Prosím, umíte někdo poradit s výběrem kola mezi GT Avalanche Expert a Kona Kula oboje model 2006? V čem je který model lepší a v čem horší?
Prosím, umíte někdo poradit s výběrem kola mezi GT Avalanche Expert a Kona Kula oboje model 2006? V čem je který model lepší a v čem horší?
Ja nijak moc neznam Kony, ale rekl bych, ze sou obecne drazsi nez GT, takze bych asi koupil GT ktere bude lepe osazene a levnejsi. Ale fakt nevim osazeni Kony, takze tohle si jenom myslim…
No mne se po strance designu a vubec vic libi Kona. Ale je to na uvazeni kazdeho. U GT jsou dle mne ochuzene hlavne kliky.
Usnadneni pro ostatni: www.bikecentrum.cz/gt_detail.php?… www.kona.cz/2k6_kolo.php?…
S novym B-f rozsiruje i Padlista sve sluzby… :o)
jj, nezaostava;)
Subjektivne je kona krajsia a ma lepsie kluky, GT ma lepsiu vidlu, subjektivne.
Velo GT prezentovalo spis jako enduro HT,kdezto Kula bude asi spis XC
docela by me zajimalo jak na to prisli. jestli kvuli u-turnu na vidli a vlastovkam…:-)
to by me taky zajimalo…o nejaky zesilenym ramu tam tusim nic nepsali.Hlavne ho tam moc vychvalovali,coz mi v konkurenci znacek jako je Banshee,GF,RB (ktery fakt na to enduro vypadali) prijde divny:/
Já, jelikož letos devátým rokem úspěšně sedlám řadu GT. První bike GT Borrego – 6let, 2. GT Avalanche 1.0 – třetí sezonu, ke své spokojenosti, bych šel a mám v plánu příští rok jít o5 do GT, asi Avalanche Expert nebo Pro
Toz, a co tak fulla? Aby bol ten vyvoj dokonany;)
Ty GT nedela ;) … az na jeden.
Ale no, minimalne 2:)
A kterej je ten druhej?
Nastupca Dhi predsa. Taky zvlastny monocoque design..len neviem ci sa uz vyraba. Pozeram ze sme trochu odbocili od temy..
Ten jeste neni v prodeji.
Moze byt,ale uz ho dela ;) Available late spring 2006…objednavky uz beru.
To se ještě uvidí
mně se teda o 1247 % líbí víc kula, to GT vypadá jak kolo za desítku. a není to tím, že mám taky konu, naví „kula“, to zní tak krásně, úplně si vzpomenu na školní léta :))
a kula deluxe – to je teprv krásný kolečko!! :)) skoro bych už váhal, jestli nepřišetřit a nepořídit to, ta barva je naprosto dokonalá…
Jo jo. Kula Deluxe je nejlepshi. I kdyz bych se spokojil co se tyce vzhledu i s Kulou, ale ta oranzova… Ach :o)
Když Konu, tak tuhle: www.kona.cz/2k6_kolo.php?… barvy stejné, tak proč ne:)
barvy a mouchy jsou stejný, jen ta cena je krapet jinde…
docela pekny kolecko pro pritelkyni.. ale nechtel bych ji odbit kolem pod 100 tisic:-D
Máme rádi zvířata!