Co takhle založit knihu povídek? Člověk by si ty výplody kolikrát přečetl i po čase, ale najít to v tom milionu trejdů zabere dost času a kolikrát se to ani nepovede.
Co takhle založit knihu povídek? Člověk by si ty výplody kolikrát přečetl i po čase, ale najít to v tom milionu trejdů zabere dost času a kolikrát se to ani nepovede.
uz me to napadlo ale nevedel jsem jestli by tam nekdo prispival :)
Spíš jak vymyslet aby jsme to nezaneřádili každým blábolem :)
byl bych pro…a uz ted je tu nejakych 5–6 prispevku
chtel jsem rict,ze bych BYL pro…
co to kecam,dyt sem to predtim napsal taky dobre…dam si facku:/
Kecas dal! Jen zvysujes pocet prispevku! :-)))
promin…omlouvam se…uz to neudelam:)
Ne.er! ;-)
Kdyby ji nekdo pravidelne promazaval od blabolu… tak bych ji brala ;-)
Stacilo by kdyby tam prispival roman:o)
a 3d-andy… ;o)
Romanovi povídky už kopíruju do soukromýho archivu. :) by bylo škoda kdyby se to ztratilo v propadlišti B-F
jee a nemohl bys mi to poslat mailem, at to nemusim hledat, tento sperk bike-forove literatury bych v knihovne chtel mit:oD
Sem to jednou napálil do slepice.
s takovym peknym pribehem jsi mel pockat, az tu bude ta nova sekce…
ja do dalmatina.fakt debilni plemeno:-)
Tak to teda je! :))))
Ja jsem pro. Proti vyplodum … co ja vim, treba musi to mit dostatek hlasu ? :-)))
pro milana : )
8-DDD
No začíná to dobře :(
tjn, si tam muze kazdej psat co chce :-( by to chtelo nejak hlasovat co tam dat a co ne ;)
no to si mužem psat i na foru. :) evidentně ta sekce povídky byl blbej nápad.
nebo tam dat nakou anketu ve kterej by se hlasovalo jestli by se tam ta povidka nechala nebo ne,po nejakym case by se to uzavrelo a pak by se s tim nejako nalozilo, smazano / nechano, to by asi slo udelat automaticky, mozna, ale tak hodne do toho nevidim, tak ze nevim
neco sem hodil do sekce povidek-psal to kamos, tak snad se to bude aspon nekomu libit…
Nevíte někdo kde se poděla sekce povídek? Je problém na mém příjmači, nebo nové fórum tuto sekci již neobsahuje?
taky ji nemohu najít
Admin psal ve vlakne Nove BF, ze sekce byla zrusena. Pokud nekdo chce nejakou povidku, ma mu napsat.
Fakt, ze tam uz dlouho nic nepridaval, ale ja jsem se tam ale obcas kouknul a inspiroval pred (Korzika, Otrokovice-Praded ad), takze ja bych byl pro.
Tu sekci někdo opravdu navštěvoval?
Tak nerikam, ze jsem ji denne navstevoval, ale zrovna vcera jsem si vzpomnel, ze bych si rad neco precetl a hle, sekce pryc. Pokud ji opravdu nikdo nenavstevoval ci neprispival, tak asi bylo zbytecne ji tady mit, jen se mohly presunout jednotlive povidky treba do sekce offtopic.