Když jsem před časem tady na foru zavedl debatu na novou vidli na mé budoucí kolo, byla mi jednoznačně doporučena REBA většina lidí měla názor že dual air je správný směr a manitou v podstatě nefunkční záležitost. Do jisté míry se mě to i dotklo, protože od roku 2000 jara jezdím Manitou Mars Super. Tenkráte to byla fakt super vidle, ale dnes :o( Tak jsem jí maličko předělal s tím že nemam co ztratit. Dual air jsem okoukal od RS a mazání přes MicroLube jsem změnil na olejovou lázeň. Zdvih mám po předělání 90mm a vidle to opravdu chodí! A váha se 17cm krkem a napuštěním a nahuštěním je rovných 1400g. Musím říct, že už po prvním svezení mě uchátilo jak hladce si to šlape. Všichni kdo máte Manitou teď pozorně čtěte! „Dual air je ta pravá víra.“ A z mé olítané babičky je rázem temperamentní slečna co se jen tak nezadýchá. Jsem rád že jsem do toho šel, nicméně pro podobné kutili jako jsem já, není to sranda a chce to docela slušný vybavení dílny, a já jsem ještě ve fázi testování, až na ní nalítnu alespoň 500km dám vědět. Zatím má 50 a drží to v poho.
Teg
PS: nemam digitál, ale pro zájemce nafotím telefonem. (omluvte kvalitu)