• sir_mike1

Uz jsem z toho jelen – neumim si to poradne predstavit jak by to vypadalo a proto Vas prosim o radu:) Chtel bych to trochu poladit a myslel jsem, ze bych tam dal bily rafky Syncros DPS a bily predstavec NorthShore Moto Pro FR. Tak co Vy na to? Ano nebo to nechat takhle???

Pozn.: Ta vidle tam neni jeste na pevno – zkratit sloupek a dat do naboje na pevnou osu

Anketa: Mám to poladit do bilych rafku a predstace nebo ne?

ANO
    16x
    29%
    NE
    26x
    46%
    5x
    9%
    0 0
    • McBlacky  

a bilý sedlo a gripy :)

0 0
    • hanz  

ráfky bílé nedávej..představec ano

…a k tomu černý sedlo a bílí řidítka…a špatně..........

0 0
      • sir_mike1  

ja jsem prave myslel, ze vetsina bude prave pro ty bily rafky:) mne osobne by se tam celkem libi…

kazdopadne muzete napsat proc vam by to tam zrovna moc nepasovalo;)

0 0
        • black.horse  

bílé ráfky + bílá vidle… to by nešlo… ideální je mít bílou a černou izolovaně, s minimálním překrýváním;-) jestli víš, jak sem to myslel… takže černej rám, bílý nápisy, bílé kola, černá vidle, bílý řidla nebo představec nebo sedlovka… i kliky, ale je lepší nemít bílé sousední koponenty…:-)

0 0
          • sir_mike1  

No, beres to dost vedecky:) bohuzel vidle uz je bila:) tedy spis „bohuzel“ v uvoyovkach – ja ji bilou chtel:) uvidim jak to vyresim, kazdopadne nazory v ty mini ankete jsou zatim pomerne vyrovnany…

0 0
            • Quake 9.0  

Naopak si myslím, že tomu ta bílá vidlice dává notný kus elegance a to celé kolo oživuje. Však jakýkoliv další zásah bílou barvou bude podle mého ku neprospěchu věci. To kolo by se opticky rozdělilo na několik dílů.

0 0
    • CZiko  

vezmi černý sprej a trochu to cákni na tu marušku:-) ona to nějak přežije, jestli je fakt dobrá:-D

0 0
    • Quake 9.0  

Nechat být.

0 0
    • Radek Broz  

Ja bych tam tu bilou taky necpal… Max ten predstavec, ale spis ne. Diky ty bily vidli a KTM ramu je to barevny az dost.

0 0
    • Manas  

Sezen mozna hezci predstavec, jinak to nech. Kombinace bile vidle + barva ramu asi neni nejlepsi ale barva nejezdi, coz ? :-)

0 0
      • Radek Broz  

Nejezdi, ale priznejme si, ze kdyz je moznost volby, ze to vsichni trochu resime;-) Kdyz mas na vyber za stejnou cenu u auta, taky si veberes, co se ti vic libi.

0 0
        • zac  

trochu??? bych rek ze vic nez trochu.. :)

0 0
          • Radek Broz  

No tak ja klidne priznam, ze to resim dost;-)

0 0
            • zac  

to mi povidej a do toho resim jeste vahu, to vy nemusite a budte radi… :)

0 0
              • Radek Broz  

No me by se taky libilo, kdyby to vazilo min, ale u neceho by to bylo na ukor pevnosti a u toho ostatniho za velky prachy… A pri ty hmotnosti me titanovy srouby v predstavci rozhodne nevytrhnou.

0 0
              • Manas  

To by ses divil :-)

0 0
        • Manas  

Priznejme si ovsem ze jsem nikdy nemel na vyber jine barvy nez to co jsem zakoupil. Ale hodne tomu pridaji treba samolepky. Ty ja nesnasim a vsechny musej dolu. Napriklad z DHcka slo dolu tak 3kg :-)

0 0
          • Radek Broz  

njn, ale jen proto, ze jsi nemel moznost volby – kdybys me videl u Kralyka v krame s RAL vzornikem:o) A treba design prilby resis hodne, takze radsi mlc;-) Jako Renca tam mela na nekterejch mistech tak centimetrovou vrstvu tech obdelnikovejch Norco nalepek, takze to uz fakt na hmotnosti muselo bejt znat :D

0 0
            • Manas  

No resim resim, ale stejne koupim seriovku :-)

