Zdar lidi. Tak si koukám po netu a objevil jsem tudle galérku. www.merida-bike.cz/foto_window.php?… Co myslíte je ta GunnRita pravá, nebo je to maketa z PVC ? :o))))
Zdar lidi. Tak si koukám po netu a objevil jsem tudle galérku. www.merida-bike.cz/foto_window.php?… Co myslíte je ta GunnRita pravá, nebo je to maketa z PVC ? :o))))
já si myslím, že je to Markéta, každopádně když už nic, tak se chuděra tváří na všech fotkách stejně :-)
Chuderka malá … no jo, byla holt v práci, tak to musela přežít :-) …
Tak takhle pohromadě je to pěknej nářez. Jsem rád, že takovou fotku doma nemám. Jinak nic proti GR, je mi docela šimpatická.
No, nestojí na všech fotkách úplně stejně, tak je asi živá :-) Zkus si představit, že hodinu někde děláš panáka a cizí lidi se s tebou chodí fotit … Zábava k popukání …
No tak to je fakt husty! to snad ani neni mozny bejt stejnej na kazde fotce asi to ma zkratka nacviceny......jo ale jinak sympaticka je ne ze ne:)
Chudak Gunn Rita.. :-( vsimli ste si jak se nektary ty lidi xichtej a ona porad usmev.. no a z toho tedy vyplyva, ze je to Marketa z PVC! :-)
tojo, ale v tom případě budou ty Markéty 4 nebo je nějaká transformačně modifikovatelná a tvarově proměnlivá:-)
Povidam ze je z P-V-C! Plne-Vychylovatelna-Cyklistka! :-)
horkovzdušná pistole to řeší :o))) Já si to asi stáhnu a pustím jako film :o)))) (jinak proti GunnRitě nic – fajn ženská) :o))
Neni z PVC nybrz z vosku… a bylo teplo.
Nafukovacia.
Aby to mali rychlejsie z krku, tak nafukli dve, preto tie male odlisnosti.
hmmm, nová „pomůcka“:-)
urcite pujde na odbyt vic nez ovce s podvazkama.. precijen kolofilu je vic nez zoofilu… nebo ne, ;)
fuj ovce, jsou pasé… to radši vzít izolačku a hurá na veverky:-)
Je ziva :)
Přiznejte se, kdo tam s ní pózujete.....
jé variace na téma „Cyklistka a tajtrlík“
to je peklo :(
v každěm případě tam stojí jak tvrdé Y :-D jinak celkem trapárna :-)
Kazdopadne pekne povedena fotomontaz:-)
no ikdyz…
nn, neni to fotomontaz, po dlouhem ocumovani fotek tam jsou odchylnosti, ale GR teda moc nezapozovala, stoji tam jak nejakej panak:-/
ja bych ji alespon objal :-)
ufff, sem tam četl písmeno „e“ :-D
Tak je Z PVC nebo ne … kua ? :D
viz chlapík na fotce č.12. Dál jsem neměl sílu to procházet …
tak to si prisel napriklad o numero 14:-).taky povedej vytvor. ale ty hlavni skvosty si videl..
Ten je jedlej. :-)
jezis pardon:-/,jsem uz fakt hotovej.myslel jsem cislo 16. ten neni jedlej,doslova..
Pan s teplacky na 33 taky vali. A na 15 se o kolo pretahuji :-)
a,tak pan cislo 33 vali na c.6 a je tam i muj druhy oblibenec:-). ps:ja vim,ze to neni hezky,takhle hodnotit lidi..,ale myslim ze dneska bych tu podle fotky zhodnotil kazdyho:-/.asi erupce na slunci..
Ja vim, ze se to nema. Nicmene ja bych si delal srandu i kdybych tam byl ja nekde. Ja na fotkach vypada jeste hur nez kdokoliv jiny. Vsak taky proto nemam nikde fotky, nikdo me nechce fotit :-)
uaaaa :-D to je hrozne…
jako nektery z tech (zdraham se slova bikeru:-)) jsoz fakt vypeceny:-D.je tam jeden oproti kterymu je „nas“ fousac nic:-D. a jeste musim rict,ze nekdy se fakt stydim za to jak se nekteri bikeri oblikaj..,radsi lidem rikam ze jezdim na kole,protoze pod slovem biker si prave kolikrat predstavi takovyhle panacky odshora dolu v meridackym,vcetne fusekli..
je opravdu prava…byla v jedovnicich na zavodech a skoncila prvni s velkym odstupem..za ni dojela mylsim martina nemcova…
Ono nezalezi na tom co mas na sobe, ale jak ti to slape…
Nemas pravdu! ;-)
jj, kamosovo pravidlo: Neni dulezity jak dobre to delas, ale jak skvele pri tom vypadas! :-)))
… je samozřejmě nutné vypadat dobře na cílové fotografii :-) …
Treba takhle? :-)
:-) … třeba. To je taky z Jedovnic, ne ?
Hodne rychlej zavod… umisteni ale relativne lepsi nez cilova fotografie.. :-)
ty voe,kdyz sem koukal na vlasy, tak ty sou stejne jako usmev na vsech fotkach uplne stejny, jen nohy ma jinak
to je hrůza, na to se nedá dívat!! :)
Tak to je na me moc;-)
co tu furt tlacite?? jako stojan na kolo dobre,ne?
Si porid domu, obcas se stavim abych mohla zaparkovat ;-)
Takovej stojan je sice peknej, ale zase se musi zivit.
By me zajimalo, jestli tam byla nekde pobliz taky pujcovna dresu Merida…
Podívejte se, jak se Petr Kaňkovský neustále usmívá. Je to blázen.(Mládek)
ne fotce c. 34 ma jinak ruce… uffff to bylo neco:-)
Ty se dostala až k 34. ? Přiznej se, že jsi šla od konce :-) …
ona prava, ostatni makety, jinak si to neumim predstavit
Úchylka je se vyfotit s „cyklo-celebritou“ a totální úlet je vystavit fšechny lidi s ní . Ale ať koukám jak koukám tak mi to připadá stále jako fotomontáž umně udělaná… Takhle se nemůže soudnej člověk nechat na webu vystavit…
To bude asi tím, že to nevystavil nesoudný člověk, nýbrž nesoudná Merida …
Není to fotomontáž, taky jsem s ní vyfocenej :-). Je to focený po dojetí závodu 100km na Meridě v jedovnicích, proto má asi takovej strnulej výraz.
a kterej ses :D
To se neříká :-)
14 nebo 16 :D
ne..ne… hned na prvni strance
6 :)
taky me to napadlo :)
7
Ještě bych pochopil že se vyfotí dítě , jako se synek vyfotil s Padrnosem , ale dospělej člověk ? Hmm.. asi nepochopim …
A to se najdou tací, co se fotí třeba s Paroubkem. :-(
No to mi podivej, pro myho dedu je Paroubek neco jako andel:) Ten by se s nim rad nejenm vyfotil.
zavřít pro výstrahu … ale proti gustu… lidi jsou holt různí.. ještě že je svoboda …
666er for ever!