Napište aké nové zjazdy ste obiavili v minulom roku a ktoré by ste doporučili aj ostatným .Nakoľko som zo Slovenska budem pisať hlavne odtial. Kludne píšte o českých zjazdoch a pochvalte sa s Rakuskom alebo Talianskom .
Napište aké nové zjazdy ste obiavili v minulom roku a ktoré by ste doporučili aj ostatným .Nakoľko som zo Slovenska budem pisať hlavne odtial. Kludne píšte o českých zjazdoch a pochvalte sa s Rakuskom alebo Talianskom .
V minulý rok som objavil 2 nádherné ZJAZDy ktoré si určite dáme ešte raz. Nachádzajú sa v Malej Fatre 1, Hore sa ide klasicky zvážnicou na chatu pod Chlebom z obce – Šutovo ( pri Kralovanoch ) . Z chaty pod Chlebom sa dáš na smer Šútovský vodopad . Najprv traverzujež do vedlajšej doliny . Potom sa ti otvorý nadnerný zjazd do doliny , technicky náročný , tažké trialové úseky , veľké náklony ,vymleté rýgoly v ktorý to musíš udržať , skrádka uplná NIRVANA . Ked to vyskušate tak mi dáte za pravdu. Len pozor zjazd je ťažky takže len pre skúsených zjazdárov ( Vyská Škola )
2. Druhý Zjazd je tiež v Malej Fatre. CHata pod Suchým Vrchom ,na nu sa dostaneš zvážnicou aj autá tade chodia. Dole ideš priamo po červenej na Strečno cez zrúcaninu Starhrad . Tento zjazd treba vyskúšať len preto lebo má presne taky povch ako sú zjazdy na Garde . Takže netreba cestovať na Gardu aby si si dobre zazjazdoval ked ho máš doma . Ten kdo bol na Garde určite mi dá za pravdu.
Tak tomu věřím, kamení, šotolina, docela padák, šel jsem to kdysi pěšky. Ale musíš dávat pozor na ochranáře. Já mám asi nejvýživnější sjezd, který jsem jel minulý rok několikrát v Bílých Karpatech z Velkého Lopeníku po zelené do Březové. Začátek kličkování mezi stromy, pak docela hustý trialový úsek a pak rychlejší úsek, ale pozor za horizonty se skrývají různé zákeřnosti nebo možná lahůdky, jako zalomená cestam, rigol, kamení a na konci je brod. Má to asi 5 km, první 1,5 km nic moc, ale pak to přijde. Snížení činí nějakých 550 m.
1-a slucka na strazovskom maratone zjazd z kralovej hole ta cast po cervenej znacke do telgartu(horal) zjazd zo smrecinskeho sedla do liptovskej teplicky (horal) predposledny zjazd kola na stiavnickom maratone(strasna zverina) polny zjazd do ciela v topolciankach zjazd z hotela sachticky smerom dole do spanej doliny(modra turisticka) zjazd z kriznej dole do jelenskeho sedla
Staňkovka.. od silnice dolu ke kolejim.. sice jenom 400m s cca 40% klesanim a par mikromudywallama, ale i tak z nej mam velkou radost…
Mikromuddywall je velmi pekne slovo:)
ted to tam pekne zpí*ili, vysekali kus stráně aby se tam veel sloup vysokého napeti
trat v jasnej bola asi naj v roku 2005
Ahoj Visby, na pinkbike jsem cetl nejake Tve komentare k Spec Demo 8, muzu mit doplnujici dotaz, na mail nebo sem? dik D.
V Jasnej je len jedna KULTOVKA Zjazd z Ostriedka zatial ho dal , bez puntika ,len jeden biker – Marek . Ale už tam nebudem chodiť lebo nechcú brať bikerov na sedačku .