0 0
            • goofy  

He he.. Z tim RAL vzornikem sem taky vypadal pred nedavnem jak panenka v risi divu, a to mi znamy pak prinesl este par barev mimo vzornik. Rikal ze se tak tvari vsichni, a to ja uz byl na to pripraveny… ;o)

0 0
      • sir_mike1  

no ja prave myslel, ze by to ty bily syncrosy mohli barevne „vyvazit“ – prave ten oranzovej ram a bilou vidli… jeste uvidim, ale moudrej z toho teda nejsem:)

0 0
        • Manas  

Jako bily rafky asi ne. To by se tlouklo s vidlici jak uz nekdo podotkl. Nicmene kdyz se na to mrknu jeste jednou tak ta kombinace mi prijde docela dobra. Ja bych to asi takhle nechal.

0 0
        • blue  

ja bych to klidne zkusil, nasimuloval sem si to a vubec to nevypada tak hrozne, jak sem si taky nejdriv myslel… ty cerny kola jsou ted takovy hrozne „utopeny“, nevyrazny, a vic bily se s tou oranzovou snese v pohode… cerny kola s bilou vidli bude mit kazdej druhej… jdi do toho

0 0
          • sir_mike1  

hej hej hej!!! :) ty sis ten muj bike predelal ve photoshopu? tak to je parada;) ja ho zrovna taham z dc++:) 100kb/s takze tak za pul hodky budu simulovat taky, jestli se neco nepo*ere

zkus sem dat jak to vypada

0 0
            • blue  

sem to neukladal, tolik casu, aby to bylo vhodny k verejnymu prezentovani, sem na to nemel :-)

0 0
              • sir_mike1  

zkus to prosimte jeste jednou a dej to sem:) alespon orientacne – ja totiz ve photoshopu nikdy nepracoval, takze vubec nevim jestli bych se dobral k vysledku:D

0 0
                • blue  

tak az zejtra, kdyz budu mit cas, doma nemam tablet a bez nej uz nejsem moc schopnej neco delat :-)

0 0
                  • sir_mike1  

OK…jezismarja jeste tablet sem taha – ty ses z jinyho kraje:) kazdopadne si sem dal nazor, ze bily rafky by byly v pohode…dik! zkusim si s tim jeste dneska v noci pohrat…

0 0
                    • Radek Broz  

Ha, tak ja to mezitim, co jste o tom kecali zkusil – jde videt, ze mame s Bluem stejnou Photoshop-uchylku;-)

0 0
    • fousac  

oranzovou vidlici, oranzovy rafky, cerny draty a srouby sedlovky.. imho..

0 0
    • Radek Broz  

Jen tak narychlo viz obrazek

0 0
      • Manas  

Hms, to neni zly. jen sladit ten odstin s vidli a uz mas celkem obrazek.

0 0
        • Radek Broz  

Jsem to nechtel tak moc ztmavovat jako tu vidli – ta je spatne nafocena, v realu to bude spis takhle svetlejsi.

0 0
      • blue  

dobry… klidne bych do tohodle sel

0 0
        • Radek Broz  

Ale jo, nakonec to neni tak zly, jak se mi to jevilo v hlave;-) I kdyz bych se stejne asi priklonil k cerny.

0 0
      • goofy  

Tady to sice nevypada nejhur, ale ja sem taky spis pro cerne rafky. Mozna ten bily predstavec…

0 0
    • blue  

hele, vis co? sezen dva nejaky jety rafky, strikni je na bilo, nehc si je naplest treba jen na par dratu, nasad a vyzkousej, jak se ti to bude libit :-)))

0 0
      • Radek Broz  

S par dratama by to vypadalo divne :D

0 0
        • sir_mike1  

to je taky fakt:) mam jeste jednu fotku toho biku na lehkym slunku a tam je to mnohem svetlejsi, presne tak jak Radek udelal

0 0
    • Rybnik  

Tezko radit, ale ve predu max. ten predstavec a v zadu sedlovku, pripadne sedlo. Mozna jen do bile zadni rafek, ale to by mohlo uz moc rvat. Kazdemu se libi neco jineho a tezko odhadovat jak to bude vypadat.

