Nazdar cyklisti, zjistil jsem „drobnej“ problém, mám doma půlročního Artura Moduse, a při šlapání „bez držení“ se mi pod zadkem vlní kolo… Kontroloval jsem pláště, jestli nejdou na „šišato“ a jsou OK. Netušíte problém??? Snad to není rám:-( Díky
Nazdar cyklisti, zjistil jsem „drobnej“ problém, mám doma půlročního Artura Moduse, a při šlapání „bez držení“ se mi pod zadkem vlní kolo… Kontroloval jsem pláště, jestli nejdou na „šišato“ a jsou OK. Netušíte problém??? Snad to není rám:-( Díky
prijmi gratulaci k synovi
Author Traction – zadny problem jako ty, jestli nejezdis bez drzeni porad, tak je to drobnost
To ne, ale někdy je potřeba se protáhnout:-) A pak bych nerad lehnul:-)
Pode mnou se taky takhle divne vlnilo kolo. Byla to praskla patka :( Mozna mas jen mekej vyplet, nebo malo nahusteno.
Taky by to mohla být už vyjetá hlavovka, ikdyž po půl roce by to snad být nemělo.
To by mohla, sem tam v ní zvláštně „vrzne“. Ale má teprve přes dva tisíce:-(
Měl jsi to na garanče? Kdyžtak ji zkus rozdělat, vyčistit, podívat se, jestli nejsou vyjetý drážky, promazat a zas složit. Mě kdysi kolo dělalo něco podobnýho, rozdělal jsem hlavovku, ale za chvíli to dělalo zas. Tak sem ji nekonec vyměnil a bylo to dobrý. Když ale ještě nemá tolik najeto, zkusil bych s tím nejdřív zajít do servisu, kde jsi to kupoval.
Zkusím to rozebrat a uvidí se… Kupovak jsem ho v Praze, cesta daleká:-(
Tohle mi ta potvora autoracka delala taky.Dokonce jsem to tady uz jednou probral.Vypada ze za to mohli nejspis plaste.
Diky za rady. Ceka me o vikendu hromada testu…:-)