Chci si koupit nové brzdy ale nevím které. Rozhoduji se medzi HAYES HFX 9 nebo Shimano XTR BR M-965. Poradte a chcel bych nejake skusenosti
Chci si koupit nové brzdy ale nevím které. Rozhoduji se medzi HAYES HFX 9 nebo Shimano XTR BR M-965. Poradte a chcel bych nejake skusenosti
Hope nebo Avid:-P
magura nebo formulka:)
tak zrovna premyslim, jak se tehle dvou „zazracnych“ vytvoru zbavit;)
HOPE…)
Gatorbrake nebo Frank Industries :)
asi trošku neporovnatekný ne? to tak možná Hayes El camino proti XTR…
kdyz uz tak vem Saint,ty jsou oproti Xtr ozkuseny a nikdo si nestezjue narozdil od casti majitelu Hayesek
Hayes je v pohode:)
ja mam taky HFX9,ale nejakou starsi a chodi dobre,ale mel jsem v ruce i jiny a Hayes uz bych nechtel (krome MAGu)
pokud chces presne modulovat tak XTR, pokud ti staci brzdi, nebrzdi tak klidne Hayes. Mel jsem Hayesy a presel na XTR a jsou to nesrovnatelne brzdy. Stejne presnou modulaci jsem uz videl (citil) pouze u Hopu. Takze jedine XTR, Hayes nedoporucuji.
xtr alebo xt… sak stoja o nieco malo viac ako tie hajzlesy…
Hayes brzdi dobre, ale nevim jestli bych do nej ted sel. Sou tu treba Juicy 5 a tak… XTR mam zatim ve skrini, tak pockej tak do brezna az ho hodim na kolo :-)
Tak jednoznacne XTR. Mam ich viacej ako rok, su citlive na nastavenie, ale ked nastavene dobre tak no comment.Pred tym som mal asi pol roka MAG vpredu a HFX9 vzadu, tieto sami pacia lepsie, a o vahe ani nehovorim. Mozem len odporucat. Vyskusaj ich alebo nejake XT/Saint ci sa ti paci feeling shimano kotucoviek (oproti hayesom maju maksi chod), niekomu to vadi niekomu nie.
určitě XTR, minimálně kvůli váze ! a nenech se odradit kecama tady všech těch ANTI-SHIMANISTŮ, ty brzdy sou naprosto dokonalý !
nevim no s tema Rkama. Kamos je ma a za mokra sou na kole prej jen na ozdobu..
z tehle dvou radeji Shimano
ja sem s hejsama spokojenej. xtr mi prijdou fakt hnusny.
BTW vono to je jedno, brzdej oboje. a oboje sou lepsi nez vecka.