sháním 5 ti packovej unašeč – pavouk převodníků na kliky XTR z roku 1996–2003, označení FC M950 nebo 952. Nevíte kde to můžu sehnat??? Už jsem se obracel na Lange ostrava…
sháním 5 ti packovej unašeč – pavouk převodníků na kliky XTR z roku 1996–2003, označení FC M950 nebo 952. Nevíte kde to můžu sehnat??? Už jsem se obracel na Lange ostrava…
Myslim, ze gebhardt to dela… teda pokud chces unasec… Origos xtr netusim…
mám chces? vcetne prevodniku
prevodniky jsou (myslim) verze 48,36,26
jasně, poslal jsem Ti mail, můj mobil 603928542
Vyrabi ho taky Midleburn www.middleburn.co.uk/rings.htm a dovazi Yarroline www.middleburn.co.uk/rings.htm..
Gebhardt ho sice vyrabi taky ale jen na dva prevodniky a stejne jsem ho jeste musel upravovat aby na zminovane kliky pasoval a pak jsem jeste musel trochu zpilovat i velkou pilu. Tusim ze nabyzeji vyrobu jakych koliv adapteru atd. ale ja je jako firmu po svych nekolika spatnych zkusenostech nedoporucuju.
jojo, gebhardt až v posledním případě, jak tu někdo psal přd tebou MIDDLEBURN to dělá ale jako 4 packu a to nechci…navíc to bude stát balík…ale díky za odkaz :-)
já mám kliky AC, tak bych koupil i origoš AC pavouka, ale kdo to sem vozí nevím, pokud vůbec někdo…
AC kdysi vozili Velo Gepard, ale těžko říct, zda vůbec ještě existují. Asi nezbývá (pokud ani Pá-dlista nebude vědět :), než zamailovat přímo do AC.
do VeloGepard už jsem volal, už ukončili svou činnost, takže tam už nic, do AC jsem už taky mailoval, ale neodpověděli mi už na dva maily…na mtbr.com jsem četl, že jejich chování je hnus…zákazník je nezajímá…