Kdyz uz je na uvodni strance babkina… Nebylo by fajn, kdyby tam bya nejaka ze zde pritomnych slecen? (k foceni bychom ji snad nejak premluvili;-))) Prijimam nominace, na jejich zaklade bychom mohli udelat anketu. Favoritku bych podle fotek mel;-)
Kdyz uz je na uvodni strance babkina… Nebylo by fajn, kdyby tam bya nejaka ze zde pritomnych slecen? (k foceni bychom ji snad nejak premluvili;-))) Prijimam nominace, na jejich zaklade bychom mohli udelat anketu. Favoritku bych podle fotek mel;-)
Koho?)
Elwing:-) bych to teda videl:-)
Vyjimecne se shodnem;-) Pamatny to den!
dneska jsem hodnej..:-)
souhlas, vyjimecne;)
souhlas
s tim souhlasem, nebo s tim vyjimecne?;)
prosimte nerozjzdej dneska nejaky sileny diskuse:-),jsem uz docela utahanej:-))
= (dneska moc nevydrzi, rychle do nej!;-) )
u b-f ma mnohem vetsi vytrvalost nez na biku, tak pozor!:))
Jdu spat tak ve 4 a obcas sem behem ty doby budu nahlizet (matematicke modely kvantitativniho managementu relativne rychle omrzi, tak je trebato prokladat), tak uvidime, kdo bude mit vetsi vydrz;-)
videl bych to ze ja.mam vic nez rocni kazdodenni praxi v ponocovani a navic ve 3 zacina live tenis na eurosportu:-D
vas zkontroluju zitra dopoledne, pac jdu spat ted;)
Jsi mekkej, bud tu s nama;-)
sme zvedavej kdo z vas se ke me pripoji zitra rano, mekoty;))
Já
Já
Ode me to rozhodne necekej, pred devatou vstavam jen velice vyjimecne a i kdyz to bude zitrejsi pripad, budu na zkousce.
Ale, ale prej ze vydrzi do 4… :-D Pul jedne a nikde nikdo, tak dobrou…
jsem to rikal:-))
Ale no tak… Se tu nic nedeje, tak to checkuju jen sporadicky;-)
Aha… Tak to jo! Uz sem myslel, ze jste mekoty:-) Uzijte si to:-) Vas prijdu jeste zkontrolovat.
JJ, my kdyztak trosku do noci zaflamime, jestli se naskytne prilezitost :D
Tak co hosi? Vnimate jeste?
Ze ty nedash pokoj? ;o) Nekteri lide se musi ucit, a to mi pripomina, abych zase koncil, ashel si eshte nco zopaknout…
Taky jeste opakuju… Ja proste musim nechat vsechno na posledni chvili..
To jsme na tom stejne… Vzdycky si rikam, ze priste zacnu driv, ale nikdy to nevyjde;-)
Muu se prihlasit do klubu? Ja sem prave zjistil, ze to uz nema cenu, tak jdu spat… ;o)
Presne tak.. A zacina to byt cimdal horsi:-) Si kazdej vecer rikam, ze si zitra zacnu opakovat co nejdriv a druhej den: 6:00… 7:00… 8:00… 9:00 a rikam si, ze toho stejne moc nemam a v jedenact zjistim, ze toho mam strasne moc a nestihnu to:-) chjo..
Uplne se v tom poznavam;-)
jj, ale neni trosku zbytecny sem celou noc psat? „tak co? jeste?“ Za chvili by tu nic jinyho nebylo…
Mno asi mas pravdu, ale beztak se jenom vykrucujes:-) No ale stejne Enjoy uz padl… Tak dobró
kdo padl?:-) ale fakt se tu nic nedeje:-) a pro ty co to budou cist rano..,nezlobte se:-),to tak proste takhle po nocich byva..,sami doma,po tme..,neni do ceho pichnout…:-))
ja to ctu i ted a bavim se :) ale ted uz jdu spat, musim se rano mrknout na uceni na odpoledni zkousku :o
fuj skola..:-).ne fakt mi z toho neni dobre,kdyz tady furt vyhrozujete se zkouskama a tak:-)
njn, starosti skolaku ;) dobrou
Nekdo tady tu nocni holt drzet musi – Padlista nastoupi az rano;-)
nak to tady zkomira …
Njn, asi uz to taky zalomim.
Hej vstávejte, já už utíkám do práce:-)
Tak a ja uz sem ze zkoushky a zas zachvili tam musim zpatky.. :o(
Bud v klidu, vstaval jsem v pul osmy. Pro me naprosto desivej cas;-) Vysledek za 2, takze spokojenost.
Congratulations. Ale musim se taky pochvalit. Taky za 2… ;o)
Tak to taky CG!;-) Jeste pred ctvrtou rano jsem si rikal, ze je to uplne v pr… a uz s tim nic neudelam, ale nakonec to nebylo tak hrozny.
