Mam dotaz mate nekdo zkusenosti s firmama , ktere potisknou bidony vasim logem? ja nasel na netu jednu (draha). Muzete mi nejakou doporucit? dikes
Mam dotaz mate nekdo zkusenosti s firmama , ktere potisknou bidony vasim logem? ja nasel na netu jednu (draha). Muzete mi nejakou doporucit? dikes
treba toto www.seznam.cz/…medilek.html?… Jinak spousta reklamek umi tzv.tamponovy tisk
Kolik kusů potřebuješ potisknout ? kolika barevné logo ?? dělám v reklamě, třeba Ti poradím nebo pomůžu.
mam limit do 10tisic (pocet kusu kolik se vejde..) Bude se tisknout jedno dvoubarevne logo(bilo-cerne) a jedno jen cerne..
to by docela šlo, bál jsem se, že chceš dělat jeden kus, jestli chceš udělám Ti na to během pondělka kalkulaci, popřípadě Ti můžu poslat nějaké vzorečky našich výrobků abys mohl posoudit jak moc to umíme nebo neumíme dělat. Pokud chceš tady je můj e-mal: jaroslav.horak@vokoreklama.cz a můžeš mi poslat podklady pro tisk – udělám přesnou kalkulaci tisku. Taky záleží o jaký typ lahví máš zájem ??
Ok poslu ti to ted hned dikes
dej vedet jestli doslo
jo jo došlo ale dnes se na to nedostanu, počkej prosím na pondělek.
Ne v pohode. Ja se jen ptal jestli Ti to doslo.. dikes
hmmm, pekne obslehnutej cenik Typo Design Klubu :-) zrejme slusnej oddil :-)
kdyz sem to tu uz nasel nebudu zakladat dalsi thread – delaji reklamky (a zhruba tak za kolik) i takovy prkotiny jako treba jen jmeno na bajka (pocet kusu aby se nereklo 4 :))), a lze v nich koupit treba zbytky po vyrezavani pismenek z reflexnich matrosu ?
koukni na www.trinnity.cz – delaj nalepky atd..
ty mas ale smulu, minulej tejden jsem pripravoval pro znamyho podklady na potisk lahvi a adresu na tu firmu sem uz smazal :-)
tak se zeptej toho znameho ne ;) (ikdyz … stejne je uz pozde)
Pozde neni nikdy, ze :)
uz sem se zeptal, ale to uz tu stejne bylo, takze mas zase smulu :-)… www.rbmedilek.cz
Ja jen tak. Odkud mas bidony bez potisku?