Máte někdo zkušenosti S vozíkem v Krušných Horách? Někde kolem Abertam a tam? Dá se tam dobře jezdit? Je to lepší na české, nebo německé straně? Co bychom určitě neměli vynechat? Chystáme se tam tak na týden v červenci… Předem díky za tipy.
Máte někdo zkušenosti S vozíkem v Krušných Horách? Někde kolem Abertam a tam? Dá se tam dobře jezdit? Je to lepší na české, nebo německé straně? Co bychom určitě neměli vynechat? Chystáme se tam tak na týden v červenci… Předem díky za tipy.
Já tam byl na kolech, ale bez vozíku, s brašnama. Levný chatky jsou v ostrově, to je za Děčínem, skoro u hranic. Jen nebýt vetnamců a jejich obchodáků, tak nejde sehnat nic k jídlu, vše má zavřeno ( z důsledku velkých obchodáku vetnamců). Taky tam je přemnožená jedna rasa, kolem které se vždy bojim jezdit na kole. Jinak tam je krásně, asi ti neporadim kam zajet, přijde mi že za týden se podíváte uplně všude:)
Nepletes si to? Schvalne jsem koukal do mapy, jestli neni nejakej jinej Ostrov na decinsku, ale nenasel jsem. Ten Ostrov, kterej je pobli zminenejch Abrtam, je od Decina (toho severoceskyho) 130km – oboji lezi v Krusnejch horach, ale rozhodne ne „kousek za“;-)
I ty chlape,. docela js imě vylekal, občas si pletu názvu:) ale tedka ne:) www.mapy.cz/search.py?…
Myslel jsem si, ze tam nejakej malej bude;-) Blizko Abrtam je ale tenhle: www.mapy.cz/search.py?… – to je jina cast Krusnejch hor.
Ten znám taky, tam spávám na Horním hradě:)
To mate tezky,oni jsou Krusny kapanek dlouhy.
Podle me se s vozikem da docela jezdit po SchiMagistrale (2m siroka) i po nekterejch silnicich – treba z Abrtam na Bozi Dar je jen minimalni provoz veeeelmi pomalu v Mercedesech jedoucich nemeckych duchodcu;-) Dost kopcu si ale s vozikem neumim moc predstavit.
Jinak doporucuju proklikat rozhledny, zajimavosti atd. na www.krusnehory.net/i_vlci.htm a www.ceskehory.cz/…ozi-dar.html