Jak se vám líbí? www.nakole.cz/…/clanek.php3?… Je tam k němu i soutěž.
Jak se vám líbí? www.nakole.cz/…/clanek.php3?… Je tam k němu i soutěž.
sama silnicka:(
jo co takhle MTB… :-(( a drahe to je…
za 1000,– a jen silnicky..hmm
me se fakt libi. Sem ho chtel, kdyz este v CR nebyl, tak sem psal tomu dodavateli, ale kdyz mi pak napsal cenu kolem 39€ tak me to nejak odradilo :-/
Jo je pěknej,ale tícka je moje 3měsíční kapesné,tak na to kašlu.
uz sem ho videl i za 580,– po sleve nekde na netu! jeden mi uz visi v pokojiku a mam jeste jeden co sem dostal jako darek:-(
zrovna jeden doma mám:-) a nevyužitej:-)
Tak za 1000 si jich z vlastnich fotek vytisknu nekolik… a nejaky kamaradky bych do toho rozhodne uvrtal;-)
doufam, ze uz si zacal fotit.. ;))
souhlas s Fousacem – mas na starosti B-F kalendar na pristi rok. Vybrat par biku se z Nasich biku a ohnout pres ne par kamaradek… :-D
Ty dvě poslední fotky už zavání lehkým fetišem.:-)
To si myslim o vsech.
ano, je to nechutne a neporalni. Neprodavat, a vubec ani nevyrabet
Necestne a nesportovni. Nevim proste bych si to na zed nedal. Mozna tak do garaze.
Nehledě na to,že maji ty slečny zbytečně moc oblečení :o)
a jeste by jsi premyslel, zda si o nej oprit kolo ci ne ;-) Je mi to naprosto jasne
No u zimaka bych nevahal, ale zavodaka nevim nevim. Ne vazne. Prijde mi to stejne jako kalendar, kde jsou vyvinuty nahotinky plazici se po kapotach sportovnich aut.
nebo motorek.. ale to k tomu patri. A mozna zacina doba, kdy krasne zeny nejsou jen ozdobou krasnych, rychlych aut a motorek, ale i biku a silnicek ;-)
Aha, tak az si budu kupovat motorku, tak si nejakou ozdobu necham pribalit. Ozdoby, no fuj, jak nejaka holka neco takovyho muze vypustit z ust.
nejakou hezkou, v kratky kozeny sukence… po ni budou ostatni vic koukat nez po ty motorce, to muzes mit rovnou fechtla, to si nikdo nevsimne ;-) taky nejsem holka
To vis ze jo, jeste by mi ji nejaka Medunka prebrala ;-) Tu bych si nechal na dlouhe zimni vecery. Mimochodem v kratky kozeny sukence se na motorce jezdi dost blbe.
Nepovidej.
Si me prokouk, teda… to bylo asi moc okate co jsem s ni chtela provadet. Kratka sukenka jen tak na trajdani kolem dokola, na vyjizdku hezky sexy uple kozene kalhoty
Nepovidam ;-)
tak na to bych se zeptal Selmiry:-).kdyz ji nekdy vidim,tak nezapomene kozeny kalhoty.na biku dost drsny:-)).
nektery kousky sou moc pekny......hodné svezení
za hezkej kalendář bych litr klidně dala, nojo ale co já s ženskejma na zdi :)
já taky, kdyby tam byli nějací pěkní bikeři,tak proč ne?
Zensky jsou lepsi nez muzsky. Je na co koukat
to je fakt
tojo, ale tyhlety nafintěný, kterým domalovávají xichtíky na počítači se mi nějak nelíběj
tak budes muset nafotit nejaky vlastni aby bylo mozno pozorovat nejakou normalni zenskou ;-)
O retusich tu mluvi ta prava :*D
A pak že velký duály u shimana jsou k ničemu, koukněte na tu březnovou blondýnku, jak je nespokojená s velikostí campy…:o)))
nelíbí. mne tyhle čouhající kosti potažený kůží nějak neberou;
ze jo, jeste se dopracujeme k tomu, ze moje spicky jsou ty nejvice sexy na bike foru
k tak drahým kolum a tak laciný holky :D