0 0
      • sir_mike1  

nevim, jeste zkusim doma tu druhou fotku, kde je to na spravnem svetle. myslim ze bych to takhle do ty bily nechal – ten predstavec by byl mozna moc – nevim, ale to jde kazdopadne mnohem lip vyzkouset nez s rafkama

0 0
    • blue  

tak jo, taky na rychlo, i se sedlem, predstavcem a belejsi marcochou :-) a sel bych do toho znovu, kdyz to ma bejt vyrazny, tak poradne :-)

0 0
      • black.horse  

koukám i garáž si mu vybělil… (nebo vybílil)… a co zuby?:-)

0 0
      • Manas  

Menim nazor. Tohle se mi libi :-) Ale nechtel bych to cistit :-)

0 0
      • Radek Broz  

Virtualni tuning biku;-)

0 0
        • sir_mike1  

Je to mazec – jen bych mozna misto toho predstavce dal bily riditka:) A to sedlo nevim no – ale i kdyby, tak mam Fizika Nisene a tomu asi barva zmenit nepujde co? MYslim ti svrchni cast:/

0 0
      • cabbage  

vepredu bych nechal cernej rafek, a v zadu vic sedi ten bilej;

0 0
        • Radek Broz  

Kazdej rafek jinou barvou je podle me hnus.

0 0
          • cabbage  

to me taky napadlo… proto bych nechal cerny at ladej s vidli..;

0 0
            • Radek Broz  

Ja bych nechal taky cerny – prijde mi to i o malinko lepsi a hlavne barvu treba resim, kdyz je moznost vyberu, ale nez bych crazel do zmeny barvy prachy, to pro ne dokazu vzdycky najit lepsi vyuziti.

0 0
    • enjoy  

panove chytry,zkuseny a on-line:-).jake cislo RAL by podle vas nejvice odpovidalo modremu eloxu? vim ze elox neni vzdy stejny,ale tak nejak priblizne..

0 0
      • Radek Broz  

To by chtelo vzit nejakej eloxovanej kus do nejakyho shopu s barvama, kde ten vzornik maji, ale stejne to trefis jen priblizny.

0 0
      • goofy  

Tak modrou vubec nevim… Na ty sem se nejak ani nedival, ale je tam silene rozpeti.

0 0
      • juli  

Tak jak pise Radek Broz a navic to bude asi chtit perlet nebo metalizu

0 0
        • goofy  

To by pak asi stacil jenom perletovy lak…

0 0
          • juli  

To prave ne, protoze elox je matny. Chce to odstin s perleti a matny lak. Ztrati to sice hloubku, ale docela se to da (cca 300m):) priblizit barevnemu eloxu.

0 0
            • goofy  

No jo… Ja nevim proc sem si porad pod pojmem elox predstavoval modre krytky na trmenech od Hopu misto tech zlatych, pochopitelne leskle… No nic, udeluji si trest a jdu na 30 minut klecet do rohu na hrach…

0 0
      • Radek Broz  

Hlavne v RAL toho zas tolik neni – kamos ma barvy-laky a vzorniku ma spoustu – kazda firma ma na auta svoje se spoustou barev, kde bys pri trose hledani asi nasel blizsi.

0 0
        • goofy  

Ono totiz kazda firma co dela prasky (asi kazda) ma zakladni vzornik RAL a pak este plno jinych…

0 0
    • goofy  

Kdyz uz se to tu resi, tak kolik stoji ten predstavec a ten jeho levnejsi braska? Nebo kdo je dovozce? Googlim googlim a vygoolit nemuzu… ;o) Sem to nasel akorat v Polsku

0 0
        • goofy  

Diky ti… A ja furt uvazoval kde mi to uz rikali, ze to je, ale na strankach taky nic. :o( Zkusim skaknout do TBB jestli tam nahodou nemaji…

0 0
      • sir_mike1  

V Praze 991bikes, cenu si uz presne nepamatuju, ale neco mi rika, ze asi 800,–?

0 0
        • sir_mike1  

predbehl si mne:) ale cenu presne taky nevis,co?

0 0
          • Radek Broz  

Sice jezdim temer denne kolem tramvaji, ale zas takovej prehled nemam;-) Ale bude to nejak tak – nic extra drahyho.

0 0
            • sir_mike1  

Uz mam konecne Photoshop 8.0 v cestine, takze to poradne prostuduju a zkusim si ten svuj nastroj virtualne vytunit:) Kazdopadne ty bily rafky mne prekvapil, ze by tam mohli vypadat docela hezky…;)

0 0
              • Radek Broz  

Ja treba v ceskym PS temer neumim delat – resp desne me to dezorientuje a veci, ktery nepouzivam prez zkratky mi trvaji dyl, jalikoz jsem kdysi zacal pouzivat anglickej;-)

0 0
                • sir_mike1  

A je to tezky? Myslim nejakym ne uplne dokonalym zpusobem zmenit barvu treba tech rafku?

