ahoj prosimvas mozete mi niekto povedat co je to znacka TH? na nete som toho nasiel ozaj malo. mate s tym niekto skusenosti?dik
ahoj prosimvas mozete mi niekto povedat co je to znacka TH? na nete som toho nasiel ozaj malo. mate s tym niekto skusenosti?dik
pls. to vazne nikto nevie?
Neni to THE?
asi myslis TH industries ne ? ja od nich myslim mam stredovou osu a zaboha ji nemuzu rozdelat ;) a taky sem nic nenasel tak ze ti taky nepomuzu
Kdyby HT tak bych rek ze je to nastupce Heavy Tools,ale TH jsem v zivote neslysel.
bude to mít možná něco společnýho s Cane Creek – já mám na Coileru hlavový CHISEL a je tam na spodní misce napsaný Mfg. by TH INDUSTRIES for Cane Creek
No jo. To tam mam taky. Dokonce snad na dvou kolech. A pak, ze je neznam. Ja znam vsechno :)
Tak jsem se docetl, ze Tien Hsin Industries je taiwansky vyrobce komponentu, ktery vlastni napriklad FSA Europe :O Je to svetova spicka ve spracovani slitiny hliniku 7075, vyroby lozisek atd. Stavi se po bok takovych gigantu jako je treba SRAM. Otazkou je jak moc se mi da verit :)
Nechybi Ti na konci C ?
:D
THD ? Tak to uz vubec neznam.
Teď, v tomto mrazu mne napadá pouze Tepelné Hospodářství:-)