Přidal jsem pár fotek do sekce „kola-komponenty“ koukněte a co na to říkáte ?? Rozhodně se nedá upřít dizajnérská práce ale já bych tohle viděl spíše v kategorii časovkářských speciálů teď už jen na silnici páč na dráze to zakázali .
Přidal jsem pár fotek do sekce „kola-komponenty“ koukněte a co na to říkáte ?? Rozhodně se nedá upřít dizajnérská práce ale já bych tohle viděl spíše v kategorii časovkářských speciálů teď už jen na silnici páč na dráze to zakázali .
no je fakt super, ze si sem dal 8 fotek, ktery kolujou po netu uz podezrele dlouho…; ja bych to teda spis videl na praci nekoho kdo kolo videl jen z autobusu, ze je na tom napsano „specialized“ neeru vazne…
Dneska se těm vizím smějem my a za pár let se budem smát sami sobě jak jsme se tomu kdysi smály…
A když se ti na tom něco stane tak budeš hledat nejbližšího programátora a leteckýho konstruktéra aby ti to dali dohormady;)
az se na tom bude dat zatacet riditkama, tak se budu smat min…
Nejak panove u speslu zapmely ze by kolo budoucnosti mohlo mit odpruzeni, ale podle me nejfuturistictejsi je Tleskacovo kolo
neni to trochu „placani“ materialem?