• JIRA

Čau BLUE. Jen testuju jestli jsi dostačečně šikovný. ;)

Všem kterým se to zdá být nevhodné – SORRY!

0 0
    • JIRA  

dostačečně = dostatečně

0 0
    • Radek Broz  

Je to krajne nemvhodne – viz desatero;-) Predpokladam, ze Blue na tecku kliknout dokaze.

0 0
      • Radek Broz  

Dobry, uz jsem si precetl i dalsi nevhodne pojmenovany thread „to admin“.

0 0
      • JIRA  

Aby ne na tak velkým monitoru. :)

Nejvíc jsem asi porušil pravilo 10), když jsem udělal BLUEovi reklamu.

Už se těším až mi do schránky přijde zlomená tužka. :)

0 0
    • Twisp  

ikdyz jeho odpoved byla v jinym threadu na toto hodna vyschle palice vlciho maku, myslim ze vi co ho tu ceka a neklikne sem… :)

0 0
      • Radek Broz  

Myslim, ze davno kliknul… minimalne jednou.

0 0
      • blue  

Mily Twispe,

koukam sem od zacatku a skvele se spolu s Jirou bavime.

Bohuzel mi vsak doposud neni jasny, jak se bez kliknuti dozvedet, co me ceka uvnitr diskuze, kdyz mi to prozradis, budu ti do konce zivota vdecnej.

S uctou Vyschla Palice Vlciho Maku :-)

PS: Ke svymu nazoru na inteligenci pisatele (Jira ted promine), ktery pouzije tecku coby nazev tematu, se snad vyjadrovat znovu nemusim :-)

0 0
        • Twisp  

Myslim ze JIRA zalozil tento thread na popud …cituji:

//nakata (25.01.2006 09:17:53) 62.40.92.xxx 1×> To Admin Nazdar, nie som si isty ci bol tento problem aj v predoslej forme, ale teraz je trochu nestastne riesene kliknutie na temu fora. Pokial chcem otvorit nejaky thread, tak je potrebne kliknut na samotny nadpis (na pismenka) a nie na riadok. Neviem si predstavit co sa stane ked da niekto nadpis iba jednu bodku. To sa potom bude velmi tazko naklikavat. Nedalo by sa to zmenit na cely riadok? DIk [Odpovědět] [Odpovědět na zakládající příspěvek] [zpět na obsah]

*
          - Precteno blue (25.01.2006 17:04:33) 212.24.137.xxx
          2×> To Admin
          tak to bude pak problem toho, kdo si tak blbe nazve tema… aspon se pro priste pouci, kdyz mu tam nikdo nebude psat//

Cekal jsem tedy ze na tento thread nebudes vubec reagovat, ale nicmene si me zklamal a prece si neco napsal ;)

ted k samotne podstate prispevku, nakata vznesl vecny dotaz ktery zahnal k pochopeni do extremu a bylo mu odpovezeno tak jak stoji v citaci … Vetsinou tvoje prispevky maji hlavu a patu, ale tohle bylo slapnuti vedle…;)

A tu vyschlou palici vlciho maku si tak neber … chtel sem byt jen trapne originalni :D

tw peace

0 0
          • blue  

jestli jedna tecka byl priklad zahnany do extremu, tak jakej byl ten neextrem? tri tecky? v zadnym jinym pripade, nez u jedny tecky, carky a pod. takova vec nema zadny opodstatneni…

0 0
            • Twisp  

Myslim ze podstatou, a ted doufam ze mi nakata promine, byla nakatova lenost klikat (trefovat se) jen na jedno slovo, napr. prispevek „plaste“ – idkyz slovo lenost je u horizontalniho pohybu zapestim znacne diskutabilni, ale taci si jiz vydobili zavirani fotek kliknutim, tak proc ne klikani na cely radek.

0 0
        • JIRA  

Jak už jsem ti psal – je to chytrá tečka – tedy mikrotečka a je v ní všechno. :)

0 0
    • cabbage  

uz tu byl kratsi nazev threadu, ale nevim o cem byl- kliknout na nej neslo…:o)

0 0
    • chupas  

hracicky :)) mohl by byt klikaci aspon obrazek vedne tecky

0 0
      • blue  

nemohl, ten ma jinou funkci

0 0
        • cabbage  

ale mohl, tu jeho stavajici fci nechapu- tudiz ani nepotrebuju;)

0 0
          • blue  

zaloz si svoje tema a pochopis

0 0
            • cabbage  

to tu budu za jarina;)

0 0
            • cabbage  

no tak tuhle funkci bych zrusil uplne, zakaz prispivani do diskuze… kdo to vymyslel?! ma to vubec nejaky ucel?;

0 0
              • blue  

ale jo, ja si ucel dokazu predstavit… treba nekdo bude chtit jen neco oznamit a nechce, aby to prerostlo v petisetpris­pevkovou diskuzi o nicem :-)

0 0
                • cabbage  

to me taky napadlo, ale kazdej thread kterej skonci 500prispevkovou debatou je o nicem uz od zacatku;)

0 0
          • enjoy  

ty uz jses takovej.. to co je urceny na neco jinyho bysi klidne vyuzil jinak,viz tvuj bike:-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.