Zdravim, hladam pumpu na vzduchovu vidlicu RST aerosa AET, zatial som nasiel znacky author, bbb a merida. ta merida sa mi zda najlepsia ale nazivo som ju nevidel, iba na webstranke meridy.
mate niekto s nou skusenosti, alebo mi poradne nejaku inu.
Zdravim, hladam pumpu na vzduchovu vidlicu RST aerosa AET, zatial som nasiel znacky author, bbb a merida. ta merida sa mi zda najlepsia ale nazivo som ju nevidel, iba na webstranke meridy.
mate niekto s nou skusenosti, alebo mi poradne nejaku inu.
no mam tu artur a neni ot spatny,funguje dobre
Mám přes rok nějakou jinou z koloshopu a zatím funguje.
Aerosu jsem jezdil roky, zkus ji foukat normální pumpou na kola s manometrem přes redukci( tak, sby naddstavila ventilek nad okraj korunky), jestli si vzpominam, byly tam dost nízké tlaky(75 psů a tak). Fungovalo to OK.
Do Aerosy se fouká maximum až 250 psů a to normální pumpou nedáš:-))
Tak to bůh suď.Už se moc nepamatuju. Nicméně opravdu to fungovalo a dofukoval jsem ji mnohokrát. Vím,že se mi nechtělo kupovat něco co stálo třetinu ceny vidle. Pumpa přišla až se Skarebem.
Maximum má sice 250 PSI, ale doporučené tlaky jsou 51–60 kg … 120 PSI 61–70 kg … 130 PSI 71–80 kg … 140 PSI 81–90 kg … 150 PSI 91–100 kg .. 160 PSI 101 a víc .. 170 PSI
Tu Authorku mám stejně dlouho jako vidlu. A protože vidlice jde konečně do háje v nejbližších týdnech, tak mohu říct, že pumpa vidlu přežila :-) …
Aerosu jsem jezdil 2 roky. Foukal jsem ji pumpičkou Acor ( 0–300 psi ) – bez problémů. Co se týče tlaku, na jezdce 80kg ready to go jsem foukal cca 180 psi.
ja mam v manualy tlak pre 81–90 kg jazdca 10,3 barov, kolko je to PSI?
cca 149.389 PSI
ja foukam Gyio za par stovek,spokojenost www.trinnity.cz/DetailPage.asp?…
Je, ta vypada uplne stejne jako moje Manitou. :)
Která je ovšem černá a dal jsem za ni o tři stovky víc …
Já mám červenou.
mám bbb a bez potíží, ale tuhle vidlu už jsem díky bohu vyměnil, takže teď odpočívá…
a tu meridu niekto pouzivate ???
BBB + Merida + RETA + dalších tisíc názvů = jedna a ta samá pumpa. (většinou se liší barvou koncovek, nálepkou a hlavně cenou, Nejdražší je BBB)
BETA a REBA:-)