Jaky mam pouzit lepidlo na tretry? Odtrzena podrazka.
Jaky mam pouzit lepidlo na tretry? Odtrzena podrazka.
Nejlepsi na to bude lepidlo na podrazky treter :), ale vazne – najdi si to v historii. Neni to tak dlouho co se to tu resilo.
Zajdi do Hudy sportu. Mají tam lepidlo FREESOLE. Je to asi nejlepší lepidlo co jsem k podobným účelům vyzkoušel. Když to zaschne, je to trvale pružná hmota a přitom se to nedá skoro ani uříznout nožem.
Hlas pro Freesole. Je to sice drahy, ale F U N G U J E !!!
chemopren
ten je hodne naladovej.. lepil sme s nim stary tretry a moc to nedrzelo…
když dodrží postup a pořádně odmastí tak by to držet mělo a nebo to dát do opravny tam ti to odborně zalepěj a nebude to stát moc
naprosty nesouhlas
z dlouhodobého hlediska možná bude levnější ty Northwave vyhodit než pořád lepit a rozčilovat se
navrhuji: nechces to dat profesionalnimu opravari obuvi?
Ja som lepil moje LAKEy sekundákom Loctite za 150sk, myslím, a držalo to celkom dobre. Kým to nepustilo…
LEPI-M
slepil sem s tim hooodne zeleznych ptaku z podnikovky SMER .. chyti to vsechno :)
Chemoprén na obuv. (Asi máš taky NW což?) Pořádně očistit od prachu. Já boty vypral, vysušil, zalepil.....a už to 2 roky drží.
tak, tak … lepil jsem tím tenisky a fungovalo to dokonale …
Souhlas chemoprén naprostá jednička. Jen nepoužít podlahářskej, neodolává tolik vodě.
chemopren je lepidlo na bazi chloroprenoveho kaucuku tj neni vhodne na lepeni nekterych materialu jako treba TPE s cehoz je vetsina podrazek pokud opravdu potrebujes neco dobre slepit tak vem to freesole co o nem psal senozrout vim o cme mluvim = od 14let studuji v oboru obuv kuze otec vlastni opravnu obuvi
souhlas, lepidla na bázi roztoků chloroprenoveho kaučuku se na boty povětšinou vůbec nehodí a na sportovní tuplem ne, prostě to většinou nedrží, i když se takováto lepidla pro tyto účely prodávají. Ale jak už to tak dost často bývá: že se to prodává, nemusí nutně znamenat, že to i funguje. Spíš bych věřil onomu Freesole, což je myslím na bázi PUR
Já jsem si dřív slepil potrhaný betony chemoprenem, ale moc právě kvůli vlhkosti nedržel. Lepší byl ten s tím určeným na boty. Ale kažopádně dám na tvoji radu a zkusím feesole.....
absolutni souhlas se senozroutem tohle doporucuji na veskere lepeni ale pokud chces aby to lepidlo ktere nei dvakrat nejlevnejsi lepilo i priste tka ho poradne zavri nebot hodne rychle vysycha tj vytvrzuje se vlhkosti ze vzduchu. Poradne to vse namat a pak omotej izolackou a nech tak dva dny v klidu.
Džez nade vše!