Zdravím vespolek. Chci se zeptat, má někdo z vás aktuální informaci o sněhových podmínkách v Brdech? Rádi bychom o víkendu protáhli tělo, tak uvítám jakoukoli info :-) Jak to vypadá na Hřebenech? Jsem slyšel že prý nic moc…Díky
Zdravím vespolek. Chci se zeptat, má někdo z vás aktuální informaci o sněhových podmínkách v Brdech? Rádi bychom o víkendu protáhli tělo, tak uvítám jakoukoli info :-) Jak to vypadá na Hřebenech? Jsem slyšel že prý nic moc…Díky
a co dát přátelé znova Pha – Ještěd – Pha, když nám minule počasí nepřálo:)?
psst, ja myslel ze se na to uz zapomelo;-)) B.
Purmen te zabije,vid,neboj, budu mlcet jako hrob.)
Brdy jsem projížděl na kole v neděli 15.1. (mezi Prahou a Dobříší), na běžky to teda nebylo. Vzhledem k tomu, že předevčírem dost tálo a včera připadlo jen minimálně, bude to ještě horší. Dál od Prahy je to ale lepší, stav sněhu ze včerejška je na www.hsbrdy.com/.
pojed s náma na bika, na Hřebeny se dostaneme taky :)
opovaž se ničit nám tam stopu s běžkama a pojeďte na Brdy na biku!
:))
Od stredy pripadlo nad Pb hodne novyho snehu, ale dneska je +2. Nad Orlovem urcite snih a stopy budou, tak tezko rict v jakym stavu.
urcite na houby, taky jsme meli v planu bezky kolem Pribrami, ale nema to cenu…
Nemá někdo aktální info z hřebene (Plešivec – Jíloviště)? 29.12. kdy jsem byl na hřebeni, by to místama i šlo, ale příliš souvislé úseky to nebyly.
Pardon,ale spadl jsi na hlavu?
Ja vcera i dnes par bezkaru videl, ale spis to byla orba.
No myslim, že to asi moc nepude. Na brdech jsem byl včera. Ne teda nahoře na Toku apod. ale myslim, že na běžky to asi nebude. A teď když to začalo ráno všechno tát, tak určitě ne.
Brdske podrobne snehove zpravodajstvi:
Na Třemošný pár cm zledovatělýho sněhu, ale začal padat čerstvej sníh. Teplota okolo nuly.