Mam v planu koupit ram Cube ams pro jake jsou s nim vase zkusenosti? popr jak drzi ramy CUBE ? Tuto znacku moc neznam.. diky moc
Mam v planu koupit ram Cube ams pro jake jsou s nim vase zkusenosti? popr jak drzi ramy CUBE ? Tuto znacku moc neznam.. diky moc
Mám Cube bike (asi LTD2, rok 02), zkušenost výborná.
A pak vím o několika lidech co Cube mají a taky jsou spokojený.
Cube je ok, mají ho kamarádi a spokojenost. Osobně se mi líbí design.
Mam taky kubika, LTD, rocnik asi 2003, s ramem naprosta spokojenost. viz foto…
No, dlouhodobe zkusenosti nemam, ale pri metrovim dropu AMS Pro neprasknul :-)
No, brachovi LTD praskla cela spodni ramovka u hlavovky po 1 sezone. Jasne, ze na tom nejezdil jen lehky XC, ale v ty dobe to jeste tak nezatezoval – temer zadny skoky, spis obcas lehci sjezdik (na DH trati to nikdy nejelo). Jen chci rict, ze praska vse.
Tak to jsem rad .. az se mi podari kolo poskladat hodim to sem do fota..
časké stránka s českýma cenama by nebyla taky bych se rád pokochal :)
tak to by mě nenapadlo :o)))))
No někdy ta nejjednodužší rěšení bývají ta pravá, aspoň jsem pobavil :)
No nic.....
a ty stranky se mi prave moc zdarile nezdaji :) to uz na kochani je lepsi http://www.cube-bikes.de/
způsobem presentace, celkovými designy a osazením mi to hodně připomíná Ghost, obě tyhle značky mají na tenhle rok dost zajímavou nabídku
Jako me se taky nelibej;-) Jen jsem suploval google a napsal sem ten odkaz.
Já jsem jezdil (taky nějaké menší dropy) LTD 5, byla super, s rámem se nikdy nic nestalo (a to mám 105 :(), momentálně jezdím reactiona (přešel jsem proto, že jsem chtěl reactiona – je lehčí)a přítelkyně LTD 5. Můžu jenom doporučit!
mam bike LTD4 a silnici Agree a oboje velka spokojenost, kdysi mel LTD asi 1 i tata ktery vazi kolem 120kg a kolo bylo uplne v pohode..
Tak to jsem rad sam mam kolem sta.. Jedine dobre zpravy , ze ramy drzi..