mám vybrané tyto 3 modely: ciclosport CP29, Polar S120, Sigma Fit Wach. Prosím o vaše názory, příp. doporučení v cenové relaci do 3 tis.....
mám vybrané tyto 3 modely: ciclosport CP29, Polar S120, Sigma Fit Wach. Prosím o vaše názory, příp. doporučení v cenové relaci do 3 tis.....
já mám Sigma PC15 zhruba rok a jsem velice spokojen.záleží co vše od toho čekáš nebo co potřebuješ aby to umělo.Mně tato hračička bohatě vyhovuje…
Má PC auto start ???
Má PC15 auto start ??
A schto takoe „autostart“ u pusmetru?
A što takoe pusmetr a puslmetr? Joo, takhle pussymeter, to jo:)
Kdyz ti zacne tlouct srdce, tak zapne preci. To je jasny.
Aha, az sa preberiem z komy, prakticke. Tak to PC15 nema, nenasiel som.
Jedine Polar. Vse ostatni nema takovou presnost, neni tam tak kvalitni hrudni pas apod…
Pokud vím, u Polarů nejde měnit baterka v hrudním pásu. Mám Sigmu PC14, přesnost je stoprocentní – porovnáváno v Ústavu sportovní medicíny oproti EKG …
ale hej, uz par rokov ma polar pas wearlink, kde sa baterky menit daju
Já bych to neřešil. Mám polar s710 a pás mi zatím drží už asi 2000 hodin.
Pokud od toho nechceš super přesné měření a ještě napojení na PC atd. Tak si počkej na nějakou „Lidl“ akci a kup tam tepák za cca 400 a jsi vysmátej. Já mám Sigmu mamina noname „Liedl“ a má tam víc funkcí a měří to naprosto stejně. To jen tak na okraj … A ten nápis Polar si tam můžeš taky napsat sám :-))
Dtto, hlas pro Lidl-noname za necelé 400,–
Mám Polar S120 a ůplná spokojenost se sigmou se to nedá srovnat zkoušel jsem PC15 je to jen taková hračka. Podle S120 se dá slušně trénovat.Výměna baterie v hrudním pásu se provádí výměným způsoben celého pásu cca 500 Kč.
jeste ze se nemusi menit cely pristroj, to by teprve byla vymena baterie
Doporučujem Polar alebo Ciclosport. Sigma Fitwatch je hodne poruchovy model.
ja mam toto www.zemebajku.cz/good.php?…
a plna nespokojenost ..
Já mám sigmu fit watch plná spokojenost jen jsem si myslel, že budu mít půls v naprostém klidu tak o dvacet tepů níž. Trochu mě to vyděsilo, ale jak jsem se dozvěděl je to normální. Pomohl mi dosáhnout lepších výsledků při snížené únavě po výkonu než předtím.