No ja si taky rikal uz v pul druhe, ze to je v prd*li, tak sem sel radeji spat, a pak rano sem malem zaspal, bo sem v sedum zaklapnul budik, a probudil sem se az 7:45… Este ze zkouska byla az 8:30… :o)
Ste zabari:-), ja sem se neucil a mam zkousku za 1, ale z vypocetky a na stredni takze congratulation panove
Na stredni jsem se neucil nikdy. I pred maturitou jsem celej svatak probikoval a usporadali jsme behem nej zavod v dualu. Z dnesniho pohledu se da naucit celej gympl za noc;-)))
JJ. Ale stejne je to kluk sikovna. V 23 uz takhle chytrej :)
muj kluk je desne sikovnej, uz rek „tati“ A kolik je vasemu synovy? 14
No holt neni kazdej tak prudce inteligentni jako ty:-)
Tak do kolika dneska?;-) Zase nejak nestiham a spanek je bohuzel nejdostupnejsi zdroj, jak dostat nejaky hodiny navic, takze si asi zase beru nocni:o(
divny, spanek je jediny z ceho odmitam ubrat, se radsi vy… na skolu(cokoliv jinyho) nez abych se neprospal(8h. denne je minimum:)
4 hodiny denne jsou minimum:-)
…jo a dalsich 6 v noci, to souhlasim;o)
Staci 2 a kazdej kdo spi vic jak 4 je flakac co se chce vyhnout praci… tvrdil Edison… proto si asi musel vymyslet tu zarovku.
Jsem na tom uplne stejne, jen se na tu skolu ted proste uz vy… nejde;-) Tak to takhle dohanim, i kdyz to jinak nedelam. Fakt hodne malokdy spim min nez 8 (spis 9) hodin.
Na školu se dá vžycky vy… ! To mi věř, v tom jsem expert:)
Ja jsem na to hodne velkej expert a ver, ze nekdy uz to proste fakt nejde. Resp. jde, ale ma to fatalni nasledky;-)
Uz jsem dlouho nespal 8 hodin… a to mi to docela slo… na skole :)
ja usnu treba i v 19:00 a probouzim se v 5:00 to mas 10 hodin cisteho spanku, ale rano nespim dlouho, neni nic horsiho nez promrdany den i kdyz........
bezte si kecat do czechteku himbajs, se tam posledni dobou snazim jenom ja :-/
ok.
Do CzechTeku ne… Ja uz sem doma, a to by mi asi vytekly nervy… ;o)
aspon u toho neusnes :-) nebo usnes ? :-)
A nechces si k tomu zkusit Vytapeni, vzduchotechniku a elektro? Mam tady asi 70 A4, a vshechny jsou plne jenom vzorecku… uz v tom mam takovy gulash, ze ani nevim jak se pishe moje oblibena znacka vidlic… :o)
SR Suntour, už jsi se rozpomněl? he :-)
Vedle. Uz sem si to nasel: RST ;o)
rikas vytapeni a vzduchotechniku?:-).nevim co resis,jediny co potrebujes vedet je to ze topeni se ti musi vejit pod parapet a u VZD nesmis mit v potrubi na konci nulovej tlak,to je vsechno:-D
Kdyby to bylo tak jednoduchy, tak nejdu na tu zkoushku uz podruhe… :o) Ale vam lajkum se to muze zdat, jako jediny podstatny problem. ;o)
ja ti dam lajka!:-).je fakt ze uz si vsechno nepamatuju,ale umel jsem to:-)
Tak to pardon, ja sem nevedel, ze si taky navstevoval ustav podobneho zamereni ;o)
Fuuj, zakrejt topeni parapetem, to bys letel asi rychle:)
Ono vetshina topeni se dela pod parapetem, coz neni az zas tak velky problem, ale musi tam byt dostatecna mezera a hlavne se to zohlednuje potom v navrhu plochy OT (soucinitel z1), coz zvetshuje investicni naklady… No nic, jdu se uciti… ;o)
promin:-),spravne je to poprsnik:-)
Jati nevim, ale my pouzivame normalne parapet… ;o)
to slovo je na pohube :))
ne utahanyho odpovides celkem svizne;)
Taky se tady s tebou shodnu… :o)
Myslím, že není nutné dělat anketu. Nafotit všechny a k výběru barvy pozadí přidat i možnost výběru slečny…:-).....Je to tedy takový nenápadný návrh z davu..:-)
Hmmmm, kdyby tam treba rotovaly obrazky vsech mistnich bikerek…;-) Docela zajimavej napad.
