Koukal jsem, že 24.2–26.2. Je v Praze Sport Prague. Ještě jsem na žádnym sportovním veletrhu nebyl. Myslíte si, že má cenu tam jet? Kolik mam čekat vstupný? Co se od toho dá očekávat? Dík
Koukal jsem, že 24.2–26.2. Je v Praze Sport Prague. Ještě jsem na žádnym sportovním veletrhu nebyl. Myslíte si, že má cenu tam jet? Kolik mam čekat vstupný? Co se od toho dá očekávat? Dík
Kdyz od toho nebudes cekat nic, muze te to prijemne prekvapit. Jinak bych si spis pockal na Bike Brno (sport-life) nebo Eurobike… Interbike… :)
loni tam byl alespon i závod, uvidíme jak letos
to byl sport time nekdy koncem brezna..
Brno je lepsi,ale treba se Praha letos vytahne s necim echtovnim (ale pochybuju)
no brno je lepsi… v praze mivaji dost natazeny vstupny, kolem 150 v brne jsem platila 30:-) a taky nejezdit autem, na parkovani vysolis tak 300…
přesně… a nebo parkovat jinde a dojít běžky nebo MHD… jinak je to takovej menší a chudší bráška Brňeskýho Sportlifu. není to nejhorší, na pár ročnících sem byl. jako na začátek jako první výstava ujde, ale žádnej zázrak…
Abys jí ty nepodpořil:)
No, já právě bohužel nejsem z Prahy, takže bych tam musel jet. A Brno (a Eurobike) je pro mě hoodně z ruky. Spíš bych šel na čumendu
Jasne. Kdybys sel vystavovat, tak se neptas tady ;)
proti brnu fakt malej braska (v ramci bike). minuly rok to nebylo spatne, bylo tam vice „sportu“ tak bylo na co divat i z jinejch soudku. Velke rozcarovani bylo vstupne, zadne zlevnene vstupne (pro studenty) a tak (tusim) 120,– …kdyz clovek koupil nejake slevnene funkcni pradlo tak se to v tom utopilo.. bych ti to doporucil, teda s tim ze do toho budes chtit zainvestovat, uz jen proto abys vedel o cem jsou veletrhy
zdar bajk