. otevřel jsi už nějakej sejf?
jo sejf jo i tu skrinku, rikam ze uz jsem skoro ve finale, symboly na zemi objeveny mi jsou na houby, potrebuju slovo a jedine co nevim je vyznam tech cmaranic
ty symboly na zemi jsou slovo.. podivej se poradne
uz mam dohrano
Zasekl jsem se u té krabice na nářadí, jak zjistím ten číselný kód? Souvisí to nějak s tím nápisem na zemi?
nesouvisi :-)
zaměř se na to co je mezi těma symbolama a vyjdou ti nějake symboly(možna pismenka uz nepamatuju) ktere pak daš do pc
uz davno vyreseno :-)
kurna drat vsechny chujoviny po par hodinach jsem nasel, a zasekl jsem se na kodu do pc, objevil jsem i znameni na plosine ale to nejsou pismena nebo ja to v nich nevidim, klic od auta a baterku musim pouzit (tusim ze v aute zas dostanu posledni klic co mi chybi), kurna jak to heslo zjistit… ty klikihaky mi priominaji call ale tu jsem v koncich
Jestli dobře chápu, kde ses zasekl, tak ten nápis na zemi je na stejný princip jako tohle.
ano tohle je pro me konecna, viz foto (je to to znameni ktere jsem nepouzil nikde a v rohu mam otevreny generator key
A ty nevíš ten nápis na zemi? -HIT-
safra co je to za pismenka? jsem to mozna nekde videl ale to my vysvetli jo pls :-) diky, jedu dal
Je to stejný jako ten obrázek, co jsem dal výš. Obrys písmenek tvoříjakoby ty mezery mezi těma klikihákama. jako když děláš odlitek ze sádry, taky se zvýrazní to, co dělá okolí znaků. Jo? Píchneš teď ty mě – jak zjistím kód na tu bednu s nářadím?
baterku mas? popelnik mas?
Jo. Popelník vysypaný, hra přes mobil dohraná, mám box na kartu a autíčko. Už jsem použil tři tvary do velkého sejfu, mobil a ten „pohrabáč“. Dál nevím co. nemůžu se dostat do té bedny.
zhasni, vem popelnik (bude najednou tmavej) a vem baterku, ziskas kod trimistnej
Dík moc.
Stačí jen naťuknout.:-)
DOHRANO :-)
Dohráno. Ale na ten polpelník bych nepřišel.
gratulace :-) no ja jsem na ty pismena cumel jak pero a nic, kdyz jsem to videl „cernobile“ tak to bylo jasne :-) no pekne jsem si sesrotoval zavity :-)
Na tom odkazu v knížce je dalších pár sérií – ještě si dobře rozmyslím, jestli se do toho pustím.:-)
ja jsem zkusil bar, ale nejak mi to neuchvatilo
kurna ja bych se picnul, ja to uz vidim :-)
po ranu me to docela pobavilo :-)
www.cyklobazar.cz/kontakt.php?…
a nee, ze mi ho hned nekdo vyfouknete!
je podezrele, ze ho pouzivala kratce!! :-)
Je podezřelé, že ho koupil/a za 12kKč. Asi příplatek za odrazky :-)
:-)
Dobrej letec :-)))
mno, trochu drsnejsi :-/ obavam se, ze ten, co naletel na mantak po hlave a skutalel se dolu, to neprezil :-(
… a hlavne Radka B. :-)
Těm z vás, kterým byla na rozdíl ode mne dána do vínku schopnost dorozumět se s míčem při kolektivních hrách, asi udělám radost následujícím tvrzením. Starty, brzdy a časté změny směru jsou také navýsost dobré cvičení pro všechny svaly jádra. Ještě více než u předchozích individuálních aktivit ale platí pravidlo o potřebě dobře fixovaných stereotypů. V zápalu boje o merunu se snadno zapomíná na uměřenost úsilí.
zdroj: kpo.cz, Posilování přímého a šikmého břišního svalu aneb nad dopisy lékaři KPO :-)
Takze honicka s revizory je zdrava :-) A pak jim nahore ukazes litacku a jeste jim posilis srdce :-)
se s nima honis na peronu mezi sloupama? :-)
Jasne, chvili klickovana, pak schody na zaver a na vydejchani na ne pockam nahore. Pak jim ukazes litacku a ono je to trefi :-)
no zkouset to nebudu, dneska s odznakem chodi uz dost mladejch kluku :-)
Ticho! Všechny vás zabiju!