Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda obchodníci zareagovali za snížení DPH o cca 2,5%, v eshopech jsem si nevšiml, v kameným krámu jsem ještě nebyl.
Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda obchodníci zareagovali za snížení DPH o cca 2,5%, v eshopech jsem si nevšiml, v kameným krámu jsem ještě nebyl.
myslím, že neslevní nikdo
zatím je trh nepřinutil :-)) ale on je přinutí… :-D
leda, žebysme je přinutily srpem a kladivem :)
zůstal bych s dovolením mužem :-))
Tohohle jsem si nevsiml, ale vsiml jsem si briskniho zvyseni cen v restauraci i o 50% na jednom jidle. Stejny jidlo, stejna restaurace, akorat minuly tyden jeste v Cechach za malo a ted v EU za hodne :(
To si v restauraci musíš nechat dát jídlo do „psího pytlíku“. Potom je to nákup potravin, na což je uvaleno jen 5% :o)))
off/t: ja si z inetu objednaval minuly tyden (v utery) digifotak, poslali mi ho dnes, 3% slevou :-)
Asi dobrej shop, muzes mi poslat link na balko@seznam.cz ? mozna budu nejakej porizovat, diky.
na trinnity pisou ze slevnili vsechno zbozi o 3% …
Na Bikezone mi napsali, že neslevní, že zvýší kvalitu služeb.A na Koloshop mi napsali,že slevňovat nebudou, že až jestli slevní jejich dodavatel.Tak nevím co má dodavatel co společného se snížením dph. Že jim není hamba se takhle vymlouvat.
Třeba není koloshop plátcem DPH.
Jo jo…pocitam ze pristi rok slevnim ty 3% na vsechno… :o))) – pocitali ste nekdo ty 3% rozdilu? Ja jo…to se mi ani nevyplati prepisovat ceny…tech par korun proste stejne slevnim pri smlouvani,takze pohoda jazz
No konečně rozumnej názor. Jinak pro méně chápavé 3 % z 1 000 = 30 Kč !!!!!
jo a z kola za 30 000 to dělá 900Kč.
kolik lidi si kupuje bajky za 30000,–? Maaalo…stejne si tu cenu muzes ukecat…tak coby :)
heh taky pravda
Myslim si, ze ceny jsou v Cesku moc pevny…nikdo nediskutuje = nuda…