Zdravím, hledám parťáky na ježdění (trénování) v Praze na Jižním Městě, jsem tu na kolejích a moc to tu neznam, takze se mi nechce jezdit „alone“… A Příprava na sezonu se nesmí oddalovat… :)
Zdravím, hledám parťáky na ježdění (trénování) v Praze na Jižním Městě, jsem tu na kolejích a moc to tu neznam, takze se mi nechce jezdit „alone“… A Příprava na sezonu se nesmí oddalovat… :)
Bydlím na Hájích, což je stanice za opatovem, a Opatov je jednu stanici za Chodovem, u vás na kolejích jsem asi za 4 minuty:) Ale koukal jsem, a ty máš jen silnici, a já jezdim jen mtb:) Ale jinak klidně. Pokud chceš sis sem do Prahy přivezl silničku, tak jsi sebevrah:)
„Pokud chceš sis sem do Prahy přivezl silničku, tak jsi sebevrah:)“ Občas zahlédnu pár několik kusů, které míří dolu do Kuratic nebo opačným směrem. Takže asi nebude sám..:-)
noo, ja zachvili asi kousek vedle, ale kam tam jezdit to vubec netusim. Jedine to tam prohrnout pres ty silnicky, vesnicky a pole do Dolnich Brezan a pak klasika na jih. Nebo tam mam najetou cestu pres Kunratickej park do Modransky rokle a pak na Tocnou a zase na jih.
Tady na jih to docela jde, bud přes točnou, nebo počervený přes průhonice, a do půl hodky jsi v lese…:)
jo? Me to tam odtud trva na tocnou pomalu dyl nez z Vinohrad :-/ Budu si to muset nejak lip najet. Pruhonice a tam ten kus vubec neznam.
Z vinohrad jedeš podel vody,ne? S jižnáku na Točnou to jde přes rokli modřanskou, od tam jsem tak za 25 minut i mín, jde to i lesem přes kunratickej a pak to tam střihat přes uličky, ale to je cesta Lukyho s Kibicem… Tak až se sem nastěhuješ, tak Tě tu provedu:)
Já nevim, co řešíte – já jezdim do Modřan k přejezdu pod Točnou Z DEJVIC za 35 minut…
Mam otazku trochu mimo, niekto podobny na severe (kobylisy, bohnice, cimice) tu nie je? zda sa len mne ze tu nie je velmi kam jazdit?
koukni na web BB. Ma tam husty trasy na severu.
Na severu je toho hafo kolem Vltavy. Neco z toho je fakt pekny.
na kolejich se nachazim i ja, bike mam na koleji, bohuzel mam ted (uz 3 mesice) zdravotni problemy takze nejezdim, necivicim atd. Az to bude mozne tak opatrne vyjedu, doufam :-( kunratak neni spatnej, ted bych ti doporucil jezdit s b-f prague group, jsou to super lidicky, vyjizdky maji kazdou chvili, ukazou ti super trasy (o tempo se bat nemusis), takze sleduj forum a prispevky vyjizdka praha atd :-)
nazdar bydlim na opatove… u koleji na chodove sem fakt za moment… da se tady jezdit docela dost a abych rek pravdu taky nemam skym jezdit… kamos s kterym sem jezdil na to zacal nejak sr*t… jestli mas chut ozvi se…
SALÁTI ! Mnohem zajímavější je strahovskej tunel, když se opravuje. TO JE ADRENALIN ! ;-)
to verim no ale krapet zruky a jenom kvuli tomu se tam nepotahnu :)
Já sem to viděl jako takovou romantickou vyjížďku. Podívej na Enjoye, je ze Žižkova, ale jezdí všude :-)
no oukej ale jet se kouknut jenom na strahovskej tunel mi zato nestoji ;)
ten jsem si jednou dal a je to hukot, když tě dojíždí kolona aut, který naskočila zelená:-)
Já bydlím na Jarníkový a určitě jsem pro ježdění v grupě. Když tu má člověk na kolo jenom chvilku, tak se dá slušně jezdit v Krčáku. Mimo frekventované cesty je tu spousta stezek a nechybí ani příjemné výjezdy a sjezdy. Jinak fajn je taky dojet po polňačkách do Průhonic a tam nastou pit na červenou. Objema směry je to hezká cesta podél potoku, dá se dojet až do Davle. O bajkovací prostor tu není nouze. Určitě doporučím vyrazit někdy na vyjížďku s B-F partou, směr Točná, Brdy, Davle… Bylo by dobrý svolat někdy jihoměstskou grupu a vyrazit do okolí. :)
Tak stimhle muzu jedine souhlasit.. nevedel sem ze je tolik lidi z jihu… urcite bych neco svolal…
Já bydlim naproti Chodovské Tvrzi a jsem jednoznačně pro společné vyjížďky, akorát jsem momentálně nemocný :-(((
Ja bydlim na Chodove a jak psal Twister, tak Kunratickej les je slusnej, daji se tam najit pekny terenky, trosku se da jezdit i v Hostivarskym lesoparku, ale nic moc, spis je lepsi si zajet od prehrady po cerveny do Pruhonic, to je pekna cesta. Pak jeste modranska rokle a urcite Tocna. B-F vyjizdky doporucuju, pri nich clovek pozna mista ktery by ho kolikrat ani nenapadly.
A Jižni Mesto – jedna z nejhorsich prazskych ctvrti,ale pokud tam jsijen na kolejich tak to jo, jinak tam bydlet,tak mi asi hrabne – des a hnus!!! kralikarna na kralikarne
No, nevim, ja tam bydlela pres 4roky v docela pekny lokalite v radovejch domkach… primo u Milicova a nepripadala jsem si jako v kralikarne… no, a napriklad na rozdil od Hostivare jsem tam uplne vsechno znala a do lesa a na trajliky to bylo kousicek. Ted porad trochu tapu a hledam kudy na jare kudy povedou cesticky z mesta.
Já bych to zase tak pesimisticky neviděl. 200 metrů do lesa, pár kilometrů po poňačkách či okreskách na venkov. Baráky rozhozený v rozumnejch rozestupech a vzrostlá zeleň…Pro mě lepší než v centru a rozhodně se to nedá srovnávat s Čerňákem a pod – tam je to jen betonový bludiště nahuštěný na sebe a o les nebo kopec tam nezavadíš.
Bydlim na opatove 18 let a podle me je mnohem horsich sidlist v Praze nez je zrovna Jiznak…
Jizni mesto je v pohode. Do 30 minut na Tocnou, do 20 minut na Modranskou bikrosku/dualku. 20 minut na Hostivar na lavky a dropy. Vsechno bez problemu na Norco Sasquatch, 18kg :-)
Tak tos eště asi nebyl na čerňáku nebo na malý ohradě.