chtěl bych vědět nazory na tenhle ram, jestli mužete, diky +)
chtěl bych vědět nazory na tenhle ram, jestli mužete, diky +)
Mno ja sem se na nem svez sice jen kratce, ale muzu popsat co rika kamos co ho vozi, takze zejmena ma hodne kratkou zadni stavbu, takze se dobre zveda, bude dobrej na street, dirt, ale asi nebude moc dobrej na dh nebo fr, je proste takovej hodne hravej na tricky a to je asi vsecko co vim a mozna to vim jeste blbe, takze nic nevim :o), jo a mluvim o tom kratsim. alles
kubajz. nedelej tu reklamu vsichni vime ze si norcorider…
ehm ehm no jasně že jo :-D ne chtěl bych si ho pořidit libi se mi myslim si že by mohl byt dobry ale nejsem si jist, do lesa řikate že by se moc nehodil?
Do lesa urcite ne. Do lesa bude rozhodne lepsi Norco Manik, nebo ramy podobneho urceni. Ostatne cena je stejna jako u 4hunu.
mě se to do toho lesa nezda špatny, ale když řikaš takhle. jo jenže manik se mi tak nelibi aaaaaaa ja se picnu
No ono se jedna hlavne o geometrii a 4hun je delany vice na hrani, jak psali nekde vyse. Proste skoky, nejaky forkrosek a streetek, ale na poradne vyblbnuti v lese (freeride) z nim to nebude. Co se ti nelibi na Manikovi? Este jde sehnat lonsky Torrent…
tak jako on neni špatny, už sem na něm taky jezdil, chvili, ale vic mě mlati do oči ten 4hun. ALe nejlepši je na tom to, že maji stejnou cenu.
Jezdil jsem oboje a maji pravdu. Rekl bych, ze vic info dostanes tady: www.bike-forum.cz/…6/forum.html#… www.bike-forum.cz/…2/forum.html#… www.bike-forum.cz/…0/forum.html#… www.bike-forum.cz/…0/forum.html#… www.bike-forum.cz/…0/forum.html#… www.bike-forum.cz/…0/forum.html#…
To jsou tajne komnaty pro ty nejvetsi borce co umi nejen cist, ale dokonce i psat.
4hun ma spis geometrii na 4X, DJ – do lesa bych zvolil treba Torenta, Manika, Sekskoce.
neni Kubajz jako KUbajsz.
zdarek nene neni Kubajsz je myslim i na dolekopu jeden typek,už se nas tam taky ptali.
Ja ho znam.
jo a jak to vypada v hammertrailu? Už je to zas všechno postaveno??
No, zatim je to tak, ze co bylo rozebrano, je ozebrano stale, ale uz tam nejsou v pulce stromy, diky kterejm se tam temer nedalo jezdit. Snad se tam na jare vrhneme s pilou a do dubnovyho campu neco poladime.
byl jsem tam když těžili, docela mě to překvapilo protože sem netušil ale i tak pohoda :)
neni to k tematu ale přeci jen nema někdo zajem koupit napinak? přeleštěný shaman racing jedna kladka.