dají se ještě vůbec někde sehnat řidítka ROOX TORQUE se 4mm stěnou?? a dále komponenty britské PACE – převodníky, hlavové složení,…???
dají se ještě vůbec někde sehnat řidítka ROOX TORQUE se 4mm stěnou?? a dále komponenty britské PACE – převodníky, hlavové složení,…???
e-bay.....
no díky, to vím taky, ale myslím v ČR…:-) prkotiny se přes ebay prodraží na poštovným popř,.clu z non EU států…
Tohle jsou ale všechno starší záležitosti, které se u nás už asi nenajdou. Obcházet krámky, které stavěly tahle kola-kultovky, když to bylo v kurzu, a hledat, co jim kde zbylo.
Nejaky starsi veci od Rooxu maji v Plzni v Hannahu, ale presne nevim co.
a mohl by jsi mi zjistit co přesně tam mají? mám to dost z ruky…z Východních čech tam nepojedu. nemaj webovky s nabídkou kde by to bylo nafocený nebo popsaný??
v kaktusbiku v Bratislavě maj taky vytrínu s ROOX „šrotem“ a dokonce fest zlevněným
no to je taky trochu mimo mne…neviš co tam maj? jaký ceny?
vůbec…tadle značka jde těžce kolem mě…ale maj web a myslím že tam maj aj sekci slevy…a určo maj mail
hmm tak to je hodne vtipny ty super ceny… scareb 03 za 8000sk a podobne :)
Zato hugi240 28der zadni za nejakejch 1200,–Sk:)
Zajdu se tam mrknout, zahlidnul jsem tam nejaky riditka a taky rohy.
zkus si napsat na dokov@volny.cz. Budeš se divit, ale komponenty ROOX se vyrábějí nedaleko ČB.
tak jsem tam napsal a bylo mi sděleno, že řidítka pro ROOX se vyrábějí v Itálii, a v ČB se vyrábí představce, napínáky, a ještě něco…to teda čumim, ROOX made in Ček…
dobre vedet a nekoho z dokovu znat doufam za jako budejcak tam nekoho najdu
Koukni ke klukum do programu. Kram v Praze ve Finsky a webovky programcycle.com Sezenou prakticky cokoli.
jo znam ten shop. dobrej. na roox se ale nespecializujou, mam taky nějakej kontakt kde mi to scháněj…ale je to na dýl…ze zahraničí se to ještě dá koupit..takhle jsem je chtěl vidět naživo..