gratuluju káťě , byly to nervy :)
gratuluju káťě , byly to nervy :)
Ona to jela na kole?
Zimni deprese jednoho Krusnohorce;o)
Po 14 dnech v pze jsem nemel ani tuseni, kolik tu toho je. Na garazi jsme meli 1,5m, vsude jsou jen takovy maly pesinky, kolem nichz jsou hradby vysoky skoro jako ja, prohrabat se autem na parkoviste je temer nemozny. Bikovat fakt nejde. Uz me to neskutecne stve. A bezky me nebavi a nejaka lyzarka je mi u …;-) Sice tu resime posledni dobopu jen samy off-topic, ale za chvili se tu snad zacnou objevovat thready typu „to to ti kucí hezky kopali do míče, co?“ Chtelo by to tak 14 dni 15 stupnu a vytrvalej dest… Ja bych mohl v klidu jezdit a meli bychom moře;-)
snowbike? spiner?;) bike do Prahy?- tech moznosti je hohne..; fotbal tu imho resis nejvic ty;)
Snowbike by uz byl, kdyby nestal vic nez nova vidlice nebo neco, co na biku proste vyuziju mnohem vic;-) Spinner nejede, to je IMHO k nicemu, bike asi na jaro do Phy vezmu, i kdyz tam jednak neni kde moc jezdit a pak se mi tam moc nelibi zustavat.
Tak prijed na vikend k nam a pobajkujem v prostoru, nebo na shibaku :) u nas jezdit jde…sme s Padlistou byli vcera a parada ;)
Když tě nebaví běžky, tak zkus curvy…:-)
jj, pořádně si vrz… taky není od věci :-))))
Fotbal :-( … no však počkej, ještě si užijem, až bude MS …
To mi povidej… U nas toho sice neni tolik, ale pul metru tu je bezne a 70 cisel neni taky problem najit, a v tom se jezdit taky vubec neda. Vcera (teda i dneska) sem se aspon projel do hospy a pak ke kamosovi na akci, ale to je tak vse, co se ted da u nas delat na kole. Aspon si to vynyhrazuji na lyzich, bo je ted v Beskydech asi 30 cm cerstveho snehu, takze na freeridek idealni… ;o)
Ano. Správně. Zuju běžky, vytáhnu kajak a budu nesmírně šťasten. Takovej nářez nemaj ani a v Alpách:-)
jela skvěle, řek bych že udělala závod, utrhla postupně v posledním kole všechny kromě Smigun. jsem zvědavej, jestli jí náhodou zpětně nepřipadne zlato :-)
Taky gratuluju, ale co vite, treba bude mit jeste zlato. Mam pocit, ze Smigunova mela problemy s dopingem, tak je treba bude mit zas:)
tohle je jeji web, ze ji tady gratulujes ?
Ty pochybujes o tom, ze existuje nekdo, kdo necte b-f?;-)
tak, tak… Katka ho cte urcite taky, tak nevidim duvod, proc ji slozite gratulovat na webu jejim
Stříbro je super! Všeobecně jsem zvědavej' kolik „sportovců“ skončí ve vězení za doping. Nikomu z nich to nepřeju ale pokud někdo zobe…
Stříbro je super, do půl roku z něj možná bude zlato.
Alebo diskvalifikacia…
Kačka je nejlepší sportovkyně z celé naší výpravy!
me prislo hnusny, nesportovni a nekolegialni to nenapadny obvineni z dopingu co to hlasila do te televize. to se podle me nedela…
na druhou stranu je prinejmensim zajimavy, ze (nejen v behu) vyhravaj sportovci, o kterejch nikdo celej rok neslysel a pravdepodobne zase ani neuslysi
Na treti stranu je zajimavy, ze urciti sportovci vedi o tech sportovcich, ktere nikdo nevidel, co berou;-)
no pokud uz jednou mela pletky s dopingem, jak nekdo vejs psal, tak to zas tak zajimavy neni :-)
Řekla to hodně decentně......si myslím.
"Což když vám časem přijde zlato z tohoto závodu poštou… O tom takhle vůbec nepřemýšlím. Šmigunová letos nevypadala na žádném závodě zázračně, naposledy závodila doma v Estonsku, pak zmizela. Hodně jsem o ní jako o velké soupeřce přemýšlela, vůbec jsem nevěděla, co si o tom mám myslet. Připravená přijela v každém případě výborně.
Hovořili jste spolu? Jen jsem jí pogratulovala. Nevím, co bych si právě s ní měla povídat. Nemám k ní po tom, co má za sebou, právě dobrý vztah. Pořád v mém nitru je stín po těch věcech kolem jejího dopingu. Ale tím nechci nic naznačovat. Dnes byla lepší. Věřím, že mě porazila vlastními silami. "
To vyzera ako obycajna zavist a zlost z vlastnej neschopnosti porazit lepsiu superku, ktora dobre vie ze kontrole sa nevyhne. Fandil som Neumanovej, ale takto moze reagovat zenska v prechode a nie jedna z navacsich favoritiek. Okrem toho Smigunova toho odtiahla v zavode celkom dost a vo finisi bola najlepsia, o co potom ide ? Kolko favoritiek by bolo stastnych zo zisku striebra… Toto je nahananie zlata za kazdu cenu.
Taky si to zlato už konečně zaslouží!
Staci ak pride prva do ciela. Natrenovane ma, urobila pre to vsetko (vraj), tak kde je problem ? (Okrem superiek.)
a je po problemu :)
a zaltoooo
puklo mi malem srdce, uf