Super nápad jak udělat z BF orloj. :)
Si u slečny můžu vybrat barvu pozadí? Žjů:-)
Klasika. Chlapi už mají dávno jasno. Žena nevědomky, nic netušíc asi spí, neví, co ji čeká, :-). Ej, dejme tam něco neutral, kopce, hory… . Navíc není to slečna Admina, která je tam teď? .-)
NO tak pravdepodobne asi o, jelikoz ji musel nekde sehnat a vyfotit – vlastni slecna je nejbliz s prinasi to nejmin problemu (precejen fotit cizi slecnu nemusi vlastni slecne pripadat moc ok;-) Ale proste myslim, ze kdyby tam byli nase bikerky, bylo by to fajn. Musime si je hyckat;-)
Musíme SE jimi hýčkat, jsi chtěl jistě napsat :o)
Pokud se nechaji, tak proc ne, ze;-)
idealni by bylo nahnat je nekde do nejakeho bikeroomu a tam s nima udelat konkurz, kdyz uz,tak uz!:)
Heh, to aby si zenske davaly pozor v cem spi, kde spi a hlavne s kym spi ;-) Hezky by bylo kdyby se tam denne stridaly obrazky nasich biku ;-)
To s tema bikama zni dobre!
Tak my sme na tom celkem dobre, ale co se bude stridat za bika Medunce v profilu to bych ji nepral :)
Co mas proti memu kolu?
Coze? Bikerka s bikinama? To zni dobre, jsem pro ;-)
neni problem.. ;)
a hele!:-D.kdo to tam vymzlej kouka SavaH na zadek:-))
Ty ses ale papparazzi:o)
on je ten nejbiz ke brehu:-)
Fakt? Nevidim Fousy:o)
jsou tam:-).ale je dost mozny ze chtel byt spolecenskej(rozumej sbalit nejakou zenskou(SavaH):-))
to myslis jako krecka?;))
Ty moje malinkate chundelate bobiska
stáhni si coolwallpaper -mění obrázky na pozadí windows-tam si můžeš dát co chceš.
To je moc dobrá myšlenka, a dost stylová vzhledem k logice bikefora. Hlasuju pro Medunčin nápad. (ne že bych se nechtěl vizuálně obeznámit s bikerkami).
Hlasuju pro Fousáče…
Aha, chcete ženskou. Tak nic........
jak nic?? co takhle aspon zapujcit tu tvoji na konkurs?? ;o)))
Tak hlasuju pro tebe :o) Ne ne ne…:o)))
no pokud sis fousace (ja ho neznam) spletl s zenskou,tak by mozna bylo dobre podivat se poradne kdo nebo co to vlastne je
chyba neni na moji strane.. :D me si splest s zenskou je jeste o neco tezsi nez rekneme treba black.horse… :DDD
no mozna ze pejseklezedirkou jen potrebuje nove, vetsi a silnejsi, bryle… :))))))
já taky! :o)
kuš potvoro… ;))))))
bych tam dal bud Selmiru nebo Katzen.. ;)))
nejsou zminena devcata na nekterych zde zverejnenych fotkach?hodte link…osobne je neznam a rad bych se juknul…dik :)
vetsinou je maj,kdyz kliknes na jejich nick,teda myslim
heh…vidis…sem poranu este trosku zmatenej…diky :)
A budou jen v helmě a tretrách?
helmu sundat!!!!! si vem,ze si veme integralu!
nekdy dobre… (nic osobniho… proti nikomu:)
to je fakt,mas pravdu, takze Hezke az krasne holky by byly bez helmy a Hodne holky by si tu integralku vzaly
By tak moh švindlovat nějakej chlap,pravda:-)
Hlasuju pro nějakou fotku krajiny a nebo tak něco, bo jsem totiž ještě nikdy neviděl hezkou bajkerku.
a pan je tvrdak a krajinar:)
a co na to Bee?
Ze jo, chudera malinkata…
To je o úhlu pohledu. Třeba já a ani Bee nejsme bajkeři, spíš výletníci pohodový tempo a tak. Rád chodím na ryby a taky se nepovažuju za rybáře. Prostě nechci patřit do žádný skupiny :o)
Ty vole já sem dneska na ránu. Bych se neviděl, to je den :o(
Tak to doporučuju brejle a blatníky a nečučet furt na tepák:-)
moje slova, hezky holky na bf nelezou…
Nejsem si úplně jistej, jestli bude tímhle návrhem nadšená…
ona nebo ty?;)
Už z toho co jsem napsal vyplívá, že ona, přeci bych o sobě nemluvil v ženské osobě , ne?
mě je to víceméně jedno :-)
Parada, mame svoleni :)
co tudle: www.zweirad-stadler.de/…ad/index.php?…
;)
no tfujtajbl to sem se lekl! hausfrau ze sachsenhausenu fekt nemusím!!!
dyt ty riditka drzi jak selka hrabe