0 0
                  • Radek Broz  

Me to tezky neprijde, ale treba na ty rafky uz musis trosku tusit, co se da jak pouzit.

0 0
                    • enjoy  

potreboval bych(asi z fotky) udelat neco takovyho,abych si mohl hrat s barvou ramu.. cetl jsem o nejakych postupech jak na to,ale samozrejme z toho moudrej nejsem:-) musim teda rict:-),ze by se mi ted hodilo to umet jako ty:-) a jednoduchy to teda urcite neni!:-D

0 0
                      • Radek Broz  

Ram se prebarvuje celkem slozite, jelikoz jsou na fotce vetsinou ruzny odlesky. Da se i celkem spatne vybrat – muze zkusit datselect/color range a se shiftem klikat na ruzny odstiny barvy ramu, ale stejne se ti to asi nepovede. Lepsi je ho obkreslit krivkou a z ni vytvorit vyber. To je zvlas u fullu uz trochu komplikovany a pracny. Kdyz ho vyberes, nakopirujes ho do novy vrstvy a muzes si hrat s nastavenim hue/saturation (odstin a sytost) – se zaplym prewiev vidis okamzite vysledek. Pripadne jeste zduplikovat loga a dat je navrch.

0 0
    • Pebe  

Jen tak narychlo jsem zkusil přelakovat rám :-)

0 0
      • jaski  

a plste?ty nad nebudou cerny ne:)

0 0
      • sir_mike1  

yeah 8-) na rychlo… mne by celkem zajimalo jak by to vypadalo s tima bilyma syncrosama na spravnym svetle.

prikladam sem jeste jednu fotku, tak se do toho mozna nekdo pusti:)

0 0
      • Radek Broz  

Tak to je hodne narychlo. MS zMalovani rulez;-)

0 0
    • Pebe  

S bílejma ráfkama

0 0
    • o.ndra3  

Já bych se na bílou vykašlal a radši zainvestoval třeba do klik. Nebo bych počkal až se něco ulomí. Možná by nebylo od věci přestříkat ty červený adaptéry u brzd.

0 0
      • sir_mike1  

do klik budu investovat tak jako tak a stejne s timahle rafkama nejsem moc spokojenej. rekl jsem si, ze az tohle vymenim, nedam do toho uz ani korunu:) ale stejne to asi nevydrzim:/ :) no a k tem adapterum – mne se tam nahodou libej, ve skutecnosti se mi tam libej vic naz takhle na fotce a k ty bily vidli, kde je i trochu cerveny se ten adapter celkem i hodi…

0 0
        • o.ndra3  

Nejkratší cyklistický vtip: „Až tohle vyměním, nedám do toho už ani korunu.“

Jinak souhlas. Jezdit na tom budeš ty.

0 0
    • MartinXC  

Bílým bych na tom tůnil už jen detaily:

• hlavovku nebo aspoň čepici na hlavovém
      • objímku sedlovky
      • zadní upínák
      • zadní brzdovou hadici

Ráfky rozhodně ne, to bude vypadat jako supermarkeťák.

0 0
    • sir_mike1  

Tak jsem se rozhod, ze tam ty bily Syncrosy dam, nejdriv ale zkusim tak nejak na oko prestrikat bile tyhle abych to videl v realu. Nicmene neporadil byste nekdo sedlo? Z tohodle mne bohuzel uz trochu boli zadnice:) A aby bylo trochu vic FR… treba nejakej Funn? Jo videl jsem nekde na netu cerno/bilo/oranzovy sedlo:) ale uz nevim kde, tak kdybyste nekdo nahodou vedel, tak napiste.

0 0
    • rock  

Sice ses už rozhod, ale stejně: vůbec bych tam necpal bílou vidlici :-) … ona už tam je, takže bych doplnil v bílé možná čepičky ventilků, bovdeny, gripy a zámek sedlovky, jak už tady padlo. Stávající ráfky mají bílá loga, to mi přijde dostatečné a přiměřené …

0 0
      • rock  

… pardon, chtěl jsem říct objímku sedlovky. I když ten zámek by byl taky fajn ale netuším, kde ho sehnat …

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.