Nemůžu se dopátrat,nevíte někdo,kde sehnat náhradní stanový tyče?laminátový,dík
Nemůžu se dopátrat,nevíte někdo,kde sehnat náhradní stanový tyče?laminátový,dík
U výrobce. Ačkoliv jedinej českej výrobce, kterej ještě funguje je Jurek. Gemma stany zabalila, Stanap zkrachoval, Hannah a ostatní český značky, jestli tedy ještě nějaký jsou tak to tahaj z číny. Sám jsem potřeboval něco na svůj stan ze Stanapu a smůla. Buď si nový tropiko za roztržrný ušiju sám nebo je mi stan na dvě věci. A s ostatníma dílama to ny tenhle i ostatní značky vypadá asi podobně. Snad alespoň ten Jurek zbude…
Jurek to tiez taha z Ciny. Okrem najvyssej rady, ktora sa sije tu.
Mě vyprável. že je jedinej kdo to dělá tady… No a která je ta řada, kterou dělají tady: LITE, OUTDOOR, EXTREME, BIVI, CAMPING???
je jedinej kdo to dela u nas, muzu potvrdit, potreboval jsem stan a chtel jsem si vybrat z cele jeho nabidky, tak jsem byl primo u nich ve firme v kuncicich pod ondrejnikem a provedl me celou firmou – byly tam videt sici stroje, rozesite stany, tak jak je tam sicky nechali v patek po skonceni smeny, takze ja nemam pochyby, ze jurek sije u nas :-)
Když ale nemáš Jurka,tak se s tebou Jurek nebaví.Ochota bavit se podle průměru a délky taky není.
Nevím odkud jsi, ale pokud z Prahy, tak se zkus stavit v Holansportu (v Krakovské). Pracovala jsem tam a přes léto sme tam měli spoustu náhradních tyčí. Hlavně ji vem sebou. Sice na práci tam nerada vzpomínám, ale snad ti to pomůže.
Aj moja holka tam pracovala jedno leto a tiez na to nespomina v dobrom. Keby som chcel byt trocha demagog, tak by som povedal, ze nepoznam cloveka, kt. by na to spominal v doborom.
Co tam snad mučí lidi??? Jak se pak bude takovej krám chovat k zákazníkům (reklamace atd), když na něj těžce vzpomínají lidi, který tam děla/jí/li…
šéf je *******
To bohužel není u obchodů nic divného:(
no pockej, to se jako vsichni byvali zamestnanci sejdou na bike-foru? :-D v jakem obdobi tam pracovala? treba elwing uz sem nezazil…
leto 2004, pokial sa dobre pamatam.
Ludi tam nemucia, iba im davaju podpisovat DIVNE pracovne zmluvy a zabudaju tym brigadnikom povedat, ze v zmluve su aj taketo skryte bomby, na ktorych sa nedohodli.
tak zjistuju, ze jsem veteran. tech lidi uz se tam vystridalo fakt hodne, zvlast za poslednich par roku, co tam nedelam…
Kupovala jsem v Hudy Sportu stan od Rock Empire a tvrdili mi, ze s nahradnima tyckama nebude problem, ze se u nich daji bez problemu sehnat. Mam ale hlinikove, takze nevim, jak je to s laminatem. Hodne stesti ;-)
Zkus to na vystavach, kde se stany prodavaj (ted je to asi pase, ale v lete se to da), nebo v kramech. Hlavne vem tu tyc sebou, aby se vybrala primerena nahrada. Zbytek pak resi pilka na zelezo a lepidlo. Ja bych to resil tak, ze bych zkusil sehnat duralovej prut namisto puvodniho laminatu, a uplatnil postup s pilkou :-)