ma někdo všech osm dilu?
ma někdo všech osm dilu?
mam dily 3 – 7 ale existuji i lepsi videa.
Všechny nemám . Jen 1 –6 , 7 sem viděl , 8 sem ani neviděl.
Nevim, jak píše nademnou pokud nechceš mít zbírku všech videí, tak sou dnes už lepší.
nejde prece srovnavat prvni videa s dnesnima, vzdyt dneska je uplne nekde jinde vsechno, kola, technika jezdeni, ale i filmova technika, moznosti strihu
Ja taky nesrovnávám jak jezděj , Co co dávali v roce 199× a hlavně načem je dost HC. Ale obsahově to není nic moc (scenař a kamera to je takový ) home-video
mrkni když udělaš lepší home video, řeknu, že NSX je obsahově a scenařově home.
Neudělám, ale to neznamená že mi to nemůže připadat jak homevideo. Dneska FR crew nasadili laďku podstaně jinam takže v konfrontaci stím to není už tak HC.
ja bych řek že to neni pravda, tim se tě nechci nijak dotknout
jestli myslis krakend tusim 1–4 a north shore 1–4 tak ty mam,pokud jsem to nekde spletl a nebo si myslel neco jinyho tak promin..
Mam NS 8
to ja taky a je to fakt brutal jůhůůů
Ja mam dily 1–7, ani jsem nevedel, ze 8. uz je :) takze dik za info. Kazdopdane ty prvni dily jsou dost zajimave, predevsim po shlednuti poslednich dilu… Veliky respekt, co davaji na tech oldskulovych kolech, k nevire…
JAsně, ja neříkám, že nejsou lepší videa s lepšima zaběrama a lip propracovane. Třeba NWD 1–6 v jedničce je taky vidět na čem jezděj a trošku se směju, (ne zlomyslně) a když si pustim patej, šestej dil Disorderu čumim jako puk a je fakt jak řikal tady dole „respekt“ Na netu se toho da stahovat tuny po DC++ nebo tak. Ale ten North Shore ma svy kouzlo, a chtěl bych mit všech 8 dilu, mam jen 8. A to je prušvih skoro nikde nemužu narazit na lidi co je maj, je to prostě klasika. O originalkach ani nemluvim, maj je na northshore.cz ale jen na VHSkách a většinou vyprodané. A ta osmička se mi fakt libi. No ot je jedno to je na každym jak se mu co libi. A ten „Digger“ v DBčku v tom članku psal, že na ty videa nema cely tymy lidí a specialní efekty, jak tu taky bylo psano home video. Ale neřekl bych že je to zas až tak home.
Hmm a jak myslis ze to teda Digger toci?
No ja nevim, mužu se jen domnivat. Jestli si ten Andy,tak to asi vyš lip, než kdokoliv tady z toho tematu :)
ten Andy – to zni dobre.. :-)))
no tak, „ten Pan Andy“?? :-D Jasně že jo.
Je to On! Ten jediny!;-)
hihihi vidiš
a v kerym to je dile jak te nejden ryder nevim jak se menuje jak je v bonusu a čucha k tomu dřevu, nadělava z něj pěkný prkýnka na trailsy a prdi do pařezu :-D to sem viděl jednou někde a chca* sem smichy
a to video co jste točili jak vysí na etbikez.com je super, když nemam co dělat poušti msi ho :-D
Na www.trinnity.cz maji nekolik videi Nosrt Shore, vcetne 8. dilu a na DVD
thx
nz…ja se ted snazim sehnat 8. dil zatim mam jen 7. a ten jsem dneska stahnul z DC++, bohuzel 8. dil nemuzu najit. nevite jak je stara ta sedmicka???
Nechci flame – ale placu kdyz slysim o tahani techdle videi z netu.. ;-((
ja taky, trvalo by desne dlouho nez by se to stahlo;)
Tech deset minut to snad prekousnes ;)
no, jak u koho…:/
zdarek Andy. Proč plaše když čteš o tahani videí z netu? Ja teda mam radši tyhle věci v original verzi ale taky na ot nema každej. Viš jak to myslim.
Ja vim ze dat treba 7kil za video je dost a kdyz to muzes mit zadarmo byla by to vlastne blbost platit, ze jo? Tohle je o principu.. a nema cenu to dal rozebirat – presvedceny nepresvedcim, akorat by byla zbytecna hadka.
No ja jsem treba drive dosti stahoval pac sem na to nemel, ale ted spis kupuju pac je to original, ma to peknej prebal, a bonusy. A vubec. :-)
ne ja nejsem presvedceny. jen rikam, ze 7 kil za video je zbytečny vyhazovani peněz. Kdyz na to budu mit, s přehledem. Tak bych ho klidne koupil je z toho potom lepsi pocit. Ale vedsina lidi nema na to kupovat si originalky, at je to hudba, nebo bikový videa. trebaja sem rad, ze si vystacuju s penezma na kolo a komponenty.
neco jinyho je kdyz někdo pali ve velky a pak to prodava, nebo z toho jeste dela kopie originalek.
Andya co ty osobně si mysliš, nebo viš o tom parku na Šumavě?
Zdarek přes DCčko? Hele mužem se domluvit (ANDY NEDIVEJ SE) na jakym hubu si stahl NS 7 ku? A ja pověsim na hub NS 8. řeknu ti na kerym a uživatele a mužeš to sosnout, a ja sosnu 7ku, jo?
Ta sedmička 2 roky stara, předpokladam, když osmička vychazela minulej rok.
pres CZ Anafra a Stepanskou – mam StongDC++, takze jsem tam mel segmentovy stahovani, momentalne to ma 7 uzivatelu
tak jo mrknu po tom a až tam šoupnem tu 8 tk ti dam vědět
prosimtě neviš jakej program na PS2 sitě běha na win98 něco podobneho jako DC++ nebo Kazza? Ale ta je pry nespolehliva. (viry)
to nevim, ale nejaky starsi vydani DC++ by melo, Kaazu rozhodne ne! to radsi eMule, ale nic enma na StrongDC++ :) Uz jsem tu 8. zacal stahovat, bohuzel jsem se musel odpojit:( Na Stepanske ji meli 2 uzivatele
Chlapci, nevite o nejakem programku, kde bych nemusel sdilet? Nejde mi jenom o bike videa, ale hlavne nektere mp3 se na Kolejnetu blbe shani, a kdyz budu sdilet, tak mi hrozi odpojeni na mesic, a to bych neprezil… ;o)
jo? ot je dobře, ja už začal sosat tu 7.ku, tak dej vědět až dotahaš ten osmej díl :))
tyblaho ani starši verze DCčka nejde.
zdravim tak ja tu sedmičku mam stahlou chceš tam hodit 8čku?